Абе някой сеща ли се кой е с едно Браво тъмнозелено, ако не бъркам, софийски номер 0979, 0970, или нещо близо до това, беше паркирано съвсем близо до мястото, където се събираме в неделя, но не беше никой на срещата. Предполагам, че и другите са го видели, като са си тръгвали. Имаше малък кръгъл стикер долу вляво на задното стъкло.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Кой беше колегатя който не ме отрази на светофара на Симьон и Опълченска в събота 13ти около 15:00 часа?Синя брава СА 0784 РВ, малък стикер, имам и снимка ама ...свирнах ,но без отговорФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
ogi28b написа:Абе някой сеща ли се кой е с едно Браво тъмнозелено, ако не бъркам, софийски номер 0979, 0970, или нещо близо до това, беше паркирано съвсем близо до мястото, където се събираме в неделя, но не беше никой на срещата. Предполагам, че и другите са го видели, като са си тръгвали. Имаше малък кръгъл стикер долу вляво на задното стъкло.
Коментар
-
Ewing написа:Кой беше колегатя който не ме отрази на светофара на Симьон и Опълченска в събота 13ти около 15:00 часа?Синя брава СА 0784 РВ, малък стикер, имам и снимка ама ...свирнах ,но без отговорThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
На кой му беше паркирано типото на бензиностанция Еко - бул. Н Вапцаров вчера около 18:30 ? Тъмно зелено със затъмнени стъкла, малък стикер и джанти от Punto ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
style34 написа:Ewing написа:Кой беше колегатя който не ме отрази на светофара на Симьон и Опълченска в събота 13ти около 15:00 часа?Синя брава СА 0784 РВ, малък стикер, имам и снимка ама ...свирнах ,но без отговорФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Днес около 9 сутринта сиво/синьо Stilo 5 врати с регистрация РА 3308 на "Шипченски проход" и "Цветан Лазаров" и малкия стикер на стъклото на задна лява врата. Мислех да свирна, но бяхме на светофар и нямаше да е много удачно... Поздрави!FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
iceflame написа:Днес около 9 сутринта сиво/синьо Stilo 5 врати с регистрация РА 3308 на "Шипченски проход" и "Цветан Лазаров" и малкия стикер на стъклото на задна лява врата. Мислех да свирна, но бяхме на светофар и нямаше да е много удачно... Поздрави!
Коментар
-
Ewing написа:по-надолу по Симеон същия ден и колегата с новата мултипла видях (че мах бяха с друго странно име) ама не беше в колатаMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
kik73bg написа:Ewing написа:по-надолу по Симеон същия ден и колегата с новата мултипла видях (че мах бяха с друго странно име) ама не беше в колатаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар