Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди има няма час пред Кауфланд в Хаджи Димитър. Много готино Браво. Направено с мерак.Я да се обади колегата, кой е?П.С. Докато пиша, виждам на Началника бровото е засечено. :D
    Прикачени файлове
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Това е бравото на mehanoveca, даже се продава в момента
      00' Bravo 105 JTD

Коментар

lhristov написа:
        Преди има няма час пред Кауфланд в Хаджи Димитър. Много готино Браво. Направено с мерак.Я да се обади колегата, кой е?П.С. Докато пиша, виждам на Началника бровото е засечено. :D
        моето е а ти сигурно си бил с сивото са9488мт аз там работя и докато бях навън го снимах ама сега немога да кача снимката

Коментар

iceflame написа:
          Сиво Браво с джанти от Купе и малкия стикер на задното стъкло на "Шипчеснки проход" преди малко, а малко преди това и по комшийски тез двамата колеги
          Аз бях с бравото живея до 1во
          Fiat Bravo 99' 1.6 GT
          Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
          Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Ами, номера ми е друг, значи не си снимал Стилото, а бях спрял току зад теб. На първа линия.Но, качи снимката, де, то ще си каже, кой е колегата.
            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

ok]

Коментар

Това какво общо има с темата?

Коментар

Днес във Велико Търново две попадения. Пловдивско Браво 1707 с голям стикер и се запознах с колегата със синята брава от кв. Чолаковци ама му забравих името
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Колегата със синята брава се казава Пламен :D :D :D :D :D

Коментар

mehanoveca написа:
                      моето е а ти сигурно си бил с сивото са9488мт аз там работя и докато бях навън го снимах ама сега немога да кача снимката
                      Това съм аз
                      Fiat Bravo 1.6 16V '99
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      ------------------------------------------------------------
                      Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

8.45 на Сточна Гара черна Марея комби с малък и голям стикер на задния джам,ама хич не ме отрази
                        Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                        EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                        EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

По празниците видях във Ямбол един бял бус много близо до нас паркиран fiat ducato със голям стикер отзад на фиат форум да казва кой е колегата другия път може и да се видим ) И едно браво във каргона пак видях 0942 ли беше не мога да се сетя беше със голям стикер на задния прозорец беше с някакво момиче колегата. )))
                          Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Днес в 11 без малко на кръстовището на бул. Шипченски проход и бул. Асен Йорданов (комплекс ЦСКА, серзиз Дунев), сребристо Браво със голям стикер в долната част на задното стъкло продължи в посока гара Искър. Колегата беше 2-3 коли пред мен още на кръстовището пред общината в Слатина, но стикера е на кофти място (едвам се вижда, половината е скрит от чистачката), а и аз не виждам много надалеч, та видях стикера чак на следващия светофар.
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Я да видим посещава ли колегата форума? Няколко пъти го засичам паркирано в Зорница.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

dikanio написа:
                                Днес в 11 без малко на кръстовището на бул. Шипченски проход и бул. Асен Йорданов (комплекс ЦСКА, серзиз Дунев), сребристо Браво със голям стикер в долната част на задното стъкло продължи в посока гара Искър. Колегата беше 2-3 коли пред мен още на кръстовището пред общината в Слатина, но стикера е на кофти място (едвам се вижда, половината е скрит от чистачката), а и аз не виждам много надалеч, та видях стикера чак на следващия светофар.
                                Аз съм бил най-вероятно, по това време минах точно оттам
                                Fiat Bravo 1.6 16V '99
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                ------------------------------------------------------------
                                Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

Working...
                                X