Преди има няма час пред Кауфланд в Хаджи Димитър. Много готино Браво. Направено с мерак.Я да се обади колегата, кой е?П.С. Докато пиша, виждам на Началника бровото е засечено. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lhristov написа:Преди има няма час пред Кауфланд в Хаджи Димитър. Много готино Браво. Направено с мерак.Я да се обади колегата, кой е?П.С. Докато пиша, виждам на Началника бровото е засечено. :D
Коментар
-
mehanoveca написа:моето е а ти сигурно си бил с сивото са9488мт аз там работя и докато бях навън го снимах ама сега немога да кача снимкатаFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
По празниците видях във Ямбол един бял бус много близо до нас паркиран fiat ducato със голям стикер отзад на фиат форум да казва кой е колегата другия път може и да се видим ) И едно браво във каргона пак видях 0942 ли беше не мога да се сетя беше със голям стикер на задния прозорец беше с някакво момиче колегата. )))Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Днес в 11 без малко на кръстовището на бул. Шипченски проход и бул. Асен Йорданов (комплекс ЦСКА, серзиз Дунев), сребристо Браво със голям стикер в долната част на задното стъкло продължи в посока гара Искър. Колегата беше 2-3 коли пред мен още на кръстовището пред общината в Слатина, но стикера е на кофти място (едвам се вижда, половината е скрит от чистачката), а и аз не виждам много надалеч, та видях стикера чак на следващия светофар.
Коментар
-
dikanio написа:Днес в 11 без малко на кръстовището на бул. Шипченски проход и бул. Асен Йорданов (комплекс ЦСКА, серзиз Дунев), сребристо Браво със голям стикер в долната част на задното стъкло продължи в посока гара Искър. Колегата беше 2-3 коли пред мен още на кръстовището пред общината в Слатина, но стикера е на кофти място (едвам се вижда, половината е скрит от чистачката), а и аз не виждам много надалеч, та видях стикера чак на следващия светофар.Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар