Вчера мернах ето това пунто в Габрово ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тази сутрин 31.7.2013 синьо пунто с пернишкия стикер PA 4745 BA. Паркирано в грешната посока на еднопосочна пряка на Арсеналски Да си признава кой го мързи да заобиколи от съседната пряка и да влезе от разрешената страна на уличката!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Коя е колежката с розовото Пунто МК1, което виждам доста често до Лекси - Смирненски в Пловдив?Сиво Браво с големия стикер и рег 8081 или нещо такова в Бургас квартал СлавейковПлевенчани къде са ви форумските стикери? За една седмица яко шматкане по улиците нито един форумски фиат.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Онзи ден в събота на бензиностанцията Лукоил в Богров около 8 часа вечерта беше спряло сиво пунто ГТ с големия стикер на задното стъкло. Не видях номера но свирнах дано колегата ме е жидял. Бях с пунто МК2 със сини лепенки отстрани.П.С. Относно плевенските стикери на форума. Аз имам доста от тях, но никои не ми се е обаждал до сега да иска. Тук в Плевен сме малко нередовни.
Коментар
-
ogi28b написа:Не мога да се логна във форума на Пежо, затова - тук едно Пежунто:Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар