S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Бяло пунто С7612 в люлин. Колегата май не разбра защо му свирнах.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Днес в София, към 7:20, в Надежда на кръстовището срещу Агресия спрях до зелено Браво с емблема Абарт (може и истински абарт да беше), с голям стикер на форума, с Ямболска регистрация. Карахме заедно до надлеза, но не сигнализирах понеже беше рано и не исках да стресирам околните от сутринта :D Пък и моята кола има само един надпис www.fiat-bg.org на малкото стъкло на задна лява врата, не знам дали колегата го видя...
Коментар
-
kim_ko написа:Днес в София, към 7:20, в Надежда на кръстовището срещу Агресия спрях до зелено Браво с емблема Абарт (може и истински абарт да беше), с голям стикер на форума, с Ямболска регистрация. Карахме заедно до надлеза, но не сигнализирах понеже беше рано и не исках да стресирам околните от сутринта :D Пък и моята кола има само един надпис www.fiat-bg.org на малкото стъкло на задна лява врата, не знам дали колегата го видя...Fiat Bravo 99' 1.6 GT
Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
Fiat Bravo 99' 1.6 SX
Коментар
-
kim_ko написа:Днес в София, към 7:20, в Надежда на кръстовището срещу Агресия спрях до зелено Браво с емблема Абарт (може и истински абарт да беше), с голям стикер на форума, с Ямболска регистрация. Карахме заедно до надлеза, но не сигнализирах понеже беше рано и не исках да стресирам околните от сутринта :D Пък и моята кола има само един надпис www.fiat-bg.org на малкото стъкло на задна лява врата, не знам дали колегата го видя...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:kim_ko написа:Днес в София, към 7:20, в Надежда на кръстовището срещу Агресия спрях до зелено Браво с емблема Абарт (може и истински абарт да беше), с голям стикер на форума, с Ямболска регистрация. Карахме заедно до надлеза, но не сигнализирах понеже беше рано и не исках да стресирам околните от сутринта :D Пък и моята кола има само един надпис www.fiat-bg.org на малкото стъкло на задна лява врата, не знам дали колегата го видя...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар