Днес към 12:00+-10мин, на ул. "Бачо Киро" колега със сиво Браво ми свирна. Не запомних номера, имаше 9447 или нещо подобно. Аз се бях паркирал с едно мръсно синьо Браво.. Колегата да се чувства поздравен
Днес към 12:00+-10мин, на ул. "Бачо Киро" колега със сиво Браво ми свирна. Не запомних номера, имаше 9447 или нещо подобно. Аз се бях паркирал с едно мръсно синьо Браво.. Колегата да се чувства поздравен
Аз, аз
Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Снощи, плевенска брава с големия стикер, по шорткъта до завод Електроника, на обръщалото на рейсовете... карах зад колегата, светках, после доста време бяхме един до друг на светофара, но колегата много съсредоточен в пътя, не реагира и на мхания през прозореца :D
Снощи, плевенска брава с големия стикер, по шорткъта до завод Електроника, на обръщалото на рейсовете... карах зад колегата, светках, после доста време бяхме един до друг на светофара, но колегата много съсредоточен в пътя, не реагира и на мхания през прозореца :D
По описание ще да е Пифто ....
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
кои беше с бялата брава днеска на владимир вазов към 15 :20 бях със синьото браво с оранжевите огледала като видях стикерите свирнах незнам дали ме чу колегата
По описание ще да е Пифто ....
Аз бях,Тоя шорткът го ползвам всеки ден, ама нали съм си блейка, а като си надуя музиката ми е все тая кой е наоколо Чувствайте се поздравени и Вие от мен
Вчера, бяло Типо с номер: СА 1686 АВ с големият стикер отзад, карах зад него от Сервиза на Дунев, после по слатинска и той там някъде спря... Аз му подсвирквах
Около 17 часа на Ботевградско сиво браво 2445 или нещо подобно с голям стикер отзад. Сви към Сухата река. Бях маскиран със Зафира и за това не отразих.
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар