Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikolce написа:
    Около 21:00 (преди половин час) , в люлинския тунел се поздравихме с колега, с бургаско тъмно синьо браво. Кой беше?
    Признавам си аз бях.

Коментар

Painfall до Фантастико в Люлин 1, а към 12 и нещо по Сливница поздравих колега със сиво Браво с нмер СА 2007 и големия стикер, но колегата май не разбра защо някакъв галфон с бяла баничарка му сочи нещо
      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

А да, аз на Фантастикото вися нон стоп :D Между другото, iceflame - гумите са страшни, до преди няколко дни ги карах, супер са, мерси

Коментар

Painfall написа:
          А да, аз на Фантастикото вися нон стоп :D Между другото, iceflame - гумите са страшни, до преди няколко дни ги карах, супер са, мерси
          Радвам се...
          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Днес около 10,30, до 138-мо училище ( зад Сердика Център, мисля че се казваше мола)Марея комби СА 9367(?), мисля че беше номера.
            Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Колегата от Пловдив със синьо-зеленото Типо 6753, който обича пиците на Яворов следващият път да дойде да се запознаем :DЗа сферка часа беше към 16
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Днеска, около 15часа, с черна или тъмно синя Брава, с бургаска регистрация, затъмнени стъкла и малък кръгъл стикер, се изпреварвахме, по магистралата Ст. Загора - Бургас. Намигнах с дълги, но нямаше реакция.
                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Значи днес отново до Пазар Мания в Слатина засякох колега с Брава СА1250, малки и средно-малки стикери залепени по целия заден прозорец, също и fiat-forum.bg лого под номера.После в Долни или Горни Богров ( немога да ги оправя, съжелявам), на една бензиностанция сиво Пунто с 2 врати, с пернишки стикер на задния прозорец, номера не успях да го видя.
                  Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

loop написа:
                    Значи днес отново до Пазар Мания в Слатина засякох колега с Брава СА1250, малки и средно-малки стикери залепени по целия заден прозорец, също и fiat-forum.bg лого под номера......
                    Това е Оги
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

kal0yanch40 написа:
                      Днеска, около 15часа, с черна или тъмно синя Брава, с бургаска регистрация, затъмнени стъкла и малък кръгъл стикер, се изпреварвахме, по магистралата Ст. Загора - Бургас. Намигнах с дълги, но нямаше реакция.
                      аз бях колега. връщах се от софия.при моето изпреварване ти пдсвирнах но не знам дали ме разбра,после ти ме изпревари с доста висока скорост(аз се движе с около 140 км/ч). стана ми интересно че си с ямболски номер но подмина пресечката за ямбол.
                      фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври

Коментар

Браво с малък кръгъл отзад вдясно долу, ДКН 6684. Кой е?

Коментар

Bane написа:
                          MAKARI??? написа:
                          Вчера към 17 часа колега с браво с номер РВ 7761 или нещо от сорта,от новия надлез до смирненски(Пловдив) си покарахме заедно.Нямам стикер
                          Аз бях колега... Ти май имаше мераци да се дърпаме или просто бързаше много.
                          Малко със закъснение отговарям просто много бързах. :D
                          Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

van02 написа:
                            kal0yanch40 написа:
                            аз бях колега. връщах се от софия.при моето изпреварване ти пдсвирнах но не знам дали ме разбра,после ти ме изпревари с доста висока скорост(аз се движе с около 140 км/ч). стана ми интересно че си с ямболски номер но подмина пресечката за ямбол.
                            Така ли, изобщо не съм чул бибитката, защото музиката в колата свирукаше. Ами да, пропускам я, защото работя в Бургас и в Ямбол си ходя, като имам повечко време. А относно скоростта, тя количката си върви сама, аз само я държа в правилната посока :D .
                            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Тъмно синьо Браво с голям стикер А7173ВТ или нещо от сорта към 14ч по околовръстното и чак то М.рудник на световара бяхме един до друг, жена го караше и реших да не я шашкам с клаксона
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

вчера пунто мк1 сиво старозагорско с големия стикер отзад на кауфланд харджи димитър в софия и пак там пунто мк2 маи беше черно с голям стикер на предното стъкло не видях номера но стикера беше разделен на 2

Коментар

Working...
                                X