Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

преди малко на Филиповско шосе , ново браво с бургаска регистрация...?
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Към 17:20-17:30+-5 мин на кръстовището след тунела за Люлин посока центъра колега със Стило рег.№..8645.. зави по "Вардар".Свирнах, ама в тая лудница не ме е чул сигурно :D

Коментар

Въпросче!

Здравейте! Искам да попитам Вас, преди да се обърна към "компетентните органи". Та искам да замина за чужбина за повече от 1 година с личния си автомобил и до колкото знам трябва да подам заявление за отписване на автомобила от България и да получа транзитни номера. Някой да знае повече по въпроса? Благодаря!1.1. Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата преди да постват.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Днеска към 18:00 на светофара на Опълченска и Сливница червено Пунто 2-ка с двата стикера,беше освиркано
          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

преди 15 минути в дружба 2 до 519 блок стило с големия стикер
            Fiat Punto 1.8 16V 132Hp HGT

Коментар

Днес в Перник покрай мен мина сребристо Браво с рег. номер ВТ 52** **. Кой е колегата?
              Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
              Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Да се разпознават
                Прикачени файлове
                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Днес (4-ти) около 22:15 до бензиностанцията на ХЕИ зелено браво В6244КН с огромни джанти и големия стикер на задното стъкло. Кафенце в Модера предполагам? :D

Коментар

днес на обяд точно преди ОМВ при СИти Кар / Овча купел/ покрай мен мина ново бяло Браво с номер 6934 ..На кой колега е лачената колица

Коментар

Вчера бе засечен на пътя червен Браво с 2 стикера , голям надпис и малък на кръстовището Подуене по бул Ситняково .
                      http://fokkerc.flugmodel.net/

Коментар

Търновско Типо със стикери, на паркинга на Кауфланд в Русе - понеделник сутрин.
                        Прикачени файлове
                        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

В Петък засякох колегата vvasilev с Жулиета по Ботевградско, но бях с Реното на баща ми. Доста е малък света

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

curko написа:
                            Към 17:20-17:30+-5 мин на кръстовището след тунела за Люлин посока центъра колега със Стило рег.№..8645.. зави по "Вардар".Свирнах, ама в тая лудница не ме е чул сигурно :D
                            Чудех се кой свирка, но не те видях
                            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Днес на бензиностанция ЕКО на Орион тъмно синьо Браво СА 6459,с малък стикер на задното стъкло от десната страна.
                              FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

А3166КМ в 8 и 30 ... нейде из Великото преселение към центъра на Бургас(тоес в задръстването).Аз бях с оная Брава, дето няма боя на тавана и предния капак, и дето се споглеждахме при всяко разминаване.

Коментар

Working...
                                X