Вчера следобяд едно бургаско тъмно-синьо Браво с голям стикер изпревари цялата форумска колона - бяхме спрели на Бачковския манастир, в посока Смолян.Не запомних номера.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tempras написа:Това е типото на PREDATORSI - гледах го току що по БНТ1. Репортажа беше за затворен път. :Dhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=91306&highlight=FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Ewing написа:пу тамън да напиша за това типо ама сте ме изпреварилиFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
днеска сутринта малко след светофара на билковата посока старата поща се изравнихме с една ланча дедра-сива с затъмнени стъкла и ми бипна.Сочеше нещо нагоре ама не разбрах за какво става въпрос(може би е съфорумец),бях ефектиран защото малко по-нагоре един бакшиш ме засече.Да се обади ако е някой наш
Коментар
-
fal4o написа:Днес на метан станцията в кв.Орландовци , зелена Брава с номер CA9444HC с стикер на задния прозорец .Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
цено написа:днеска сутринта малко след светофара на билковата посока старата поща се изравнихме с една ланча дедра-сива с затъмнени стъкла и ми бипна.Сочеше нещо нагоре ама не разбрах за какво става въпрос(може би е съфорумец),бях ефектиран защото малко по-нагоре един бакшиш ме засече.Да се обади ако е някой нашFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Снощи, към 11:30, в тунела на Люлин, се поздравихме с колега със Стило, СА 6687 май бешеFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
bubachko
Кой с червено браво ми подсвирна преди малко на 202-ра? Ние със жената кротичко се прибирахме с Кънчо към вкъщи...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар