jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес 2 попадения: първо на метро-станция "Сливница" Punto MK2 с големия стикер, номер не видях, защото колата беше паркирана на тротоара... След това на гумаджийницата до зала Универсиада кафява/червена Marea с малкия стикер (в уголемен вариант) на задното стъкло...В сряда по Ботевградско шосе засякох колегата с оранжево-черното Punto... свирнах, докато го подминавах, но Добло-то няма отличителни знаци и колега май не разбра защо аджеба му се набива клаксон... . Ето и снимчица... П.П Много яко изглежда Punto-то колега, евала..FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
silversony написа:Здравейте,вчера видях сиво браво с лети джанти паркирало на метростанция Обеля .. имаше голям стикер отзад и малък на страничните.. кой е да си признава (:Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
petar 1986 написа:Снощи в Стара Загора зелено браво с два големи стикера на страничните прозорциFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
днес на окръжна болница към 15:45 поздравих черно пунто 2 с рег.СО....След това на Ал.Стамболийски и Брегалница. синьо врачанско пунто отзад пише "NADET" предполагам Надето :D ама докато изляза да и кажа здрасти и та драсна на някъдe.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
A , то само той да е !! Преди време из Трявна едно ,,Типо ’’ се гичинеше . Сума ти и народ дращехме тук , че сме го видели , ама нъцки.Аз на 9-ти март пък изкарах акъла на едни момчета в Стражица. Карам аз след едно ,,Браво’’ с голям стикер , настигнах ги , отбиха , па аз като скочих и като видях ени юноши бледиии...вах. След това се оказа , че го купили от някакво момче от Елена , той пък от ВТ. Дадох им брошура на ФФБ .Но си мисля да се напечата един стикер ,, Не членувам във ФФБ , не ме безпокойте ’’ .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
dobrujanetza написа:Понеделник около 19.00 часа Airfan ме излови на паркинга на "Кауфланд" в Тракия.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Е те току що в Пазарджик на кръстовището на пожарната сиво софийско Типо с номер СА 3007 нещо си ...Имаше големия стикер отзад...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар