Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    Станахме бетер голфаджии бе мамка му.
    Аз като човек който е цял ден по улиците, мога да ти кажа, че отдавна сме ги задминали.

Коментар

Днес 2 попадения: първо на метро-станция "Сливница" Punto MK2 с големия стикер, номер не видях, защото колата беше паркирана на тротоара... След това на гумаджийницата до зала Универсиада кафява/червена Marea с малкия стикер (в уголемен вариант) на задното стъкло...В сряда по Ботевградско шосе засякох колегата с оранжево-черното Punto... свирнах, докато го подминавах, но Добло-то няма отличителни знаци и колега май не разбра защо аджеба му се набива клаксон... . Ето и снимчица... П.П Много яко изглежда Punto-то колега, евала..
      Прикачени файлове
      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Вчера към 20ч около Шела до строителния във Варна бе освяткан и освиркан колега с черно Bravo номер ОВ 4550 ** с големия стикер на задния джам, но мойто Bravo още няма отличителни белези и може да не е разбрал

Коментар

Снощи в Стара Загора зелено браво с два големи стикера на страничните прозорци
          FIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95

Коментар

Здравейте,вчера видях сиво браво с лети джанти паркирало на метростанция Обеля .. имаше голям стикер отзад и малък на страничните.. кой е да си признава (:

Коментар

silversony написа:
              Здравейте,вчера видях сиво браво с лети джанти паркирало на метростанция Обеля .. имаше голям стикер отзад и малък на страничните.. кой е да си признава (:
              аз съм колега така предполагам редовно ми стои там колата
              Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
              Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

petar 1986 написа:
                Снощи в Стара Загора зелено браво с два големи стикера на страничните прозорци
                Хаха тва е моето браво,но сега го кара майка ми.А аз съм сега дегизиран с една Ланчия Либра комби със стикер ФФБ на задния джам.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Марея на паркинга на Транскапитал СА1911 ???През една кола до мен

Коментар

днес на окръжна болница към 15:45 поздравих черно пунто 2 с рег.СО....След това на Ал.Стамболийски и Брегалница. синьо врачанско пунто отзад пише "NADET" предполагам Надето :D ама докато изляза да и кажа здрасти и та драсна на някъдe.
                    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                    .

Коментар

За това врачанско пунто съм писал и аз, ама собственика май не влиза тук.
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

A , то само той да е !! Преди време из Трявна едно ,,Типо ’’ се гичинеше . Сума ти и народ дращехме тук , че сме го видели , ама нъцки.Аз на 9-ти март пък изкарах акъла на едни момчета в Стражица. Карам аз след едно ,,Браво’’ с голям стикер , настигнах ги , отбиха , па аз като скочих и като видях ени юноши бледиии...вах. След това се оказа , че го купили от някакво момче от Елена , той пък от ВТ. Дадох им брошура на ФФБ .Но си мисля да се напечата един стикер ,, Не членувам във ФФБ , не ме безпокойте ’’ .
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Понеделник около 19.00 часа Airfan ме излови на паркинга на "Кауфланд" в Тракия.
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
                            Понеделник около 19.00 часа Airfan ме излови на паркинга на "Кауфланд" в Тракия.
                            Да бе да вие все там се излавяте ужким Сигурно се наговаряте и ходите да товарите комбитата заедно
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Е те току що в Пазарджик на кръстовището на пожарната сиво софийско Типо с номер СА 3007 нещо си ...Имаше големия стикер отзад...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Днеска до завод НАТАЛИЯ около 17,00-17,20 часа бе забелязан колегата с браво с рег номер СТ0981АМ за последните две числа не съм сигрен как бяха.Да си признава.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X