Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес, червена Брава с голям и кръгъл стикер, не спазва знаците и ми взе доста, брутално предимството.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Само новите фиати гледате... Аз непрекъснато се разкарвам из София, понякога и навънка и никой не ме е вижал от година, ако не и повече.Тоя пернишки стикер ще го махам май...
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

В събота 15.03 Червена Панда от тези първите 4/4 СА8945АС,пернишки стикер на задния прозорец.Забелязана във Вилната зона на Своге. :D
        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Сутринта по Козлодуи едно бордо Типо С1008 с кръгъл стикер и с доста възрастен драйвър
          Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
          EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
          EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

g3ncho написа:
            iceflame написа:
            Кой е колегата с лаченото Стило бордо, който освирках преди около 5 мин по Цветан Лазаров? Не знам дали се усети защо съм се захилил така, но да се чувства поздравен :D
            Ти да не би да беше с едно Добло ако не се лъжа беше баничарката на фиат
            Баш същия
            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

kal0yanch40 написа:
              Днес, червена Брава с голям и кръгъл стикер, не спазва знаците и ми взе доста, брутално предимството.
              Къде това ? Да не съм бил аз ? Заден спойлер и бебешки стикер имаше ли ? Да знам дали да се извинявам , макар че по принцип не карам така ...
              Brava 1.6 ELX

Коментар

Сива Брава. С кръгъл стикер на заден ляв прозорец и на странно място залепена винетка. СА2778. На паркинга до метро станция Вардар. Всеки ден чакам там жената сега за първи път я виждам тая кола
                ФИАТ- Пътят е само формалност
                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                -----------------------------------------------------
                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                  Сива Брава. С кръгъл стикер на заден ляв прозорец и на странно място залепена винетка. СА2778. На паркинга до метро станция Вардар. Всеки ден чакам там жената сега за първи път я виждам тая кола
                  Ей, човек да не си изкара колата от платения паркинг... :D Живея наблизо и днес имах среща преди работа и за да не се връщам до нас я оставих където намерих около метростанцията. Колега ти бая време май си чакал жената щом си оглежал колата, аз даже нямам спомен дали имам винетка и къде съм я лепила

Коментар

ruNNer написа:
                    kal0yanch40 написа:
                    Къде това ? Да не съм бил аз ? Заден спойлер и бебешки стикер имаше ли ? Да знам дали да се извинявам , макар че по принцип не карам така ...
                    В Меден рудник, до бензиностанция Петрол. Аз се движих по пътя на 211, посока Комлука. Червената брава, може да си ти, може и да не си, идваше от дясно, по пътя без предимство, и мина през Т-образното кръстовище, без да се огледа, когато бях навлязъл в него вече. Но не се разбибитках, защото най-малкото, имаше стикери на форума и не ми се влизаше в конфликти.
                    Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

^^ Миналата седмица направих такъв номер,ама на колега с Алфа,цялата рода в колата се обясняват и по невнимание :D Но пък и бравата ми е сива.
                      Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
                      Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

vili151279 написа:
                        Kay_ написа:
                        Ей, човек да не си изкара колата от платения паркинг... :D Живея наблизо и днес имах среща преди работа и за да не се връщам до нас я оставих където намерих около метростанцията. Колега ти бая време май си чакал жената щом си оглежал колата, аз даже нямам спомен дали имам винетка и къде съм я лепила
                        хАха. Бях спрял точно с/у теб и видях табелките на номера. Стикера като тръгвах го видях. Иначе винетката не е ли залепена в средата на прозореца горе ( зад огледалото) или нещо друго има там
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Черна Мареа зад Галакси с голям кръгъл стикер и стикер за бейби фиат фен вчера и май всеки ден седи там
                          Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                          Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                          Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

kal0yanch40 написа:
                            ruNNer написа:
                            kal0yanch40 написа:
                            В Меден рудник, до бензиностанция Петрол. Аз се движих по пътя на 211, посока Комлука. Червената брава, може да си ти, може и да не си, идваше от дясно, по пътя без предимство, и мина през Т-образното кръстовище, без да се огледа, когато бях навлязъл в него вече. Но не се разбибитках, защото най-малкото, имаше стикери на форума и не ми се влизаше в конфликти.
                            Аз ще да съм бил. Друга червена брава с форумски лепенки в нашто село няма, пък и оттам ми е маршрута. Големи извинения колега Беше ми голям зор ония дни покрай РД-то на сина ....Ако успея да дойда тази петилетка на сбирка на форума ще се извиня още по-подобаващо
                            Brava 1.6 ELX

Коментар

Kay_ написа:
                              vili151279 написа:
                              Kay_ написа:
                              хАха. Бях спрял точно с/у теб и видях табелките на номера. Стикера като тръгвах го видях. Иначе винетката не е ли залепена в средата на прозореца горе ( зад огледалото) или нещо друго има там
                              :P Днес заради теб проверих...нямам винетка :D сега като казваш за този стикер пак се замислям..сигурно е някакъв дето си е с колата и не съм могла да го махна, а стикери на форума имам точно 3

Коментар

ruNNer написа:
                                kal0yanch40 написа:
                                ruNNer написа:
                                kal0yanch40 написа:
                                В Меден рудник, до бензиностанция Петрол...
                                Аз ще да съм бил ...
                                Споко, няма проблеми. Мисълта ми е, да внимаваш повече.
                                Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Working...
                                X