Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ruNNer написа:
    Днес преди около час - светлосиньо Браво с ОВ регистрация и малкия стикер - паркирано на Стамболов до Коджакефалията
    И аз съм го засичал няколко пъти и съм писал за него ама никой не си признава, че е негово.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

lhristov написа:
      iceflame написа:
      Вчера около 5 часа Стило 5 врати, синьо с номер СА 6178 с всички възможни отличителни белези по Неделчо Бончев, а след това и по Искърско шосе. Присветвах, свирих, но колегата не ме отрази (бялото Добло)...
      Ма аз съм това. Всеки ден там си джиткам. Работя в "София Мед". Не съм видял, колега. Извинявай. Аз карам СЪСРЕДОТОЧЕНО. А пък ако возя и колежкИ... Другият път ми звънни - 0889 51 41 55 - Лъчезар Христов. Но, сигурен ли си, че е било вчера?
      мм да, само за часа не съм сигурен, че вчера ми е малко мъгла деня ... Ако мога ще звънна, че аз пък постоянно бързам за някъде
      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Вчера, следобяд, в задръстването на Богров, посока към София.
        Прикачени файлове
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
          Вчера, следобяд, в задръстването на Богров, посока към София.
          същото браво паркирано във младост но не знам кой район до пътя беше ( От автобуса го видях) :D
          Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Сиво Пунто 2 с номер У5010.. с големият стикер на изхода на Бургас към 11.30 днес. Предполагам беше колегата venco67. Не можах да поздравя ,че бяхме в кръговото един зад друг.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Сива бургаска Мареа А87.. с голям стикер .. на входа на паркинга на Трия към 12
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

[quote="spark"]Сива бургаска Мареа А87.. с голям стикер .. на входа на паркинга на Трия към 12[/quotСигурно, бившата моя....Преди СА 64..., сега А 8785 или нещо подобно.
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Сиво Пунто 2 с номер У5010.. с големият стикер на изхода на Бургас към 11.30 днес. Предполагам беше колегата venco67.
                  ...или съпругата му Аз онзи ден видях колегата със синьото пловдивско Гранде Пунто (как му беше ника?!?) по ул.Черковна. Бях замаскиран в служебното Берлинго, затова не свирнах.

Коментар

BrumBrum

Коментар

Тъмно синьо или черно браво СА8506 с голям кръгъл стикер в паркинга на Тhe Mall към 22:00 тази вече. П.П. Бравото вади много готин звук напълни ми душата
                      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                      .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                        Тъмно синьо или черно браво СА8506 с голям кръгъл стикер в паркинга на Тhe Mall към 22:00 тази вече. П.П. Бравото вади много готин звук напълни ми душата
                        Izvinqvam se purvo za latinicata no si pisha ot telefona Inache naistina v tunela beshe zabavno xaxa puk i mi e interesno da q nastupvam poneje si probvam noviq motor :P

Коментар

Искам да гепам жалкото педалче със сиво браво, което не само, че не ми осигури предимство, а дори без да се огледа щеше да ме блъсне престроявайки се безпричинно почти отгоре ми. Ако пак го засека - ще му направя поне една аркада. Станахме бетер голфаджии бе мамка му.
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                            Искам да гепам жалкото педалче със сиво браво, което не само, че не ми осигури предимство, а дори без да се огледа щеше да ме блъсне престроявайки се безпричинно почти отгоре ми. Ако пак го засека - ще му направя поне една аркада. Станахме бетер голфаджии бе мамка му.
                            А номер и стикер?
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Синьо пунто МК2 врачанска регистрация паркирано на Симеон до женския пазар. Малък стикер на задния джам.Бях пеша ама свирнах и светнах...със запалката
                              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

S_BANKOV написа:
                                jenshen73 написа:
                                А номер и стикер?
                                Стикера ще е "Give me five" само да го гепна аз. И номер ще има. На челото ще му го набия.
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X