Сутринта пред СПГЕ "Джон Атанасов", синьо пунтo с големия стикер отзад, заприлича ми на kiler_4o, ама помня че той беше с малък
Аз бях закарах приятелката ми до СПГЕ "Джон Атанасов" там и беше матурата :DДнес доста ползотворен ден на прибиране от работа към 18.10 на бул. Първа българска армия се освиркахме с колега с браво.Ииии по късно към 21.00 на люлинския тунел се насвяткахме с колега с пунто мк1 някой да се познава
Сутринта пред СПГЕ "Джон Атанасов", синьо пунтo с големия стикер отзад, заприлича ми на kiler_4o, ама помня че той беше с малък
Аз бях закарах приятелката ми до СПГЕ "Джон Атанасов" там и беше матурата :DДнес доста ползотворен ден на прибиране от работа към 18.10 на бул. Първа българска армия се освиркахме с колега с браво.Ииии по късно към 21.00 на люлинския тунел се насвяткахме с колега с пунто мк1 някой да се познава
Аз бях с Бравото,прибирах се от работа :D.Като чух клаксон отначало се ушашках,но после като видях стикера се успокоих :D
FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
Единствено в България "селянин" е обидна дума.
сутринта към 7:50 черно пунто МК1 СА 2434 нещо си , да си признава кой е!Колега не съм те срещал друг път по маршрута, аз често съм по него в този час поздрави!
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Днес колега с червено Браво с малък кръгъл стикер на задното стъкло, хващащо окото доста, беше поздравен в Дружба 1, пред пицария Бачи, около 16:30 часа.
сутринта към 7:50 черно пунто МК1 СА 2434 нещо си , да си признава кой е!Колега не съм те срещал друг път по маршрута, аз често съм по него в този час поздрави!
Това трябва да съм бил аз. Всеки ден минавам от там ама в малко по-късен час, затова не сме се засичали до сега
Fiat Punto 1.7TD Mazda 626 2.0 Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар