Днес колегата с мултиплата ми махна на малинов ама аз докато се усетя подмина после видях стикера в огледалото и се усетих...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:Вчера следобяд едно бургаско тъмно-синьо Браво с голям стикер изпревари цялата форумска колона - бяхме спрели на Бачковския манастир, в посока Смолян.Не запомних номера.Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
eh4ev07 написа:Браво с такова описание изпреварих около обяд на магистралата в отсечката Нова - Стара загора. По време на изпреварването сигнализирах ама не знам дали разбраха защо...Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
atom написа:eh4ev07 написа:Браво с такова описание изпреварих около обяд на магистралата в отсечката Нова - Стара загора. По време на изпреварването сигнализирах ама не знам дали разбраха защо..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
eusunt написа:vankata_pz_ написа:Кой е колегата със синьо пунто 2 с бургаска регистрация, с които на няколко пъти се изпреварихме на магистрала Тракия в неделя вечерта ? :DPunto JTD
Коментар
-
преди 5 мин. Сиво Браво с големия форумен стикер мина по Тодор Александров пред централата на Уникредит, да си признава кой е че има да му дърпам ушите. пп Колега по внимателно карай дори и да бързаш многоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар