Даниел Спасов написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днеска Илкор преди "ускорителя на елементарни частици" посока центъра около 15:00 и един колега в Перник в една малка уличка с много мръсно браво и малък стикер на задното стъкло и двоен кюнец. Мисля тъмносиня беше. Номер не помня загледах Паркирано на улица или Димчо дебелянов или Каравелов. Ще ме извинявате ама за пръв път стъпвам в Перник от има няма 20 години и станах малко разногледФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Днес около 11:30 от кръстовището на "Трапезица" до кръговото на Метро, карах зад тъмно синя, бургаска Брава с номер 9126 и малък кръгъл стикер.фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври
Коментар
-
m0tion написа:Днес, докато си чакам пред магазин CONRAD, видях бяла Мареа с номер ВТ 0006 ** и голям стикер на задното стъкло ( Заради номера се обърнах да видя дали има стикер колегата ) пътуваща в посока светофара на магистрална. Не можах да видя шофьора, нека се предаде доброволно
Коментар
-
delete написа:Преди около час с един колега с ямболско Браво си поиграхме малко на магистрала Хемус :D Ама изпусна БМВ-то каква смрад направи в тунела .... :DFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
bubachko
Сутринта на Ломското се посдвирнахме с колега-такси - Мултипла, а после на раковска май на мен ми посзвирна някой с тъмносива или лилава Брава, ама не успях да видя отличителни форумски белези
Коментар
-
bubachko написа:Сутринта на Ломското се посдвирнахме с колега-такси - Мултипла, а после на раковска май на мен ми посзвирна някой с тъмносива или лилава Брава, ама не успях да видя отличителни форумски белези"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар