Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fuel injekcion написа:
    Колега в Нови Искър с уникално браво с оранжеви огледала 3269 мисля
    Колегата Механовеца има такива огледала и голям стикер на задното стъкло. Неговият номер, обаче е 3265 СС.Тази сутрин, малко след 7,30 часа на Цариградско, малко след Метро и преди разклона за Горубляне изпреварих един виден наш колега с Ланча, с номер СА 72 64 и малък, едва забележим стикер на задния джам.Поздравих, но колегата дали ме отрази, не разбрах...Все едно, много здраве и успехи желая, на него и семейството му. Сещате ли се кой е колегата?Ред: Добре де, ще дам един силен жокер. Или тези, дето познават колегата, а те са много, не четат темата.Съпругата му също е наш виден член. Имат прекрасна дъщеря, много на ТИ с таблетите и мобилните телефони.А Ланчата не знам какъв модел е, не им разбирам, но е голяма, бронзова и има монтиран телевизор в нея. С дистанционно.Ха сега де?
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

в зависимост Каква е Ланчата имам известни подоздрения
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

lhristov написа:
        fuel injekcion написа:
        Колегата Механовеца има такива огледала и голям стикер на задното стъкло. Неговият номер, обаче е 3265 СС.Тази сутрин, малко след 7,30 часа на Цариградско, малко след Метро и преди разклона за Горубляне изпреварих един виден наш колега с Ланча, с номер СА 72 64 и малък, едва забележим стикер на задния джам.Поздравих, но колегата дали ме отрази, не разбрах...Все едно, много здраве и успехи желая, на него и семейството му. Сещате ли се кой е колегата?
        Той е значи :D
        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

само моето е с оранжеви огледала аз съм бил къде в нови искър ме мерна
          Прикачени файлове

Коментар

todorshalev написа:
            в зависимост Каква е Ланчата имам известни подоздрения
            Не съм аз. Номерът не съвпада, а и не съм бил там

Коментар

lhristov написа:
              fuel injekcion написа:
              Колегата Механовеца има такива огледала и голям стикер на задното стъкло. Неговият номер, обаче е 3265 СС.Тази сутрин, малко след 7,30 часа на Цариградско, малко след Метро и преди разклона за Горубляне изпреварих един виден наш колега с Ланча, с номер СА 72 64 и малък, едва забележим стикер на задния джам.Поздравих, но колегата дали ме отрази, не разбрах...Все едно, много здраве и успехи желая, на него и семейството му. Сещате ли се кой е колегата?Ред: Добре де, ще дам един силен жокер. Или тези, дето познават колегата, а те са много, не четат темата.Съпругата му също е наш виден член. Имат прекрасна дъщеря, много на ТИ с таблетите и мобилните телефони.А Ланчата не знам какъв модел е, не им разбирам, но е голяма, бронзова и има монтиран телевизор в нея. С дистанционно.Ха сега де?
              Мисля ,че ще черпиш бира - Илко( Ilkor)
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Не бих казал, че имаT каквато и да е дъщеря, камо ли пък прекрасна...

Коментар

Еее. Имаш бира, приятелю. Калине.Следващият жокер щеше да бъде ЕГН 670213.....Чест и почитания към този човек за работата, която е свършил за да го има това цялото нещо. Форумът НИ.Да е жив и здрав, и както казах: много здраве и успехи желая, на него и семейството му. И..., колеги, внимавайте къде и кога давате личните си данни.
                  Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                  Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                  Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

mehanoveca написа:
                    само моето е с оранжеви огледала аз съм бил къде в нови искър ме мерна
                    ти си да ,всяка вечер се вееш по пътя :D :D
                    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

ти си да ,всяка вечер се вееш по пътя :D :D[/quote]дам :D

Коментар

да си признава колегата със Дизеловото Стило (черно мисля) дето се гонихме от Тунела на Люлин до Киров днес около полунощпак днес затминах Ключаря пак в Люлин
                        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

В събота пред библиотекарския
                          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                          .

Коментар

Някакво ново попълнение май...
                            Прикачени файлове
                            EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                            Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Сутринта sharpradi до работа,точно слизах от колата и ми свирна,в последния момент го видях.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Визуално пипнато сиво браво, около 17:20 до стоматологичния в Пловдив, номера беше 1131 или 1113. Дали е форумско?

Коментар

Working...
                                X