krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тази сутрин, окола 7:30 часа на Цариградско в отсечката м/у Младост и Метро си се изпревархахме и се бипкахме с колега с маслено зелено Браво - С 19 10. Много хубав цвят, но що ли ми се стори, че има нюанси и разноцветни детаели :P Та, колегата да се легитимира.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Днес на служебния паркинг открих товаааа...?!Оказа се автомобил на дъщерята, на сестрата, на една колежка от гр.Попово, която пък работи тук в Пловдив ... говоря за колежката! А дъщерята със стилото е на изложение: "Панаир на занаятите в Пловдив" .п.п. днес голям урожай...видях и две бравота с големи стикери, едното на Видо, а другото в кв.Смирненски, тъмно синьо с голям ХГТ спойлер без да е ХГТ ?!поздрави на всички, познали сеПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Аз съвсем съм забравил. в понелделник 6.5.2013 около 18:00 да е било до Хепи Люлин на тротоара едно тъмно браво с малък стикер отзад по средата. Номера беше от сорта ВН 8-нещо-си. Имаше и сенник на предното стъкло. паркирах точно до него като си мислех, че някой живее наблизо но като си тръгнах го нямаше. Явно и не влиза колегата щом не е писал :DФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Сутринта се разминах на Първа българска армия с колега с тъмно браво С 8065 май беше, с малък стикер отзад на стъклотоFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Днес в Красна поляна се натъкнах на това.Бравото е мое става въпрос за Мареата мился че е на veselin10. П.п джантите тичат94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар