Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вчера следобяд едно бургаско тъмно-синьо Браво с голям стикер изпревари цялата форумска колона - бяхме спрели на Бачковския манастир, в посока Смолян.Не запомних номера.

Коментар

Браво с такова описание изпреварих около обяд на магистралата в отсечката Нова - Стара загора. По време на изпреварването сигнализирах ама не знам дали разбраха защо...
      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Тъмно синьо или черно браво с малък стикер около 7:20 днес сутринта, на кръстовището на околовръстният път и цар Борис 3.

Коментар

Днес пък докато гледах телевизия видях едно масленозелено Типо с голям стикер и рег Пазарджик.Не знам по какъв повод беше репортажа,но ми стана интересно.Ако има такъв колега,да знае че са го давали по ТВ-то.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Това е типото на PREDATORSI - гледах го току що по БНТ1. Репортажа беше за затворен път. :Dhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=91306&highlight=
            1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Tempras написа:
              Това е типото на PREDATORSI - гледах го току що по БНТ1. Репортажа беше за затворен път. :Dhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=91306&highlight=
              Да и аз там по новините го гледах и после като се замислих се сетих,че вчера минавахме на връщане по този път от празненството на НГ на връщане от с.Ягодина.Имаше на един участък точно там голям теч на вода направо беше яко залят пътя с вода и един багер копаеше.А след това е пропаднал и самия път и са го затворили.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

пу тамън да напиша за това типо ама сте ме изпреварили
                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                182A4.000 IAW49F
                LPG - Lovato EasyFast
                ----------------------------
                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Ewing написа:
                  пу тамън да напиша за това типо ама сте ме изпреварили
                  И аз , и аз Между другото доста позитивно се държа колегата .
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

днеска сутринта малко след светофара на билковата посока старата поща се изравнихме с една ланча дедра-сива с затъмнени стъкла и ми бипна.Сочеше нещо нагоре ама не разбрах за какво става въпрос(може би е съфорумец),бях ефектиран защото малко по-нагоре един бакшиш ме засече.Да се обади ако е някой наш

Коментар

Днес на метан станцията в кв.Орландовци , зелена Брава с номер CA9444HC с стикер на задния прозорец .
                      Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

fal4o написа:
                        Днес на метан станцията в кв.Орландовци , зелена Брава с номер CA9444HC с стикер на задния прозорец .
                        Ха някой има като моя номер само с различни букви ))) Аз пък днес т.е. сега вечерта видях един колега с тъмно браво с малък стикер в локалното преди икеа...изпреварих го и му правих разни знаци белким се сети ама надали...беше се нахлупил с шапката и караше устремено... не му запомних номера, но не беше софийски... Тка беше сложил стикера до този че е с газ, че едва го различих
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

цено написа:
                          днеска сутринта малко след светофара на билковата посока старата поща се изравнихме с една ланча дедра-сива с затъмнени стъкла и ми бипна.Сочеше нещо нагоре ама не разбрах за какво става въпрос(може би е съфорумец),бях ефектиран защото малко по-нагоре един бакшиш ме засече.Да се обади ако е някой наш
                          Либра беше, Либра... бях се маскирал с Либрата....п.п. заради затъмняването на стъклата махнах всички стикери....
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Да усетих се,че обърках модела за което се извинявам!! А и тогава бях доста ефектиран заради един бакшиш и се чудех какво ми сочиш и докато се осетя ти беше отпрашил

Коментар

Снощи, към 11:30, в тунела на Люлин, се поздравихме с колега със Стило, СА 6687 май беше
                              Fiat Bravo 1.6 16V '99
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              ------------------------------------------------------------
                              Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

Кой с червено браво ми подсвирна преди малко на 202-ра? Ние със жената кротичко се прибирахме с Кънчо към вкъщи...

Коментар

Working...
                                X