Днес към 12:00+-10мин, на ул. "Бачо Киро" колега със сиво Браво ми свирна. Не запомних номера, имаше 9447 или нещо подобно. Аз се бях паркирал с едно мръсно синьо Браво.. Колегата да се чувства поздравен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
curko написа:Днес към 12:00+-10мин, на ул. "Бачо Киро" колега със сиво Браво ми свирна. Не запомних номера, имаше 9447 или нещо подобно. Аз се бях паркирал с едно мръсно синьо Браво.. Колегата да се чувства поздравенFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
bubachko
Снощи, плевенска брава с големия стикер, по шорткъта до завод Електроника, на обръщалото на рейсовете... карах зад колегата, светках, после доста време бяхме един до друг на светофара, но колегата много съсредоточен в пътя, не реагира и на мхания през прозореца :D
Коментар
-
bubachko написа:Снощи, плевенска брава с големия стикер, по шорткъта до завод Електроника, на обръщалото на рейсовете... карах зад колегата, светках, после доста време бяхме един до друг на светофара, но колегата много съсредоточен в пътя, не реагира и на мхания през прозореца :DNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:bubachko написа:Снощи, плевенска брава с големия стикер, по шорткъта до завод Електроника, на обръщалото на рейсовете... карах зад колегата, светках, после доста време бяхме един до друг на светофара, но колегата много съсредоточен в пътя, не реагира и на мхания през прозореца :DSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар