Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе някой сеща ли се кой е с едно Браво тъмнозелено, ако не бъркам, софийски номер 0979, 0970, или нещо близо до това, беше паркирано съвсем близо до мястото, където се събираме в неделя, но не беше никой на срещата. Предполагам, че и другите са го видели, като са си тръгвали. Имаше малък кръгъл стикер долу вляво на задното стъкло.

Коментар

Предполагам говориш за миналата среща от 07.04. Да, и аз го видях, щях да пиша, ама забравих.
      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Кой беше колегатя който не ме отрази на светофара на Симьон и Опълченска в събота 13ти около 15:00 часа?Синя брава СА 0784 РВ, малък стикер, имам и снимка ама ...свирнах ,но без отговор
        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
        182A4.000 IAW49F
        LPG - Lovato EasyFast
        ----------------------------
        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

ogi28b написа:
          Абе някой сеща ли се кой е с едно Браво тъмнозелено, ако не бъркам, софийски номер 0979, 0970, или нещо близо до това, беше паркирано съвсем близо до мястото, където се събираме в неделя, но не беше никой на срещата. Предполагам, че и другите са го видели, като са си тръгвали. Имаше малък кръгъл стикер долу вляво на задното стъкло.
          И на тая среща беше там като идвах, като си тръгвах го нямаше.

Коментар

Ewing написа:
            Кой беше колегатя който не ме отрази на светофара на Симьон и Опълченска в събота 13ти около 15:00 часа?Синя брава СА 0784 РВ, малък стикер, имам и снимка ама ...свирнах ,но без отговор
            Ха, аз съм, но въобще не съм те видял... Сорка, не е било умишлено със сигурност.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

На кой му беше паркирано типото на бензиностанция Еко - бул. Н Вапцаров вчера около 18:30 ? Тъмно зелено със затъмнени стъкла, малък стикер и джанти от Punto ?
              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

style34 написа:
                Ewing написа:
                Ха, аз съм, но въобще не съм те видял... Сорка, не е било умишлено със сигурност.
                ааа няма проблеми случва се,просто ми стана чудно, че и след подсвиркването пак никаква реакция по-надолу по Симеон същия ден и колегата с мовата мултипла видях (че мах бяха с друго странно име) ама не беше в колата
                182A4.000 IAW49F
                LPG - Lovato EasyFast
                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Вчера около 18.00 на Климент Охридски сиво браво, 7658 примерно...забрових го...с голям стикер, жена го караше.

Коментар

Днес около 9 сутринта сиво/синьо Stilo 5 врати с регистрация РА 3308 на "Шипченски проход" и "Цветан Лазаров" и малкия стикер на стъклото на задна лява врата. Мислех да свирна, но бяхме на светофар и нямаше да е много удачно... Поздрави!
                    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

iceflame написа:
                      Днес около 9 сутринта сиво/синьо Stilo 5 врати с регистрация РА 3308 на "Шипченски проход" и "Цветан Лазаров" и малкия стикер на стъклото на задна лява врата. Мислех да свирна, но бяхме на светофар и нямаше да е много удачно... Поздрави!
                      Аз съм бил Обикновено е много незабележим моя стикер Поздрави!

Коментар

Днес в Красна поляна зад пазара до пицарията и кафето ето това браво.
                        Прикачени файлове
                        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                        .

Коментар

:D Туй мойта кошничка. Живея в блока до пазара

Коментар

Ewing написа:
                            по-надолу по Симеон същия ден и колегата с новата мултипла видях (че мах бяха с друго странно име) ама не беше в колата
                            Другия път спри да пием по кафе.Там ходя при един приятел в магазина на 156-ти номер.
                            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
                              Ewing написа:
                              по-надолу по Симеон същия ден и колегата с новата мултипла видях (че мах бяха с друго странно име) ама не беше в колата
                              Другия път спри да пием по кафе.Там ходя при един приятел в магазина на 156-ти номер.
                              да съм знаел да спра Другия път минавайки от там ше обърна специално внимание дали си там и ще свиркам иначе аз подсвирнах минавайки е така да се отчета :D :D :D
                              182A4.000 IAW49F
                              LPG - Lovato EasyFast

Коментар

Малко след 13:00, на кърстовището на бул.Овча Купел с ул.Нар.Хоро, свирнах и поздравих колега с светло синьо браво с номер 8177 или подобен. Колегата чакаше за десен завой, аз продължих направо. Стикера му беше в долната част на задното стъкло над чистачката.
                                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                                X