Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди минути на светофара на Вл. Вазов яко насвирках колега с черно Пунто мисля беше. С голям стикер отзад.Номер СА 98 93 МА.Светна зелено, колегата зави вдясно по Вазов, посока Баумакс, а аз бях направо и се бех засилил и свирках, святках.Всъщност, колегата да се чувства поздравен. Затова бяха всичките бипки.
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
      Преди минути на светофара на Вл. Вазов яко насвирках колега с черно Пунто мисля беше. С голям стикер отзад.Номер СА 98 93 МА.Светна зелено, колегата зави вдясно по Вазов, посока Баумакс, а аз бях направо и се бех засилил и свирках, святках.Всъщност, колегата да се чувства поздравен. Затова бяха всичките бипки.
      Не е възможно да е пунто! Номера е на старото ми браво което продадох заедно с форумния стикер.До колкото знам не е регистриран.Обаче пича му е е.ал мамата на бравото.Даже гледам сега го продава http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3g8jsk
      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
      .

Коментар

krasio_79bs написа:
        g0g40 написа:
        Днес към 17:20 някой се беше загубил или си търсеше място за паркиране зад III-та поликлиника до наказателния паркинг в Бургас.
        Това е колегата Дянко reter. Ти да не живееш или работиш там нейде в района? Някой път може да се видим набързо до де чакам момата да свърши работа.
        И живея и работя в района Може да се видим разбира се, тъкмо ако си с "Мара" може да те питам нещо, а ако си без нея знайш ли к’ва студена бира продават плод и зеленчука на ъгъла btw. ако не си си сменял телефона скоро, значи ти го имам, а сега ще ти пусна моя на лично
        FIAT Punto 55 S
        FIAT Doblo 1.3 Multijet

Коментар

Днеска след като чукнах колата бях при един приятел в квартала (Гео Милев) и на паркинга зад блока засякох една сива марея с малък кръгъл стикер на задния джам, става въпрос за блока на Акад.Обрешков срещу хотел... някакъв си
          Fiat Bravo 99' 1.6 GT
          Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
          Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Преди малко (около 17,30) на паркинга пред Ягодинска пещера видях тъмно синъо Браво (JTD) с малък стикер в долната лява част на задното стъкло. Номерът му беше СА 4586 КВ. Аз се возех в на вуйчо ми старото Типо. Колегата да се чувства поздравен :D
            Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

В София с една мултипла такси (ако не се лъжа) се поздравихме преди 1 седмица, а Краси преди 4 дни ме подмина като пътен знак на светофара на болницата :DИ пак в София мареа СА6045АХ мина покрай парламента в 11:40 на 05.07 когато пиех кафе там В Ахелой на главния път седи едно зеленикаво браво без фарове и с голям форумен стикер Вчера типо А7241 беще на ОМВ паркинга
              Fiat Punto MK2 Sporting
              Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Кой беше колегата пешеходец (с форумна тениска), който освирках вчера на "Царица Йоана" посока тунела в Люлин около 13-14 часа? Паздрави и да се надяваме, че не ме е псувал много
                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

В петък или събота в Ямбол пред съда освирих едно форумно Браво със софийски номер и голям стикер. Аз бях със софийската сива Капа. Младежът ме изгледа доста учуден, дано е видял стикера отзад и да е зацепил

Коментар

Днес на Цариградско шосе преди кръстовището с бул.Освобождение пловдивско небесно синъо браво с голям стикер кой беше колегата-PB3749 ?
                    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Снощи, към 19:25, червено Браво с голям стикер, 6563, пред макдоналдса в Люлин
                      Fiat Bravo 1.6 16V '99
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      ------------------------------------------------------------
                      Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

Вчера към 16:45 карах зад една сива марея с голям кръгъл стикер от Стадион Дунав до кръговото на Хлебозавода. Като извадена от кутийка беше. Чак ме досрамя от моята. Поздравления за колегата!
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Днеска кой беше паркирал пред БИЦ-ИЗОТ? Сиво браво с големия стикер отзад...

Коментар

Зелено (?) Браво, А3106? В Славейков ( Пернишки стикер ). Там до парка, седи паркирано, почти всеки ден го засичам там.Бях видял killer4o с пунтото преди около седмица, да завива към Кауфланд, обаче бях с един Ситроен и нямаше как да се обадя.Също така мисля и днеска, колега gamma до Новата поща по обяд, завиваше надясно посока Тоха.
                            Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

loop написа:
                              Зелено (?) Браво, А3106? В Славейков ( Пернишки стикер ). Там до парка, седи паркирано, почти всеки ден го засичам там.Бях видял killer4o с пунтото преди около седмица, да завива към Кауфланд, обаче бях с един Ситроен и нямаше как да се обадя.Също така мисля и днеска, колега gamma до Новата поща по обяд, завиваше надясно посока Тоха.
                              Да не синьо бравото?
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Не, зелено е 3106 или 3160
                                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Working...
                                X