Painfall до Фантастико в Люлин 1, а към 12 и нещо по Сливница поздравих колега със сиво Браво с нмер СА 2007 и големия стикер, но колегата май не разбра защо някакъв галфон с бяла баничарка му сочи нещо
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Днеска, около 15часа, с черна или тъмно синя Брава, с бургаска регистрация, затъмнени стъкла и малък кръгъл стикер, се изпреварвахме, по магистралата Ст. Загора - Бургас. Намигнах с дълги, но нямаше реакция.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Значи днес отново до Пазар Мания в Слатина засякох колега с Брава СА1250, малки и средно-малки стикери залепени по целия заден прозорец, също и fiat-forum.bg лого под номера.После в Долни или Горни Богров ( немога да ги оправя, съжелявам), на една бензиностанция сиво Пунто с 2 врати, с пернишки стикер на задния прозорец, номера не успях да го видя.
Значи днес отново до Пазар Мания в Слатина засякох колега с Брава СА1250, малки и средно-малки стикери залепени по целия заден прозорец, също и fiat-forum.bg лого под номера......
Това е Оги
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Днеска, около 15часа, с черна или тъмно синя Брава, с бургаска регистрация, затъмнени стъкла и малък кръгъл стикер, се изпреварвахме, по магистралата Ст. Загора - Бургас. Намигнах с дълги, но нямаше реакция.
аз бях колега. връщах се от софия.при моето изпреварване ти пдсвирнах но не знам дали ме разбра,после ти ме изпревари с доста висока скорост(аз се движе с около 140 км/ч). стана ми интересно че си с ямболски номер но подмина пресечката за ямбол.
аз бях колега. връщах се от софия.при моето изпреварване ти пдсвирнах но не знам дали ме разбра,после ти ме изпревари с доста висока скорост(аз се движе с около 140 км/ч). стана ми интересно че си с ямболски номер но подмина пресечката за ямбол.
Така ли, изобщо не съм чул бибитката, защото музиката в колата свирукаше. Ами да, пропускам я, защото работя в Бургас и в Ямбол си ходя, като имам повечко време. А относно скоростта, тя количката си върви сама, аз само я държа в правилната посока :D .
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Тъмно синьо Браво с голям стикер А7173ВТ или нещо от сорта към 14ч по околовръстното и чак то М.рудник на световара бяхме един до друг, жена го караше и реших да не я шашкам с клаксона
вчера пунто мк1 сиво старозагорско с големия стикер отзад на кауфланд харджи димитър в софия и пак там пунто мк2 маи беше черно с голям стикер на предното стъкло не видях номера но стикера беше разделен на 2
Коментар