nnikin_n написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
-
днес след обяд Пунто МК1 много добре съскащо (предполагам GT)мина покрай мен в Банкя на магазин CBA номер неможах да видя но имаше голям пернишки стикер на задния джам и целия таван беше Италянското знамеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Днес в 8:50 пред детската градина на "Софийско Шосе", Сиво гранде абарт, добре лъсната.И също днес около 13:30 на ОМВ паркинга на пазара беличко гранде ево.И двете в Шумен. Ако някой колега или колежка си познаят колите, драснете един ред, да пием по една бира някой ден! Поздрави!Fiat Grande Punto 1.3 Multijet, 75hp (10.2008г.)
Коментар
-
Вчера в 16 бе нещо часа, първо един младеж със сиво браво с голЕм стикер ме изпревари на Цв. Лазаров, и после едно стило беше пъркирано на цв.Лазаров 33.Да се разкриват бързо кои са.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Днеска към 19:20 Във орландовци на кръстовището за гробището и улицата със трамвайната линия ( не я знам ) Колега със мареа седан мисля ,че беше със черна шапка нека се чувства поздравен след като го подминах го забелязах големия стикер на задния прозорец аз нямам никакви стикери :// Скоро се надявам да се сдобия със такъв ще си ходя към Ямбол дано Дидо да е там :DFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
S_BANKOV написа:Вчера в 16 бе нещо часа, първо един младеж със сиво браво с голЕм стикер ме изпревари на Цв. Лазаров, и после едно стило беше пъркирано на цв.Лазаров 33.Да се разкриват бързо кои са.Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар