vili151279 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
Всеки ден във село-кв. Мрамор виждам много готино синьо стило със затъмнени прозорци предни,задни , но не съм видял дали има стикер но е толкова натокано ,че си викам някой форумец ще е :D да се чувства поздравен аз нямам никакви стикери на новата кола може би ще трябва да посетя някоя среща в София да ме снабдят с такъв :DFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Dhansol написа:Днес в Пловдив на ул.карловска сиво браво с готина предна броня не помня номера но от зад при чистачката имаше кръгъл стикер да се чувства поздравенFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Преди малко на Т. Каблешков. Тъмно синьо Браво СА5599 или нещо подобно. Не видях за стикер. Но колата е перфектна няма как да не е форумна Свирнах му на колегата за спортаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
pplk написа:Днес към 9 часа, на светофара на Ботев преди гарата, колега с бяло бензиново Стило с голям стикер на задното стъкло. Свирках здраво, ама нещо ми се видя отнесен. Да се чувства поздравен!FIAT STILO 1.2 16 V.
Коментар
-
Днес около 19:00 в кауфланда при затвора тъмно синьо браво с регистрация Х и малък стикер.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
xctr написа:Само новите фиати гледате... Аз непрекъснато се разкарвам из София, понякога и навънка и никой не ме е вижал от година, ако не и повече.Тоя пернишки стикер ще го махам май...Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар