Събота вечер колега със бяло пунто с големия стикер летеше към М.Рудник.Опитах да го стигна но чак във Меден Рудник успях,бях със една сива брава до Билата ти пуснах аварийните.Да си признава кой е?
Момчета, рано, рано оставих съпругата на Метро, на екскурзия до Рупите, Рожен и т.н. отиде. Без мен. Без Фиата!Аз слязох до борсата за димят, и от там до Ц.Гара да взема на един съсед 50 кг. отело някакво. Тогава ще да сте ме видели.И си се чудя, бе как и минах на тази кола 12 х. за няма и 10 месеца , като карам по 30-35 км на ден? В София. Утре и на срещата ще да дойда. И така.Поздрави, колеги!
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Момчета, рано, рано оставих съпругата на Метро, на екскурзия до Рупите, Рожен и т.н. отиде. Без мен. Без Фиата!Аз слязох до борсата за димят, и от там до Ц.Гара да взема на един съсед 50 кг. отело някакво. Тогава ще да сте ме видели.И си се чудя, бе как и минах на тази кола 12 х. за няма и 10 месеца , като карам по 30-35 км на ден? В София. Утре и на срещата ще да дойда. И така.Поздрави, колеги!
Явно само духом си бил на нея ,щото тялом не те видях
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
да попитам кой е колегат , дето го мяркам почти всеки ден пред следствието в Сандански , колата е Фиат Браво с малкия стикер на задното стакло , а освен неговата и моита друга с такав стикер няма ,
Коментар