Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Не съм видял/чул, ако си подал някакъв сигнал.
    Тъкмо тръгна от светофара и аз спрях , късно видях че си ти , вече беше от прашил . :D
    Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

В петък, около 17 ч., в София, на бул.Гоце Делчев, умело в задръстването между колите се промъкна сиво Браво с рег.Н. С8916... с голям форумски стикер отзад.

Коментар

Immortal написа:
        В петък, около 17 ч., в София, на бул.Гоце Делчев, умело в задръстването между колите се промъкна сиво Браво с рег.Н. С8916... с голям форумски стикер отзад.
        Тва ще да е било ХАШГЕТЕ-то на djpetethompson.

Коментар

Не знам кой е колегата със светлосиво софийско Браво с номер 8916 и не искам и да знам, но язък за големия стикер на задното стъкло. Толкова ли не можеш да преживееш да си 3та кола на светофар, та трябва да караш по трамвайните линии?П.С. Току-що прочетох предния пост. Вече е ясно кой е.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Днес около 16:30часа,синьо пунто мк1 с голям и малък кръгъл стикер,до детската градина в Меден рудник,до районото. Вече 4-ти път го виждам,ама все няма човек покрай него.
            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Lane Staley написа:
              Не знам кой е колегата със светлосиво софийско Браво с номер 8916 и не искам и да знам, но язък за големия стикер на задното стъкло. Толкова ли не можеш да преживееш да си 3та кола на светофар, та трябва да караш по трамвайните линии?П.С. Току-що прочетох предния пост. Вече е ясно кой е.
              Пешо, ако имаш предвид моя случай - не беше така. Всъщност колегата се измъкна като направи обратен между спрелите коли, няколко коли пред мен.Ако си го видял другаде - за там не знам.

Коментар

А, моят случай си е мой Пресен от преди час и половина. Типично кешка проява от страна на колегата.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Immortal написа:
                  В петък, около 17 ч., в София, на бул.Гоце Делчев,.
                  А ти що не се обаждаш за кафе като се разхождаш из София
                  MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                  "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                  R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
                    Immortal написа:
                    Този път наистина нямах време. София ми беше по средата на пътя, чакаха ме още 250 км... Другия път обещавам!

Коментар

Immortal написа:
                      kik73bg написа:
                      Immortal написа:
                      Този път наистина нямах време. София ми беше по средата на пътя, чакаха ме още 250 км... Другия път обещавам!
                      Ама вярно си за бой,
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Преди 2 дена видях една колежка в Младост караше по бул.Малинов точно до макдоналдс сливенско браво СН9203.. малък стикер на задния прозорец
                        Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Преди половин,един час,на влизане в Бургас,след кръговото,бибитнах на колега с ямболска Либра 2.4ЖТД.Бях с Тико-то.
                          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Колега с тъмно синьо браво с голям стикер в Меден рудник на битака над кафе ’Фейс",не видех номера....
                            [quote][code][list]

Коментар

Днеска в ямбол на улицата до полицията (не я знам как се казва) мернах 2 пунтота едното мк1 другото мк2 спрели едно зад друго с голям стикер
                              Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

drnkk написа:
                                Днеска в ямбол на улицата до полицията (не я знам как се казва) мернах 2 пунтота едното мк1 другото мк2 спрели едно зад друго с голям стикер
                                Едното (мк2) е на venco67. Другото не знам.

Коментар

Working...
                                X