Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vili151279 написа:
    Kay_ написа:
    vili151279 написа:
    Kay_ написа:
    Сива Брава. С кръгъл стикер на заден ляв прозорец и на странно място залепена винетка. СА2778. На паркинга до метро станция Вардар. Всеки ден чакам там жената сега за първи път я виждам тая кола
    Ей, човек да не си изкара колата от платения паркинг... :D Живея наблизо и днес имах среща преди работа и за да не се връщам до нас я оставих където намерих около метростанцията. Колега ти бая време май си чакал жената щом си оглежал колата, аз даже нямам спомен дали имам винетка и къде съм я лепила
    хАха. Бях спрял точно с/у теб и видях табелките на номера. Стикера като тръгвах го видях. Иначе винетката не е ли залепена в средата на прозореца горе ( зад огледалото) или нещо друго има там
    :P Днес заради теб проверих...нямам винетка :D сега като казваш за този стикер пак се замислям..сигурно е някакъв дето си е с колата и не съм могла да го махна, а стикери на форума имам точно 3
    Абе има нещо на джама... Аз стикери нямам ни един тотално инкогнито Разпознавам се по сгънати ламарини. Въпреки, че скоро видях 2 сивушки, които бяха с удрена 5та врата като мен. Явно е мода и съм в крак с нея
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Днес в Пловдив на ул.карловска сиво браво с готина предна броня не помня номера но от зад при чистачката имаше кръгъл стикер да се чувства поздравен
      FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
      FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
      FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Всеки ден във село-кв. Мрамор виждам много готино синьо стило със затъмнени прозорци предни,задни , но не съм видял дали има стикер но е толкова натокано ,че си викам някой форумец ще е :D да се чувства поздравен аз нямам никакви стикери на новата кола може би ще трябва да посетя някоя среща в София да ме снабдят с такъв :D
        Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Днес към 9 часа, на светофара на Ботев преди гарата, колега с бяло бензиново Стило с голям стикер на задното стъкло. Свирках здраво, ама нещо ми се видя отнесен. Да се чувства поздравен!
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Dhansol написа:
            Днес в Пловдив на ул.карловска сиво браво с готина предна броня не помня номера но от зад при чистачката имаше кръгъл стикер да се чувства поздравен
            Там седи всеки ден Поздрави!
            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Преди малко на Т. Каблешков. Тъмно синьо Браво СА5599 или нещо подобно. Не видях за стикер. Но колата е перфектна няма как да не е форумна Свирнах му на колегата за спорта
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Днес около 2 часа на игрището до TNT в Дружба някой колега със Стило с номер СА 4672 ТН явно си поритваше... поздрави колга, аз бях с Добло-то до теб
                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

pplk написа:
                  Днес към 9 часа, на светофара на Ботев преди гарата, колега с бяло бензиново Стило с голям стикер на задното стъкло. Свирках здраво, ама нещо ми се видя отнесен. Да се чувства поздравен!
                  Колега,вярно че бях отнесен с тези задръствания в София и закъснявах за работа.Въопще не видях колата и в последния момент ти вдигнах ръка.
                  FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Сутринта до бл.22 в Слатина забелязяно паркирано сиво Браво с ДКН А3103КВи малък стикер на страничното стъкло.
                    Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Днеска към 7:10 свирнах на един колега беше срещу крисал пунто черно СО ........ да се чувства поздравен аз бях с мареа-та ама нямам никакви стикери трябва да посетя някоя форумска среща да се снабдя с такъв :D
                      Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Днес около 19:00 в кауфланда при затвора тъмно синьо браво с регистрация Х и малък стикер.
                        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                        182A4.000 IAW49F
                        LPG - Lovato EasyFast
                        ----------------------------
                        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

xctr написа:
                          Само новите фиати гледате... Аз непрекъснато се разкарвам из София, понякога и навънка и никой не ме е вижал от година, ако не и повече.Тоя пернишки стикер ще го махам май...
                          Подкрепям колегата на 100%, хем аз съм голям и лесно различим. Залепил съм един "пернишки" и три големи кръгли - никой не ме вижда.
                          Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
                          Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ

Коментар

Днес в 15:40 до "мара малеева" сиво браво с голям стикер на задния прозорец и по доло на багажника имаше паяк
                            фиат типо 1.4 cat.ie Бахх Маамууу
                            Фиат Стило - 1.8 16V , 133 магарета

Коментар

byvasko написа:
                              Днес в 15:40 до "мара малеева" сиво браво с голям стикер на задния прозорец и по доло на багажника имаше паяк
                              Аз съм. Една малка корекция - небесно синьо, с много сив грунд по него :D
                              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

iceflame написа:
                                Днес около 2 часа на игрището до TNT в Дружба някой колега със Стило с номер СА 4672 ТН явно си поритваше... поздрави колга, аз бях с Добло-то до теб
                                Аз бях но за съжаление не играех защото съм със скъсан менискус

Коментар

Working...
                                X