Кой си приказва в момента с "изедниците" от наказателния паркинг в Бургас?
Да не е една тъмно зелена мареа комби?
Мноо ясно ... нали по нея те познах .... sorry ама съм много лош физиономист ....Аз бях с бебешка количка и като ти загледах мареата и ти ме загледа .... мноо си ревнив
Кой си приказва в момента с "изедниците" от наказателния паркинг в Бургас?
Да не е една тъмно зелена мареа комби?
Мноо ясно ... нали по нея те познах .... sorry ама съм много лош физиономист ....Аз бях с бебешка количка и като ти загледах мареата и ти ме загледа .... мноо си ревнив
Загледах те ,че Мара беше с отворени прозорци. :D Другият път да се обадиш за по една бира и да внимаваш къде паркираш ,че да не ти се налага да се запознаваш с момата.
днес два пъти един и същ колега Бяло Пунто МК2 с номер 3290 или нещо от тоя сорт първо във Люлин пред 56 соупосле в Банкя
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
днес два пъти един и същ колега Бяло Пунто МК2 с номер 3290 или нещо от тоя сорт първо във Люлин пред 56 соупосле в Банкя
Мда, аз съм бил
и не си ме видял през една кола бях паркирал от теб
Прикачени файлове
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Аааа, ако е сивото Стило, да, ама не видях стикер, затова не съм се обадил, хахахах :D
амиии не е Сиво ама е близко Много светло синйо е ама от близко от далеч сивеее
Тази сутрин, малко преди 7:30 на Бул. Брюксел ме изпревари немски автомобил с жълт цвят и най-големият формат кръгъл стикер отзад на стъклото.Намера беше СА 4146 КВ. Но не ми сигнализира...Любопитна ми е тази комбинация - немски автомобил + наш форумски стикер?Дали колегата пише тук?А, колега Painfall, Тошко има два, ама точно като твойте и залепени на същото място "пернишки" стикера. Как не си ги видял не знам.
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар