Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вчера тъмно синьо браво със софииска регистрация с гоЛем стикер на задния джам зави от Сахаров към Малинов към 18.00часа.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Вчера на 2 пъти засичах една сива Марея седан с два стикера кръгли от двете страни на задното стъкло и номер СА.... НН. (цифрите уж ги бях запомнил, ама..) - покрай Южен парк.Свирнах, колегата погледна, ама нали съм замаскиран в служебен Ситроен... едва ли се сети

Коментар

Immortal написа:
        Вчера на 2 пъти засичах една сива Марея седан с два стикера кръгли от двете страни на задното стъкло и номер СА.... НН. (цифрите уж ги бях запомнил, ама..) - покрай Южен парк.Свирнах, колегата погледна, ама нали съм замаскиран в служебен Ситроен... едва ли се сети
        Хехе само дето е синя (а уж съм я измил, което нсполседък рядко исе случва) ако говорим за червен ситроен около 17:00ч Аз трябва да съм бил. Като свирна и профуча се замислих че имаше някой от форума, който е замаскиран и всява смут, но не се подсетих че си ти Поздрави!п.с.сега се сетих, че някой ме загледа доста сериозно същия ден сутринта със сива ланчия от големите май пак си бил ти :D :D :D но този път се разминахме в различни платна. в далечината загледах, че май имаше стикер отзад но бях след нощна смяна и малко недоскив
        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
        182A4.000 IAW49F
        LPG - Lovato EasyFast
        ----------------------------
        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Хах днеска си направихме малко фиат манифестация Засякохме се със Съби (RacerGT).Абе Съби Жорката що и той не е обозначен със форумни знаци?
          Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
          Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

Браво 3965 в подножието на Литекс Тауър. Дали не беше на Бачев?

Коментар

ogi28b написа:
              Браво 3965 в подножието на Литекс Тауър. Дали не беше на Бачев?
              Същото беше паркирано в подножието на била в младост и е на Бачев
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ewing написа:
                Immortal написа:
                Хехе само дето е синя (а уж съм я измил, което нсполседък рядко исе случва) ако говорим за червен ситроен около 17:00ч Аз трябва да съм бил. Като свирна и профуча се замислих че имаше някой от форума, който е замаскиран и всява смут, но не се подсетих че си ти Поздрави!п.с.сега се сетих, че някой ме загледа доста сериозно същия ден сутринта със сива ланчия от големите май пак си бил ти :D :D :D но този път се разминахме в различни платна. в далечината загледах, че май имаше стикер отзад но бях след нощна смяна и малко недоскив
                Червен Ситроен, с варненски номер.И да - сутринта бях с Капата - затова писах 2 пъти че съм те засякъл

Коментар

Такси Опел Астра си виси на жп гара Подуяне в очакване на клиенти.Последната седмица е засечен там 2 пъти.
                  Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                  Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

S_BANKOV написа:
                    Вчера тъмно синьо браво със софииска регистрация с гоЛем стикерия джам зави от Сахаров към Малинов към 18.00часа.
                    Тва може и да съм аз,по това време отивах за нощна и минах през сахаров за по бързо ,че са заради тва метро по това време Малинов е ад.
                    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                    .

Коментар

шлькавица от всякъде,моля да ме извините,спирам да ползвам долфин.Заклевам се!
                      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                      .

Коментар

Хе, хе, на колегата cs_aleksandar телефона пак пише във Форума. :D
                        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

днес тъмно синио браво на паркинга на кауфланд харди димитър с малкия стикер отзад номера маи завършваве на 63 софииско беше

Коментар

Вчера около обяд по бул. К. Величков е забелязано сиво Пунто(май беше) с номер СА 4047, с малкия стикер на задниятпрозорец.
                            Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Вчера около 17 часа сиво браво паркирано пред София ауто на Ботерградско с голям стикер.
                              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

[quote="veselin10"]Вчера около 17 часа сиво браво паркирано пред София ауто на Ботерградско с голям стикер. и днес същото браво на същото място и освен това много други пъти същото браво на същото място

Коментар

Working...
                                X