Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lhristov написа:
    Бях забравил.Тази сутрин, малко след 8,30 отсвирих един колега с тъмно синьо пунто. Номера хич и не погледнах, НО стикера му (Пернишкия) беше залепен на много необичайно място - малко над задния номер. Върху капака.Кой ли е този колега. Предполагам, пише тук, защото и той засвири.Поздрави!
    Аз бях колега.Само да ти кажа,че беше объркал пистата за излитане.Номера дори не успях да видя,така прелетя.Стикера е залепен там защото при залепването на прозореца успях да го окепазя,и си поръчах този.Важното е да се популяризира форума .
    EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
    EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
    FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Абсолютно. Приемам. Поздрави! Кога ще дойдеш на среща, за да се запознаем? Или като се видим другия път на пътя, да спираме и да говорим? Кво мислиш? А прелетях - ми да, от време навреме настъпвам. И аз не знам защо. КЕФ! ГАЗ! Събота сутрин, София празна...И така.П.П. Явно малко пишеш, защото не съм запомнил ника. Но нищо, запомних колата!
      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
        Абсолютно. Приемам. Поздрави! Кога ще дойдеш на среща, за да се запознаем? Или като се видим другия път на пътя, да спираме и да говорим? Кво мислиш? А прелетях - ми да, от време навреме настъпвам. И аз не знам защо. КЕФ! ГАЗ! Събота сутрин, София празна...И така.П.П. Явно малко пишеш, защото не съм запомнил ника. Но нищо, запомних колата!
        Само да ти кажа,че понякога на това място стоят скъпоструващи фотографи .Нямам нищо против да се запознаем,ще дойда на срещата.
        EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
        EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
        FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

diko661 написа:
          lhristov написа:
          Само да ти кажа,че понякога на това място стоят скъпоструващи фотографи .Нямам нищо против да се запознаем,ще дойда на срещата.
          То тези фотографи вече са незаконни
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

Не, не, Сашо, колегата е прав. Стоят там в най-лявата лента. И се крият като мишки. Това е току под моста на Ботевградско. След циганската. Но понеже аз съм достолепен, белокос и в риза... минавам покрай тях... с достойнство! :D Да, признавам си, има места и моменти и време, когато настъпвам Стилото. Е, не безумно. Но в София до 100 стигам. А, НЕ БИВА! НЕ ПРАВЕТЕ КАТО МЕН! СПАЗВАЙТЕ ОГРАНИЧЕНИЯТА.Поздрави на всички!

Коментар

Червено браво 6563МТ на оряхово(до фантастико), 2 малки стикера на задното стъкло.

Коментар

Днес сутринта с колегата lhristov си бъбрихме при Дани в Тих труд.
                .

Коментар

Хм, ние добре си бъбрихме, но аз съм готов и си се прибрах с колата, а твоята остана там. Аз трябва да мина само на реглаж на предница. ТИ пиши до къде го докара. Днес, около 17,30-18,00 часа, колежка ме настигна току преди циганската маала. Млада, руса девойка, най-вероятно майка й до нея на пасажерското място. 4 врато Стило като моето. Цвят - като на Тошко Шалев.Детето се кефеше на автомобила, връткаше си волана със сервото и ... бързаше. По-скоро припряна беше. Направи класическото нарушение да мине напряко с непозволена маневра. И защо? Изпревари има няма 10 коли. Глупост. А днес задръстването беше особено голямо. Имаше катастрофа в час пик.Колежке, левия ти фар свети в космоса! Най-вероятно моторчето е дало фира и ме изкьорави при слънчево време!

Коментар

http://imageshack.com/a/img560/5006/scnz.jpg:D да си признава !
                    Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
                    Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

Днес около обяд в Младост 2, мернах тъмно-синьо Браво с големия стикер С68..
                      Ползвайте мигачи!
                      Sometimes I feel like screaming

Коментар

EasternAlien написа:
                        Днес около обяд в Младост 2, мернах тъмно-синьо Браво с големия стикер С68..
                        Предполагам беше паркирано и мръсно това е моито ама не е в движение, няма преглед и ще го бракувам.
                        .

Коментар

Сребристо/Сиво Стило (май беше) със малкия стикер на задния прозорец, зави по бул. " Йерусалим" откъм Младост, мисля че успях да свирна (музиката беше усилена), по спомени номера имашеС 35, колегата да се чуства поздравен.
                          Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Тъмно синя Брава СА0538 с големия стикер отзад. Преди малко в уличките на блок 13/14 в Бъкстон. Мина покрай мен. Аз бях пеша. Да се чувства поздравен.
                            ФИАТ- Пътят е само формалност
                            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                            -----------------------------------------------------
                            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                              Тъмно синя Брава СА0538 с големия стикер отзад. Преди малко в уличките на блок 13/14 в Бъкстон. Мина покрай мен. Аз бях пеша. Да се чувства поздравен.
                              аз съм :D
                              "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Няколко пъти засичам това Бравово пред моя блок... Пича или живее тук или си е хванал гадже от болка
                                Прикачени файлове

--------------------

Коментар

Working...
                                X