Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Я да видим посещава ли колегата форума? Няколко пъти го засичам паркирано в Зорница.
    Моето Палио е. Тук живея

Коментар

Тази сутрин, окола 7:30 часа на Цариградско в отсечката м/у Младост и Метро си се изпревархахме и се бипкахме с колега с маслено зелено Браво - С 19 10. Много хубав цвят, но що ли ми се стори, че има нюанси и разноцветни детаели :P Та, колегата да се легитимира.
      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Днес на служебния паркинг открих товаааа...?!Оказа се автомобил на дъщерята, на сестрата, на една колежка от гр.Попово, която пък работи тук в Пловдив ... говоря за колежката! А дъщерята със стилото е на изложение: "Панаир на занаятите в Пловдив" .п.п. днес голям урожай...видях и две бравота с големи стикери, едното на Видо, а другото в кв.Смирненски, тъмно синьо с голям ХГТ спойлер без да е ХГТ ?!поздрави на всички, познали се
        Прикачени файлове
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Бяло Пунто МК1, номер 9516 на ул.Боряна в Овча Купел. Имаше малък кръгъл стикер в долният ляв ъгъл на задното стъкло, веднага под бебешкият . Бяха майка с детенце
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Днес в Красна поляна се натъкнах на това.Бравото е мое става въпрос за Мареата мился че е на veselin10. П.п джантите тичат
            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
            .

Коментар

Хе, хе, като майка и дъщеря. Хубава снимка.И джантите му тичат, вярно.
              Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
              Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
              Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Аз съвсем съм забравил. в понелделник 6.5.2013 около 18:00 да е било до Хепи Люлин на тротоара едно тъмно браво с малък стикер отзад по средата. Номера беше от сорта ВН 8-нещо-си. Имаше и сенник на предното стъкло. паркирах точно до него като си мислех, че някой живее наблизо но като си тръгнах го нямаше. Явно и не влиза колегата щом не е писал :D
                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                182A4.000 IAW49F
                LPG - Lovato EasyFast
                ----------------------------
                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

cs_aleksandar написа:
                  ..... мился че е на veselin10. .........
                  правилно
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Сутринта се разминах на Първа българска армия с колега с тъмно браво С 8065 май беше, с малък стикер отзад на стъклото
                    Fiat Bravo 1.6 16V '99
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    ------------------------------------------------------------
                    Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

cs_aleksandar написа:
                      Днес в Красна поляна се натъкнах на това.Бравото е мое става въпрос за Мареата мился че е на veselin10. П.п джантите тичат
                      Дайте снимка да я видим колко и тичат :D :D :D
                      94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
                      03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
                      02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

Днес пак попадение на герена към 17:20 сивкаво стило СА8897 с големия и малкия стикер... поздравих го ама той маи не ме отрази :Д
                        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                        .

Коментар

Снощи вечерта след 9:30 на Цариграско шосе браво с малкия стикер на задния прозорец от дясно, бързах за срещата на бул.202 и само свирнах и пуснах авариики не знам дали ме отрази
                          Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                          Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                          Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

cs_aleksandar написа:
                            Днес пак попадение на герена към 17:20 сивкаво стило СА8897 с големия и малкия стикер... поздравих го ама той маи не ме отрази :Д
                            това е колегата lhristov ако не се лъжа.
                            Fiat Bravo Trofeo '00

Коментар

Преди малко на паркинга на Парадайз мол оранжево Браво със спортно гърне.Номера не запомних,но беше Софийско.Не пускай поредни мнения. Използвай редакция.
                              Fiat Bravo Trofeo '00

Коментар

Купе пред х.Планинец (Витоша) вчера към 18:00ч.
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X