Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес по обяд в Студентски град бяло Пунто с благоевградска регистрация карах по колегата до светофара на зала Христо Ботев

Коментар

Гара Пионер, СА1688, колежка със светлосиньо Браво.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

kiselo написа:
        todorshalev написа:
        преди няколко дни карах по Хасковско стило в участака от Икеа по бул Климент Охридски стилото ако не се лъжа беше с номер 8444 или нещо от тоя сорт и номер от италфеста 303 карах по него но неможах да го изпреваря или сигнализирам
        Не е хасковско а е ТХ- Толбухин - Добрич 9444 е номера ) Не съм те видял...
        възможно е малко бях се заблеял сори за грешката
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Не знам колегата дали колегата посещава тоя форум ( не съм видял стикери ) ,но видях капа купе турбо ако не се лъжа.. ( В Обеля 2 ) ако е от форума да каже искам да я погледна от близо ! запали си гумите пред мен !
          Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

В понеделник до Кауфланда на Искърско шосе се поздравихме с колега със бяло Стило, софийска регистрация... кой е колегата? Вчера на Шипченски проход до "Люти чушки" видях черно Браво с номер СА 8883 или нещо от сорта, но не можах да сигнализирам...
            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Стилото е на ekna, той е комшия, да знаеш. Аз забелязах една червена пазарджишка Брава с голям отзад, онази вечер - зави наляво от автостанция Гео Милев и пак наляво по "Шипченски проход". Номерът беше някаква комбинация от 0, 3, 6, 9...

Коментар

Днес около 14 часа типото на white_shark зад 55 блок в Славейков,а по късно и Цено в сервиза на Фердинандова.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

iceflame написа:
                  В понеделник до Кауфланда на Искърско шосе се поздравихме с колега със бяло Стило, софийска регистрация... кой е колегата? Вчера на Шипченски проход до "Люти чушки" видях черно Браво с номер СА 8883 или нещо от сорта, но не можах да сигнализирам...
                  Да,аз бях колега с бялото Стило.
                  FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Към 10 часа на Опълченска и Сливница бе засечено готино черно браво :D
                    "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Днеска до сладоледената къща една мадама с бяло браво 4425 и байкърска лепенка отзад живее в уличката някаде
                      Fiat punto 1,1
                      Fiat bravo 1,6 16v
                      Fiat bravo 2,0 20v
                      Honda civic 1,5
                      BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Фиат Мареа...не му видях номера...но така ме засече на Пещерско шосе днес в Пловдив....че ако се познае....да знае, че за малко не го оставих да ме удари! И да ми купи нова кола!... С голям стикер на фиат форум!

Коментар

С кой колега към 18 часа чакахме в задръстването на бул.България след НДК
                          "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

днес сутринта се разминах с браво тъмно синйо или черно пред 2 блок на ТУ ако не се лъжа беше с А регистрация
                            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

ogi28b беше забелязан да бърза за работа днес сутринта и да не отразява клаксоните, докато завиваше към работата си...
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

iceflame написа:
                                ogi28b беше забелязан да бърза за работа днес сутринта и да не отразява клаксоните, докато завиваше към работата си...
                                Още на "Тих труд" те фиксирах, дойдох от твое дясно, откъм Дружба 1, понеже карам по Шипченски и на Кнауфланда мога само надясно, а ти си по Гео Милев и на Кнауфланд можеш само наляво, та затова така на "Тих труд", втора кола беше, на следващия беше трета, след една баничарка, а аз - първа и ти все след нея караше. Просто твоя милицайски номер не мога да не го забележа Не чух клаксон, наистина, но непрекъснато те наблюдавах в огледалото. Видях всичко.

Коментар

Working...
                                X