Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Даниел Спасов написа:
    Днес след обяд две попадения:Първо до минералните чешми до централна баня сива Мареа комби с големия стикер и номер С9234, после синьо(или сиво) Браво с големия стикер и номер СА2950 (или май беше7950) в края на улицата на женския пазар.
    Мареата е моята :D 9324
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Днеска Илкор преди "ускорителя на елементарни частици" посока центъра около 15:00 и един колега в Перник в една малка уличка с много мръсно браво и малък стикер на задното стъкло и двоен кюнец. Мисля тъмносиня беше. Номер не помня загледах Паркирано на улица или Димчо дебелянов или Каравелов. Ще ме извинявате ама за пръв път стъпвам в Перник от има няма 20 години и станах малко разноглед
      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
      182A4.000 IAW49F
      LPG - Lovato EasyFast
      ----------------------------
      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

На паркинга на Карфур забелязано тъмно синьо Браво с номер СТ 0981 с големия стикер на задния прпзорец.
        Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Днес, докато си чакам пред магазин CONRAD, видях бяла Мареа с номер ВТ 0006 ** и голям стикер на задното стъкло ( Заради номера се обърнах да видя дали има стикер колегата ) пътуваща в посока светофара на магистрална. Не можах да видя шофьора, нека се предаде доброволно

Коментар

kal0yanch40 написа:
            Днес около 11:30 от кръстовището на "Трапезица" до кръговото на Метро, карах зад тъмно синя, бургаска Брава с номер 9126 и малък кръгъл стикер.
            аз съм колега.имам стикера от 2 год. но не съм идвал на срещите(пречината че никой не познавам и най вече че нямам време)иначе често минавам през трапезица защото наблизо работя.
            фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври

Коментар

Синьо Браво с регистрация СТ 0*** и голям стикер на задния прозорец, колегата караше пред мен около 14.30 ч. на метро станция Г.М. Димитров ?
              Punto JTD

Коментар

m0tion написа:
                Днес, докато си чакам пред магазин CONRAD, видях бяла Мареа с номер ВТ 0006 ** и голям стикер на задното стъкло ( Заради номера се обърнах да видя дали има стикер колегата ) пътуваща в посока светофара на магистрална. Не можах да видя шофьора, нека се предаде доброволно
                Колегата Praslan

Коментар

Около 16.00 днес ,мернах едно сиво Браво паркирано пред София Ауто на Ботевградско шосе
                  Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                  EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                  EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Вчера около 12:30 махнах на един колега със добло ( вишнево) малък стикер на задния прозорец бях във едно такси затова се е учудил колегата.. :D
                    Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                    Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Около обяд забелязана Мареа спряна на Цар Асен.
                      Прикачени файлове
                      Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Преди около час с един колега с ямболско Браво си поиграхме малко на магистрала Хемус :D Ама изпусна БМВ-то каква смрад направи в тунела .... :D

Коментар

delete написа:
                          Преди около час с един колега с ямболско Браво си поиграхме малко на магистрала Хемус :D Ама изпусна БМВ-то каква смрад направи в тунела .... :D
                          и аз се чудя тоя звук от какво излиза... абе чаках теб не че съм го изтървал слаба ракиа е 645-то хах :D
                          Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Сутринта на Ломското се посдвирнахме с колега-такси - Мултипла, а после на раковска май на мен ми посзвирна някой с тъмносива или лилава Брава, ама не успях да видя отличителни форумски белези

Коментар

Сутринта към 8:00 на Пещерско шосе засечено браво с малък стикер на задното стъкло и регистрация Jimy. Кой ли е този колега? :D :D :D Jimy десният ти стоп не свети.
                              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

bubachko написа:
                                Сутринта на Ломското се посдвирнахме с колега-такси - Мултипла, а после на раковска май на мен ми посзвирна някой с тъмносива или лилава Брава, ама не успях да видя отличителни форумски белези
                                аз ти свирнах сутринта на Раковска
                                "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Working...
                                X