Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес към 12:00+-10мин, на ул. "Бачо Киро" колега със сиво Браво ми свирна. Не запомних номера, имаше 9447 или нещо подобно. Аз се бях паркирал с едно мръсно синьо Браво.. Колегата да се чувства поздравен

Коментар

Освирках преди малко сива Мареа 7241 примерно с голям стикер на Цариградско

Коментар

Черно Браво на бул. "Бъкстон" около 14 часа с голям стикер. РЕГ №СА 8883...
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

curko написа:
          Днес към 12:00+-10мин, на ул. "Бачо Киро" колега със сиво Браво ми свирна. Не запомних номера, имаше 9447 или нещо подобно. Аз се бях паркирал с едно мръсно синьо Браво.. Колегата да се чувства поздравен
          Аз, аз
          Fiat Bravo 1.6 16V '99
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          ------------------------------------------------------------
          Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

Снощи, плевенска брава с големия стикер, по шорткъта до завод Електроника, на обръщалото на рейсовете... карах зад колегата, светках, после доста време бяхме един до друг на светофара, но колегата много съсредоточен в пътя, не реагира и на мхания през прозореца :D

Коментар

bubachko написа:
              Снощи, плевенска брава с големия стикер, по шорткъта до завод Електроника, на обръщалото на рейсовете... карах зад колегата, светках, после доста време бяхме един до друг на светофара, но колегата много съсредоточен в пътя, не реагира и на мхания през прозореца :D
              По описание ще да е Пифто ....
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

.

Вчера на Индустриална
                Прикачени файлове
                Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Павлюха, ти ли ме издебна на входа на Пулсатор? (Бялото Добло)Към 10:00 - кюстендилско 8931, паркирано пред баровете срещу Миленката.

Коментар

ogi28b написа:
                    Павлюха, ти ли ме издебна на входа на Пулсатор? (Бялото Добло)Към 10:00 - кюстендилско 8931, паркирано пред баровете срещу Миленката.
                    ммм да :D
                    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

кои беше с бялата брава днеска на владимир вазов към 15 :20 бях със синьото браво с оранжевите огледала като видях стикерите свирнах незнам дали ме чу колегата

Коментар

veselin10 написа:
                        bubachko написа:
                        По описание ще да е Пифто ....
                        Аз бях,Тоя шорткът го ползвам всеки ден, ама нали съм си блейка, а като си надуя музиката ми е все тая кой е наоколо Чувствайте се поздравени и Вие от мен
                        Skoda AMfabia 1.2 12v
                        exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Painfall написа:
                          Освирках преди малко сива Мареа 7241 примерно с голям стикер на Цариградско
                          Странно, клаксона не съм го чул, забелязах че присветна с дългите , но докато реагирам се отклони към колелото на четвърти километър.
                          Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

На прибиране от Софето, Пунто МК2 сиво със големият стикер отзад и регистрация РК 9803 , изпревари ме и сви към метан станцията на Кристал в Перник
                            ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Вчера, бяло Типо с номер: СА 1686 АВ с големият стикер отзад, карах зад него от Сервиза на Дунев, после по слатинска и той там някъде спря... Аз му подсвирквах

--------------------

Коментар

Около 17 часа на Ботевградско сиво браво 2445 или нещо подобно с голям стикер отзад. Сви към Сухата река. Бях маскиран със Зафира и за това не отразих.
                                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
                                X