С кой се поздравихме днес сутринта на кръстовището на България и Гешов. Синьо Браво с гоям и малък стикери СА 0245 .. ?Много прилежно караше зад тролея
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
С кой се поздравихме днес сутринта на кръстовището на България и Гешов. Синьо Браво с гоям и малък стикери СА 0245 .. ?Много прилежно караше зад тролея
Аз, аз. Ползвах тролея да ми цепи въздуха за по-малко съпротивление
Преди 15тина минути coupe-то на nastybg по ул.Скопие посока надлез надежда,но бях със шкодата на баща ми и не поздравих за да не се чуди за кво светкам :D
Аз сега се сетих - миналата седмица, в петък вечерта, на бензиностанция Лукойл край Белозем по АМ Тракия засякох черно (или тъмно синьо) Браво с рег.номер С или СА 8883... С него бяха две непознати за мен девойки, като едната шофираше.Имаше стикер тип "пернишки".Ние бяхме с Бравото, с една колежка от форума и доста ги заглеждахме, но не реагираха.
Аз сега се сетих - миналата седмица, в петък вечерта, на бензиностанция Лукойл край Белозем по АМ Тракия засякох черно (или тъмно синьо) Браво с рег.номер С или СА 8883... С него бяха две непознати за мен девойки, като едната шофираше.Имаше стикер тип "пернишки".Ние бяхме с Бравото, с една колежка от форума и доста ги заглеждахме, но не реагираха.
Ти си живото доказателство, че са стигнали поне до там :D :D :D И двете са ми колежки
Kликни върху изображението за голям размерНа 11.10 (четвъртък) засякох това Браво до кооперативния пазар във В.Търново Шофираше един младеж, ма ми се видя много натоварено движението .. и да не отвличам внимание [/img]
Днес около 13:00 часа, отново мисля че беше същия колега, който ме задмина бясно на пътя от кв. Чолаковци към кръговото Явно ме беше забелязал, че така бясно ме задмина, явно за да го видя и аз :DE поздравихме се, сега остава да се покаже кой е
Коментар