nnikin_n написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
-
днес след обяд Пунто МК1 много добре съскащо (предполагам GT)мина покрай мен в Банкя на магазин CBA номер неможах да видя но имаше голям пернишки стикер на задния джам и целия таван беше Италянското знамеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Днес в 8:50 пред детската градина на "Софийско Шосе", Сиво гранде абарт, добре лъсната.И също днес около 13:30 на ОМВ паркинга на пазара беличко гранде ево.И двете в Шумен. Ако някой колега или колежка си познаят колите, драснете един ред, да пием по една бира някой ден! Поздрави!Fiat Grande Punto 1.3 Multijet, 75hp (10.2008г.)
Коментар
-
Вчера в 16 бе нещо часа, първо един младеж със сиво браво с голЕм стикер ме изпревари на Цв. Лазаров, и после едно стило беше пъркирано на цв.Лазаров 33.Да се разкриват бързо кои са.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Днеска към 19:20 Във орландовци на кръстовището за гробището и улицата със трамвайната линия ( не я знам ) Колега със мареа седан мисля ,че беше със черна шапка нека се чувства поздравен след като го подминах го забелязах големия стикер на задния прозорец аз нямам никакви стикери :// Скоро се надявам да се сдобия със такъв ще си ходя към Ямбол дано Дидо да е там :DFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
S_BANKOV написа:Вчера в 16 бе нещо часа, първо един младеж със сиво браво с голЕм стикер ме изпревари на Цв. Лазаров, и после едно стило беше пъркирано на цв.Лазаров 33.Да се разкриват бързо кои са.С кого си свиркахме днес сутринта пред Балкан Стар?
Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар