Днес в София, към 7:20, в Надежда на кръстовището срещу Агресия спрях до зелено Браво с емблема Абарт (може и истински абарт да беше), с голям стикер на форума, с Ямболска регистрация. Карахме заедно до надлеза, но не сигнализирах понеже беше рано и не исках да стресирам околните от сутринта :D Пък и моята кола има само един надпис www.fiat-bg.org на малкото стъкло на задна лява врата, не знам дали колегата го видя...
Immortal притежава такова Браво!
Да той е бил, мъ пък чак АБАРТ, айде моля ви се
Лепенки само, де ...
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Его на ... още едно стило с тея джанти, ама 3/три/-врато ! Аве да не ги раздават некъде? :D Колегата hood ме е щракнал, но и аз сторих същотооо Yellow_Flash_Colorz_PDT_06!
Прикачени файлове
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Его на ... още едно стило с тея джанти, ама 3/три/-врато ! Аве да не ги раздават некъде? :D Колегата hood ме е щракнал, но и аз сторих същотооо Yellow_Flash_Colorz_PDT_06!
Jimy къде си видел други джанти такива бре??? аз до ония ден на живо не бях виждал ама засякох още едно стило двуврато със същите. Ако имаш познат със същите и имат капачки кажи къде мога да го намера да му свия едната за малко да и направим копие
Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Днес в София, към 7:20, в Надежда на кръстовището срещу Агресия спрях до зелено Браво с емблема Абарт (може и истински абарт да беше), с голям стикер на форума, с Ямболска регистрация. Карахме заедно до надлеза, но не сигнализирах понеже беше рано и не исках да стресирам околните от сутринта :D Пък и моята кола има само един надпис www.fiat-bg.org на малкото стъкло на задна лява врата, не знам дали колегата го видя...
Xaxaxa, a карах зад теб прибирах се от работа и изобщо не съм видял никакъв стикер... иначе и аз го видях бравото.
Всяка сутрин карам по този маршрут и все разни ФИАТи виждам, но стикери не съм видял.Аз пък за 2 дни - 3 пъти виждам плевенско Браво ЕН 9984 в Студентски град.@S_BANKOV: Много пък знаеш ти!
Xaxaxa, a карах зад теб прибирах се от работа и изобщо не съм видял никакъв стикер... иначе и аз го видях бравото.
Всяка сутрин карам по този маршрут и все разни ФИАТи виждам, но стикери не съм видял.Аз пък за 2 дни - 3 пъти виждам плевенско Браво ЕН 9984 в Студентски град.@S_BANKOV: Много пък знаеш ти!
Вчера сутринта пак карахме заедно... до колелото, после по 202-ра... След това влезнах в локалното при Баухаус, където работя, но реших да ходя за кафе до Шел-а и пак се разминахме на 202-ра....Моят стикер не се вижда почти. Трябва да си сложа нов...
Днес към 13 часа колега с черно Браво, затъмнени стъкла, номер СА 8883 и големия стикер на "Тодор Александров" и "Христо Ботев"... Поздравих с клаксон, но колегата изобщо май не разбра...
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Това пунто го виждам доста често паркирано в обеля пред блок 208 Също така онзи ден пак там мина и една маслено зелена мареа с голям стикер ама номера не видях
Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6 И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Тази сутрин на светофара на 1-ви блок в "Тракия" фиксирах колегата RACER-GT, аз бях пешеходец.
На път за работа
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Това пунто го виждам доста често паркирано в обеля пред блок 208 Също така онзи ден пак там мина и една маслено зелена мареа с голям стикер ама номера не видях
това пунто не се обажда кой е малко по надолу е спряно и моето браво 100-200 метра може и не го да си виждал често ако си обърнал внимание до бл 213
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
това пунто не се обажда кой е малко по надолу е спряно и моето браво 100-200 метра може и не го да си виждал често ако си обърнал внимание до бл 213
То пред 208 бл има сиг 6 или 7 фиата ама освен пунтото друго със стикер не съм мяркал.Иначе там живее леля ми аз съм от младост
Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6 И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар