Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой е колегата със сиво Bravo с регистрация, започваща с КН89 в близост до Space Bar в Студентски град? :D
    Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Днеска привечер около 18:30, плевенски с големия стикер на задното стъкло, по Ломско шосе... Светнах, свирнах, май беше колежка, но не гледах много като задминах, че имаше движение (извинявам се ако съм се обуъркал)

Коментар

Днеска към 20:00 след изхода на тунела на ул.’’Гладстон’’ в посока бул."Руски" видях колегата Fiat_Bravo_GT. Бях пеша и нямаше как да му сигнализира.П.С: Десния му стоп не свети!
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Вчера, пред клуб 35 в студентски. Един папарашки фотос

Коментар

Поздрави за колегата със синьото браво днеска на цариградско!Аз бях със сивия фиат
            Fiat Bravo 99' 1.6 GT
            Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
            Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Днес около 11:30 от кръстовището на "Трапезица" до кръговото на Метро, карах зад тъмно синя, бургаска Брава с номер 9126 и малък кръгъл стикер.
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Днес около 20:00 тъмно синъо Браво СА 6440 беше видяно на светофара на Филиповци....аз бях точно зад него присветхах после подсвирнах,но ми се стори,че беше колежка и не осъзна какво тояно се случва....
                FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
                Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Вчера близо до мол софия забелязах това,ама не му казах здрасти защото бях пеша и щеше да изглежда страно.
                  Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                  И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                  .

Коментар

PA 7691 AH браво паркирано на паркинга на химическия факултет
                    Fiat Punto MK2 Sporting
                    Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Зелено Fiat Bravo с рег. № СА 4621... с кръглия стикер на задното стъкло паркирано в кв."Лозенец".
                      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Вчера:Небесно синьо Браво с номер РВ... на софийското околовръстно - разминахме се.Бяло Стило с номер СА..... на надлез Надежда - свирнах за поздрав, дано ме е разбрал.(номерата са ми записани, но са в колата, не ми се ходи сега)

Коментар

Синьо- зелено браво със КН... май 97** беше номера, днес ми подсвирна няколко пъти на спускане от УНСС към ОМВ то.... Да си признава кой е :D

--------------------

Коментар

Днес сутринта... към 9 и 30, жълто такси, Май беше Фиат Добло... с Големият стикер на стоянката на таксита пред клуб 35 в Студентски, дано е разбрал защо му подсвирквах

--------------------

Коментар

Вчера сутринта (01.02.) колега с черна либра седан (СА236. ..) караше зад мен, по Ул.Монтевидео в Овча Купел, след което завихме в ляво по "околоврсътното". Поздрави ме с футболна музика, изпълнена с клаксона . Или беше някой друг, така и не разбрах.
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Днес след обяд две попадения:Първо до минералните чешми до централна баня сива Мареа комби с големия стикер и номер С9234, после синьо(или сиво) Браво с големия стикер и номер СА2950 (или май беше7950) в края на улицата на женския пазар.
                                Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Working...
                                X