Вчера тъмно синьо браво със софииска регистрация с гоЛем стикер на задния джам зави от Сахаров към Малинов към 18.00часа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:Вчера на 2 пъти засичах една сива Марея седан с два стикера кръгли от двете страни на задното стъкло и номер СА.... НН. (цифрите уж ги бях запомнил, ама..) - покрай Южен парк.Свирнах, колегата погледна, ама нали съм замаскиран в служебен Ситроен... едва ли се сетиФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
ogi28b написа:Браво 3965 в подножието на Литекс Тауър. Дали не беше на Бачев?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ewing написа:Immortal написа:Вчера на 2 пъти засичах една сива Марея седан с два стикера кръгли от двете страни на задното стъкло и номер СА.... НН. (цифрите уж ги бях запомнил, ама..) - покрай Южен парк.Свирнах, колегата погледна, ама нали съм замаскиран в служебен Ситроен... едва ли се сети
Коментар
-
S_BANKOV написа:Вчера тъмно синьо браво със софииска регистрация с гоЛем стикерия джам зави от Сахаров към Малинов към 18.00часа.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар