Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снощи засякох бяло браво ВТ 3818 пред Джеронимо към 22 часа
    Más vale tarde que nunca
    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

fihi написа:
      Днес към 17.40ч. на Красно село се поздравихме с колегата Harzulov (ако не се лъжа де)
      Здравей колега, не не се лъжеш аз бях
      Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Днес ранния следобяд сребристо Пунто Спортинг (РВ6508 или нещо подобно) с големия стикер. Между Коматевски възел и Централна гара в Пловдив. Светнах му отзад, но не съм сигурен, че разбра причината.
        FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
        LPG System BRC Just

Коментар

Дбес на Фердинандова засяках червен Фиат А228* с големия стикер от зад и малкия в ляво на предното стъкло колегата видя че няма къде на горе понеже копат и аааиде обратно

Коментар

Миналата вечер 12.06, беше засечена синя Брава, с големия стикер на задното стъкло. Р 0535 .. От Бриколаж посока Ялта .
            Fiat Bravo 11'97
            1.4 12V A/C

Коментар

Днес към 17,50 ч. в онова нещо като колело :D в посока от аерогарата към Дружба видях колега с бяла марея уикенд ЕН 58**** и голям стикер. За съжаление видях грозната ситуация в която те постави бакшиша и затова не натиснах клаксона . После карах след теб до езерото.
              FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
              FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
              FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
              HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

HLX написа:
                Днес ранния следобяд сребристо Пунто Спортинг (РВ6508 или нещо подобно) с големия стикер. Между Коматевски възел и Централна гара в Пловдив. Светнах му отзад, но не съм сигурен, че разбра причината.
                Това е било мойта кола, само че не бях аз. Дадох я на един приятел за малко. Затова не си бил отразен.Поздрави !
                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

браво, А3166, забелязано в Лазур, покрай 75 и 76 блок..
                  Fiat Punto MK2 Sporting
                  Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

С кой колега се засякохме днеска на Данаил Николаев към 18:00 Беше със синьо Браво печка, което опредлено вървеше добре :D
                    Brava 103HP
                    ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

:P

кой беше тази сутрин около 8:15 на сфетофара в красна поляна - бул.възкресение и зави надясно по вардар - фиат стило , свирнах му , но той гледаше пешеходците , за да може да завие?
                      Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

miro2177 написа:
                        С кой колега се засякохме днеска на Данаил Николаев към 18:00 Беше със синьо Браво печка, което опредлено вървеше добре :D
                        Май с мен Аз доскоро нямах никакви отличителни белези на форума ... ама вече съм оборудван...Втори ден под ред се поздравяваме с един колега с пунто на бул. Ситняково. Днес пък свирнах на Опел комби такси със голям кръгъл стикер !?!

Коментар

Re: :P

Cepheus написа:
                          кой беше тази сутрин около 8:15 на сфетофара в красна поляна - бул.възкресение и зави надясно по вардар - фиат стило , свирнах му , но той гледаше пешеходците , за да може да завие?
                          Това трябва да е бил GTipo според мен.
                          ilkor написа:
                          Днес пък свирнах на Опел комби такси със голям кръгъл стикер !?!
                          Това е чичото на Радо - liverpool235
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Форумска Мареа Уикенд,засечена в Морската градина в Бургас на тръгване от паркинга до ЖП линията рег.№ 9043
                            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

ilkor написа:
                              .... Днес пък свирнах на Опел комби такси със голям кръгъл стикер !?!
                              Чичо ми е бил.. Но докато се е усетил да ти свирне вече си бил отпрашил..
                              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

kal0yanch40 написа:
                                Форумска Мареа Уикенд,засечена в Морската градина в Бургас на тръгване от паркинга до ЖП линията рег.№ 9043
                                Ти ли беше със златистата Брава с ябмолската регистрация през 2-3 коли от ляво???Другия път да се обадиш ,че май и стикер не видях по колата ти.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X