Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nnikin_n написа:
    Около 12.00 ч. в гр. Кърджали, червена ямболска Марея комби с много голям стикер на задното стъкло.
    Аз бях колега, тъкмо пристигнахме ама заради времето още на другия ден си обрахме багажа и сменихме дистинацията към по сухо.Вашия краи ще остане за посещения по върло лято надявам се.
    Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
    Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

днес след обяд Пунто МК1 много добре съскащо (предполагам GT)мина покрай мен в Банкя на магазин CBA номер неможах да видя но имаше голям пернишки стикер на задния джам и целия таван беше Италянското знаме
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Току що пред Дома на енергетика в Козлодуй - светлозелена Брава с номер ВР 8577 с голям стикер на страничните стъкла.По-лекичко, колега!

Коментар

Вчера към 12:30 ,Бургас,по пътя за на Черноморец лагерчето , една синя брава ,жълто ново браво и тъмна мареа комби едни зад други в колонка .Малко съмнително :D
          Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
          Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

Вчера към 18:30 - 19:00 в Пловдив на пещерско до Лекси черна брава с оранжеви огледа и пловдивска регистрация серия ВМ, не запомних числата.
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

ekna написа:
              Emo91 написа:
              Бяло Стило 5141 в пряка на Ломско Шосе паркирало С голям стикер на задния прозорец.
              Колега на Ломско работим.Поздрав.
              Днес пак те видях да се излежаваш в Стилото пред дюнерите на Ломско :D
              BMW E46 coupe
              Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Днес в 8:50 пред детската градина на "Софийско Шосе", Сиво гранде абарт, добре лъсната.И също днес около 13:30 на ОМВ паркинга на пазара беличко гранде ево.И двете в Шумен. Ако някой колега или колежка си познаят колите, драснете един ред, да пием по една бира някой ден! Поздрави!
                Fiat Grande Punto 1.3 Multijet, 75hp (10.2008г.)

Коментар

Emo91 написа:
                  ekna написа:
                  Emo91 написа:
                  Бяло Стило 5141 в пряка на Ломско Шосе паркирало С голям стикер на задния прозорец.
                  Колега на Ломско работим.Поздрав.
                  Днес пак те видях да се излежаваш в Стилото пред дюнерите на Ломско :D
                  Няма вече дюнери колега,Сръбска скара..
                  FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Вчера в 16 бе нещо часа, първо един младеж със сиво браво с голЕм стикер ме изпревари на Цв. Лазаров, и после едно стило беше пъркирано на цв.Лазаров 33.Да се разкриват бързо кои са.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Днеска към 19:20 Във орландовци на кръстовището за гробището и улицата със трамвайната линия ( не я знам ) Колега със мареа седан мисля ,че беше със черна шапка нека се чувства поздравен след като го подминах го забелязах големия стикер на задния прозорец аз нямам никакви стикери :// Скоро се надявам да се сдобия със такъв ще си ходя към Ямбол дано Дидо да е там :D
                      Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

S_BANKOV написа:
                        Вчера в 16 бе нещо часа, първо един младеж със сиво браво с голЕм стикер ме изпревари на Цв. Лазаров, и после едно стило беше пъркирано на цв.Лазаров 33.Да се разкриват бързо кои са.
                        Признавам си, изпреварих те С кого си свиркахме днес сутринта пред Балкан Стар?
                        Fiat Bravo 1.6 16V '99
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        ------------------------------------------------------------
                        Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

Вчера с veselin10 се поздравихме в Красна Поляна :D П.п трябва да си променя местожителството във форума щото прекарвам повече време в твоя квартал отколкото в моя
                          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                          .

Коментар

Ibiza написа:
                            Скоро се надявам да се сдобия със такъв ще си ходя към Ямбол дано Дидо да е там :D
                            Дидо ще е там, ама стикери няма.Освен ако на 01.05 някой добър човек от София не ми даде.

Коментар

Кой кара това Пунто ?Видях го на бул. Сливница, София.
                              04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Е що си скрил номера?
                                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
                                X