Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilian4o88 написа:
    fihi написа:
    Брава СА 0538 в 19:35ч. На паркинга на новия Кауфланд в кв. Борово.
    аззззззззз
    Свикнал съм са те виждам с червения звяр.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
      ilian4o88 написа:
      fihi написа:
      Брава СА 0538 в 19:35ч. На паркинга на новия Кауфланд в кв. Борово.
      аззззззззз
      Свикнал съм са те виждам с червения звяр.
      по натам ще ме виждаш и с Браво :D
      "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Снощи на паркинга на Комет:
        Прикачени файлове

Коментар

Синът ми е бил, познах го по цветчетата на левия заден калник под стопа...............

Коментар

Преди 15тина минути на Т.Александров преди тунела посока Люлин - тъмно синьо Браво, с голям стикер на задния прозорец. СА3279МН или нещо подобно...

Коментар

Чие е това Стило?Много ми хареса.Прагове, джанти... кожа вътре... И този винен цвят много му отива.Паркирано на ул. Мюнхен в Дружба, пред един двор, с много фирми вътре и с офис на Еконт, дори. Колега, поздравления!
              Прикачени файлове
              Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
              Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
              Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
                Чие е това Стило?Много ми хареса.Прагове, джанти... кожа вътре... И този винен цвят много му отива.Паркирано на ул. Мюнхен в Дружба, пред един двор, с много фирми вътре и с офис на Еконт, дори. Колега, поздравления!
                Май това е колегата-http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...236905#1236905
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

lhristov написа:
                  Моето е )

Коментар

а да те питам колега този моя салон които си видял оригинален ли е на фиат или допълнително е слаган...

Коментар

Днес на Лукойл Нова Загора на изхода за Гурково.Предполагам че колегата работи там.Да си признае кой е
                      Прикачени файлове
                      Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

milen11 написа:
                        Днес на Лукойл Нова Загора на изхода за Гурково.Предполагам че колегата работи там.Да си признае кой е
                        Това постоянно седи там. И аз съм питал, ама не си признава

Коментар

A на мен ми е любопитно каква е символиката зад тия щръкналите задни чистачки ... Прави ми впечатление, че е модерно напоследък

Коментар

xaerial написа:
                            A на мен ми е любопитно каква е символиката зад тия щръкналите задни чистачки ... Прави ми впечатление, че е модерно напоследък
                            раЦинг
                            Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

:D Кой е колегата, с който сме колеги и в ТУ-София?. Днес, пред 4-ти учебен блок на ТУ, към 13:30 мернах Браво СА2902ТА, бях през една кола от него

Коментар

Днес в Русе на улица Плиска паркирано врачанско Стило с кръгал стикер на задното стъкло с номер ВР 4247ВС,мисля че беше,защото минах бързо покрай него. :D
                                Fiat Marea 1.8 16v HLX
                                Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

Working...
                                X