Преди минути на светофара на Вл. Вазов яко насвирках колега с черно Пунто мисля беше. С голям стикер отзад.Номер СА 98 93 МА.Светна зелено, колегата зави вдясно по Вазов, посока Баумакс, а аз бях направо и се бех засилил и свирках, святках.Всъщност, колегата да се чувства поздравен. Затова бяха всичките бипки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lhristov написа:Преди минути на светофара на Вл. Вазов яко насвирках колега с черно Пунто мисля беше. С голям стикер отзад.Номер СА 98 93 МА.Светна зелено, колегата зави вдясно по Вазов, посока Баумакс, а аз бях направо и се бех засилил и свирках, святках.Всъщност, колегата да се чувства поздравен. Затова бяха всичките бипки.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
krasio_79bs написа:g0g40 написа:Днес към 17:20 някой се беше загубил или си търсеше място за паркиране зад III-та поликлиника до наказателния паркинг в Бургас.FIAT Punto 55 S
FIAT Doblo 1.3 Multijet
Коментар
-
Днеска след като чукнах колата бях при един приятел в квартала (Гео Милев) и на паркинга зад блока засякох една сива марея с малък кръгъл стикер на задния джам, става въпрос за блока на Акад.Обрешков срещу хотел... някакъв сиFiat Bravo 99' 1.6 GT
Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
Fiat Bravo 99' 1.6 SX
Коментар
-
Преди малко (около 17,30) на паркинга пред Ягодинска пещера видях тъмно синъо Браво (JTD) с малък стикер в долната лява част на задното стъкло. Номерът му беше СА 4586 КВ. Аз се возех в на вуйчо ми старото Типо. Колегата да се чувства поздравен :DВойната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
В София с една мултипла такси (ако не се лъжа) се поздравихме преди 1 седмица, а Краси преди 4 дни ме подмина като пътен знак на светофара на болницата :DИ пак в София мареа СА6045АХ мина покрай парламента в 11:40 на 05.07 когато пиех кафе там В Ахелой на главния път седи едно зеленикаво браво без фарове и с голям форумен стикер Вчера типо А7241 беще на ОМВ паркинга
Коментар
-
Днес на Цариградско шосе преди кръстовището с бул.Освобождение пловдивско небесно синъо браво с голям стикер кой беше колегата-PB3749 ?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Снощи, към 19:25, червено Браво с голям стикер, 6563, пред макдоналдса в ЛюлинFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
bubachko
-
Зелено (?) Браво, А3106? В Славейков ( Пернишки стикер ). Там до парка, седи паркирано, почти всеки ден го засичам там.Бях видял killer4o с пунтото преди около седмица, да завива към Кауфланд, обаче бях с един Ситроен и нямаше как да се обадя.Също така мисля и днеска, колега gamma до Новата поща по обяд, завиваше надясно посока Тоха.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
loop написа:Зелено (?) Браво, А3106? В Славейков ( Пернишки стикер ). Там до парка, седи паркирано, почти всеки ден го засичам там.Бях видял killer4o с пунтото преди около седмица, да завива към Кауфланд, обаче бях с един Ситроен и нямаше как да се обадя.Също така мисля и днеска, колега gamma до Новата поща по обяд, завиваше надясно посока Тоха.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар