Днес, червена Брава с голям и кръгъл стикер, не спазва знаците и ми взе доста, брутално предимството.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Само новите фиати гледате... Аз непрекъснато се разкарвам из София, понякога и навънка и никой не ме е вижал от година, ако не и повече.Тоя пернишки стикер ще го махам май...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
g3ncho написа:iceflame написа:Кой е колегата с лаченото Стило бордо, който освирках преди около 5 мин по Цветан Лазаров? Не знам дали се усети защо съм се захилил така, но да се чувства поздравен :DFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Сива Брава. С кръгъл стикер на заден ляв прозорец и на странно място залепена винетка. СА2778. На паркинга до метро станция Вардар. Всеки ден чакам там жената сега за първи път я виждам тая колаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Сива Брава. С кръгъл стикер на заден ляв прозорец и на странно място залепена винетка. СА2778. На паркинга до метро станция Вардар. Всеки ден чакам там жената сега за първи път я виждам тая кола
Коментар
-
ruNNer написа:kal0yanch40 написа:Днес, червена Брава с голям и кръгъл стикер, не спазва знаците и ми взе доста, брутално предимството.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
vili151279 написа:Kay_ написа:Сива Брава. С кръгъл стикер на заден ляв прозорец и на странно място залепена винетка. СА2778. На паркинга до метро станция Вардар. Всеки ден чакам там жената сега за първи път я виждам тая колаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
kal0yanch40 написа:ruNNer написа:kal0yanch40 написа:Днес, червена Брава с голям и кръгъл стикер, не спазва знаците и ми взе доста, брутално предимството.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Kay_ написа:vili151279 написа:Kay_ написа:Сива Брава. С кръгъл стикер на заден ляв прозорец и на странно място залепена винетка. СА2778. На паркинга до метро станция Вардар. Всеки ден чакам там жената сега за първи път я виждам тая кола
Коментар
-
ruNNer написа:kal0yanch40 написа:ruNNer написа:kal0yanch40 написа:Днес, червена Брава с голям и кръгъл стикер, не спазва знаците и ми взе доста, брутално предимството.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар