Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колегата, който кара на Благун Купето - вчера караше зад мен в Слатина. Дали влиза във форума, някой знае ли?

Коментар

Сутринта пернишко браво на западен парк, не запомних номера, поздрави!
      Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Вчера около 20:30 черно браво с голям стикер и номер 8883 в кв.Бъкстон, до Каса Пица, а днес на околовръстният път на разклона за Бояна около 15:00 сребристо браво, отново с голям стикер и номер 3965.

Коментар

И още едно попадение днес - преди около 15 минути софийско тъмно сиво или черно типо с големия стикер на бул.Цар Борис 3, посока центъра, между Горнобански път и Павлово.

Коментар

Днес видях едно наточено браво бордо с големия стикер на задното стъкло Изглеждаже много добре само една мивка му трябваше Номера му започваше с ЕВ или ЕН не помня но го видях в Банско бях през една кола зад него.
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

harifg написа:
              И още едно попадение днес - преди около 15 минути софийско тъмно сиво или черно типо с големия стикер на бул.Цар Борис 3, посока центъра, между Горнобански път и Павлово.
              Вероятно съм бил аз, ако часа на форума е грешен. Прибирахме се от Планиско Благоевград и към 4 и нещо минах от там. Малко бързичко минах надолу и не си спомням много от автомобилите около мене.
              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Часът на форума е какъвто си го направиш от настройките на профила. Не може да е грешен. Т.е. може, ама не е грешен. Иначе се вижда на началната страница, горе вляво. Колегата те е видял в неделя, окол 16:10 - 16:15.

Коментар

Еи все хубави хора сме :P 17.30 пред Балкан стар ме пусна сиво Браво СА8881,благодарих му ,но бях неразпознаваем с бързото Сандеро
                  Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                  EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                  EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

xctr написа:
                    harifg написа:
                    Вероятно съм бил аз, ако часа на форума е грешен. Прибирахме се от Планиско Благоевград и към 4 и нещо минах от там. Малко бързичко минах надолу и не си спомням много от автомобилите около мене.
                    Бях маскиран с колело по велоалеята...

Коментар

Днес на Симеоновско шосе под Околовръстното черно браво със затъмнени стопове около 13:15
                      Fiat Bravo Trofeo '00

Коментар

И днес имам попадение - около 13:40 в Лозенец....
                        Прикачени файлове

Коментар

Снощи около 7,45 на Искърско шосе срещу Дунев сервиз синя Брава с номер СА 8820 МК... Опитах се да посоча стикера на задното стъкло, но май колегата не ме разбра :D Малко преди това на паркинга на Техномаркет на влизане в София, колата на dikanio мисля
                          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Днес на бул.Малинов посока Младост(под надлеза) черно Браво с ремус,прагове ХГТ и уникални джанти.Дано въпросният пич да види поста, за да каже какъв модел бяха дхантоците.
                            Fiat Bravo Trofeo '00

Коментар

lhristov се промъкваше по "Коперник" към 20:30.

Коментар

Re: Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

ogi28b написа:
                                Четвърта част на популярната тема. Старата тема приключи ТУКТемата е винаги актуална, едва ли ще "отиде надолу", затова няма да бъде "важна"
                                Molia niakoi da mi pomogne imam Fiat Tipo 1.4 s te4 v skorostite ot liavata strana otkam 6ofiora niakoi te4e niakade ot poluuoskata znam 4e ima niakakav semering ili lager pod man6ona ,no nesum iztzialo zapoznat iskam sam dago pravia poneje to4no sega niamam kinti za maistori, koito znae molia da pi6e blagodaria predvaritelno...
                                fiat tipo 1.4

Коментар

Working...
                                X