Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С кой се поздравихме днес сутринта на кръстовището на България и Гешов. Синьо Браво с гоям и малък стикери СА 0245 .. ?Много прилежно караше зад тролея
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ewing написа:
      С кой се поздравихме днес сутринта на кръстовището на България и Гешов. Синьо Браво с гоям и малък стикери СА 0245 .. ?Много прилежно караше зад тролея
      Аз, аз. Ползвах тролея да ми цепи въздуха за по-малко съпротивление

Коментар

xaerial написа:
        Бяло Стило СА 5141 (или нещо подобно) сутринта по Шипченски
        Да колега номера е този.Поздрав.
        FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Преди 15тина минути coupe-то на nastybg по ул.Скопие посока надлез надежда,но бях със шкодата на баща ми и не поздравих за да не се чуди за кво светкам :D

Коментар

Преди петнайсетина минути се поздравихме с едно пернишко Браво бордо на Цариградско,да си каже кои е
            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
            .

Коментар

Синкаво Браво с малък стикер с рег. ОВ в комплекс Братя Миладинови в Бургас
              EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
              Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

cs_aleksandar написа:
                Преди петнайсетина минути се поздравихме с едно пернишко Браво бордо на Цариградско,да си каже кои е
                Казвам си че бях аз
                Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Вчера вечерта на Плиска зеленикаво браво с малък стикер на задния прозорец рег номер 1614 Мина точно пред предницата ми, бях на обръщалото на 72
                  Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                  Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                  Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Вчера към 16:45 Стило с номер ТХ 9444 по околовръстния път до магазин Икеа.

Коментар

Аз сега се сетих - миналата седмица, в петък вечерта, на бензиностанция Лукойл край Белозем по АМ Тракия засякох черно (или тъмно синьо) Браво с рег.номер С или СА 8883... С него бяха две непознати за мен девойки, като едната шофираше.Имаше стикер тип "пернишки".Ние бяхме с Бравото, с една колежка от форума и доста ги заглеждахме, но не реагираха.

Коментар

Immortal написа:
                        Аз сега се сетих - миналата седмица, в петък вечерта, на бензиностанция Лукойл край Белозем по АМ Тракия засякох черно (или тъмно синьо) Браво с рег.номер С или СА 8883... С него бяха две непознати за мен девойки, като едната шофираше.Имаше стикер тип "пернишки".Ние бяхме с Бравото, с една колежка от форума и доста ги заглеждахме, но не реагираха.
                        Ти си живото доказателство, че са стигнали поне до там :D :D :D И двете са ми колежки

Коментар

white_shark написа:
                          Синкаво Браво с малък стикер с рег. ОВ в комплекс Братя Миладинови в Бургас
                          Точно за това и аз щях да питам. Номера беше ОВ 7769 май и паркирано в улицата зад Свободния университет.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

Преди. 15минути профучах покрай едно пунто МК1 с Ямболска регистрация и голям стикер с липсващи букви . Поосвирках го ама не видях ответна реакция.
                            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Оранжево Punto MK2 с номер ВТ 8723 ВН на ул. "Хемус" ... кой е комшията?
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

m0tion написа:
                                Kликни върху изображението за голям размерНа 11.10 (четвъртък) засякох това Браво до кооперативния пазар във В.Търново Шофираше един младеж, ма ми се видя много натоварено движението .. и да не отвличам внимание [/img]
                                Днес около 13:00 часа, отново мисля че беше същия колега, който ме задмина бясно на пътя от кв. Чолаковци към кръговото Явно ме беше забелязал, че така бясно ме задмина, явно за да го видя и аз :DE поздравихме се, сега остава да се покаже кой е

Коментар

Working...
                                X