Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dimaldim написа:
    Сутринта пред СПГЕ "Джон Атанасов", синьо пунтo с големия стикер отзад, заприлича ми на kiler_4o, ама помня че той беше с малък
    Аз бях закарах приятелката ми до СПГЕ "Джон Атанасов" там и беше матурата :DДнес доста ползотворен ден на прибиране от работа към 18.10 на бул. Първа българска армия се освиркахме с колега с браво.Ииии по късно към 21.00 на люлинския тунел се насвяткахме с колега с пунто мк1 някой да се познава
    Fiat Punto 1.8 16V 132Hp HGT

Коментар

ivanstoilov написа:
      dimaldim написа:
      Сутринта пред СПГЕ "Джон Атанасов", синьо пунтo с големия стикер отзад, заприлича ми на kiler_4o, ама помня че той беше с малък
      Аз бях закарах приятелката ми до СПГЕ "Джон Атанасов" там и беше матурата :DДнес доста ползотворен ден на прибиране от работа към 18.10 на бул. Първа българска армия се освиркахме с колега с браво.Ииии по късно към 21.00 на люлинския тунел се насвяткахме с колега с пунто мк1 някой да се познава
      Аз бях с Бравото,прибирах се от работа :D.Като чух клаксон отначало се ушашках,но после като видях стикера се успокоих :D
      FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
      Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Irka_fihi написа:
        Благодаря за жеста!
        We aim to please .
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Вчера по обяд при метростанция Младост 1 ме "освирка" черно ново Пунто. След мигането с фаровете се убедих че е за мене
          Brava 103HP
          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

сутринта към 7:50 черно пунто МК1 СА 2434 нещо си , да си признава кой е!Колега не съм те срещал друг път по маршрута, аз често съм по него в този час поздрави!
            Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
            182A4.000 IAW49F
            LPG - Lovato EasyFast
            ----------------------------
            "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Днес колега с червено Браво с малък кръгъл стикер на задното стъкло, хващащо окото доста, беше поздравен в Дружба 1, пред пицария Бачи, около 16:30 часа.

Коментар

Днес около 2 и нещо следобяд, колегата liverpool235 пак беше засечен, този път на Т.Александров при пресечката с К.Величков :D
                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

15.05 Серес

Коментар

dimaldim написа:
                    Днес около 2 и нещо следобяд, колегата liverpool235 пак беше засечен, този път на Т.Александров при пресечката с К.Величков :D
                    Напълно въможно,само 10 пъти минах от там в рамките на 3 часа :D
                    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

miro2177 написа:
                      Вчера по обяд при метростанция Младост 1 ме "освирка" черно ново Пунто. След мигането с фаровете се убедих че е за мене
                      Признавам си аз бях :D а аз реших че не си ме видял :D
                      ex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.
                      ex.Fiat Croma 1.9 8V m--jet 2007
                      Fiat Croma 1.9 16V 2008г.

Коментар

Ewing написа:
                        сутринта към 7:50 черно пунто МК1 СА 2434 нещо си , да си признава кой е!Колега не съм те срещал друг път по маршрута, аз често съм по него в този час поздрави!
                        Това трябва да съм бил аз. Всеки ден минавам от там ама в малко по-късен час, затова не сме се засичали до сега
                        Fiat Punto 1.7TD
                        Mazda 626 2.0
                        Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Кой беше на сватба днес?Колоната беше спряла пред нас (Гладстон) и точно да го поздравя и отпрашиха.
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

С каква кола ?
                            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Аз го знам кой е. Чакам го сам да си признае :D
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

CHILIEV написа:
                                15.05 Серес
                                еи много добре е изляза моята красавица

Коментар

Working...
                                X