ruNNer написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lhristov написа:iceflame написа:Вчера около 5 часа Стило 5 врати, синьо с номер СА 6178 с всички възможни отличителни белези по Неделчо Бончев, а след това и по Искърско шосе. Присветвах, свирих, но колегата не ме отрази (бялото Добло)...FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
krasio_79bs написа:Сиво Пунто 2 с номер У5010.. с големият стикер на изхода на Бургас към 11.30 днес. Предполагам беше колегата venco67.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Тъмно синьо или черно браво СА8506 с голям кръгъл стикер в паркинга на Тhe Mall към 22:00 тази вече. П.П. Бравото вади много готин звук напълни ми душата
Коментар
-
Искам да гепам жалкото педалче със сиво браво, което не само, че не ми осигури предимство, а дори без да се огледа щеше да ме блъсне престроявайки се безпричинно почти отгоре ми. Ако пак го засека - ще му направя поне една аркада. Станахме бетер голфаджии бе мамка му.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Искам да гепам жалкото педалче със сиво браво, което не само, че не ми осигури предимство, а дори без да се огледа щеше да ме блъсне престроявайки се безпричинно почти отгоре ми. Ако пак го засека - ще му направя поне една аркада. Станахме бетер голфаджии бе мамка му.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:jenshen73 написа:Искам да гепам жалкото педалче със сиво браво, което не само, че не ми осигури предимство, а дори без да се огледа щеше да ме блъсне престроявайки се безпричинно почти отгоре ми. Ако пак го засека - ще му направя поне една аркада. Станахме бетер голфаджии бе мамка му.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар