Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    Виненочервено триврато Стило с голям стикер, паркирано зад новостроящото се Jumbo в Дружба 2?
    Аз там живея и много му се кефя на тоя магазин, който няма никакъв паркинг и всичкия народ спира пред блока...

Коментар

Колегата VIN днес към 12 часа по пътя за Казанлък.Насе,честита ти нова служебна количка. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Stilo СТ2426АР онзи ден до Карфура :DИ VIN с новата кола в Канзас видях , друго си новото нищо че е ваг
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Kotseto написа:
          dikanio написа:
          Виненочервено триврато Стило с голям стикер, паркирано зад новостроящото се Jumbo в Дружба 2?
          Аз там живея и много му се кефя на тоя магазин, който няма никакъв паркинг и всичкия народ спира пред блока...
          Има паркинг, но достъпът е само откъм Цариградско шосе. Тоест клиентите трябва да отидат до отбивката за Герман, където да направят обратен, за да могат да стигнат до Jumbo - явно им се вижда много далече.
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

В петък около 17:00 по Арсеналски посока от южния парк към CityCenter-а карах зад тъмна мареа седан с големия стикер (С 8137 ..). Мисля че беше тъмно зелена, но в сумрака не успях да видя точно, пък и беше мръсничка Не съм свиркал или присветквал понеже колегата дръпна напред пък и аз след 1-2 пресечки отбих в дясно.Поздрави и Весели празници!
            Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
            182A4.000 IAW49F
            LPG - Lovato EasyFast
            ----------------------------
            "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

standox,преди малко на паркинга до Карфур.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Бяло Пунто МК2 тривратка с голям стикер ме задмина на околовръстното преди светофара на стадиона... не го знам кой е колегата
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Вчера след обяд на южната дъга на околовръстното ме изпревари червено браво с малкия стикер и номер, ако не се бъркам СА 0486 **
                  Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                  Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Днес около 16:00, тъмно червено типо номер 0766, на паркинга на една сладкарница в Симеоново. Имаше голям стикер от италфеста.
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Преди малко бяхме редом с колежката Диляна на кръстовището до стадион "Герена". Аз бях с Алфа 166 без отличителни форумски знаци /изчерпаха се и няма за Алфата/, та не е учудващо, че не ме позна като съфорумец :D

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
                        Преди малко бяхме редом с колежката Диляна на кръстовището до стадион "Герена". Аз бях с Алфа 166 без отличителни форумски знаци /изчерпаха се и няма за Алфата/, та не е учудващо, че не ме позна като съфорумец :D
                        Забелязах,че ме гледат странно от задния автомобил,но...Нали си паркирам пред блока на инвалидното място и обикновенно се чудят на десния могач и защо намалявам.
                        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
                          От не казваш, ще видя какви са ми останали и ще те подсигуря.
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Днес засякох Краси на жп гарата.Не можах да го алармирам, защото до мен имаше патрулка.
                            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Жълто софийско Браво с черен капак и малкия стикер на стъклото на дясната врата в ж.к Връбница до спортен клуб "Олимп"... Някой да се познава?
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Бяло Фиат Фиорино с джанти Борбет на околовръстното във Варна.Много добре изглежда !

Коментар

Working...
                                X