Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес пред Практикер на Цариградско шосе беше забелязан колега с големиястикер на задното стъкло и номер Р 6987 или нещо подобно. След това е забелязано бяло ( май беше ) Типо на Слатинска пред блок 44също с големия стикер на задното стъкло и номер СА 1686.
    Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Аз пък видях в събота вечер пред Веселото село в Борисовата градина едно маркирано Стило с ТХ регистарция . Кой беше колегата
      Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Днес на Горубляне сиво Браво с номер СА 1497 и големия стикер на задното стъкло...
        FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
        FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Даниел Спасов написа:
          Днес пред Практикер на Цариградско шосе беше забелязан колега с големиястикер на задното стъкло и номер Р 6987 или нещо подобно. След това е забелязано бяло ( май беше ) Типо на Слатинска пред блок 44също с големия стикер на задното стъкло и номер СА 1686.
          Това е на Виктор Типото, той там живее.

Коментар

Harzulov написа:
            Аз пък видях в събота вечер пред Веселото село в Борисовата градина едно маркирано Стило с ТХ регистарция . Кой беше колегата
            Изловихте ме Ако си бил в кръчмата и си забелязал "леко" подпиинал субект с черна ризка да прави странни некоординирани движения по дансинга....те това съм бил аз !! )))
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

todorshalev написа:
              S_BANKOV написа:
              mitkoti написа:
              днес посока люлин сребристо пунто с №114 от италфеста.
              И аз го видях на Тодор Александров към обяд И Синьо Пунто МК2 с пернишки стикер на Лавеле вчера в 17 часа един млъдеж си тропаше по вратата
              №114 от Феста съм аз :D а аз що ли не съм ви видял ??ПС:този колега от форума ли е бях спрял до него вчера следобяд на паркинга на Джъмбо
              От форума е. Ама нека сам си признае.
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Някой да е катерил вчера сутринта към кулата на в. Снежанка? Браво/Брава, тъмно зелено или черно, имаше бял стикер като форумния, ама незнам дали беше форумски или някакъв друг... Ама по тея завои го мернах само за секунда

Коментар

fihi написа:
                  todorshalev написа:
                  S_BANKOV написа:
                  mitkoti написа:
                  днес посока люлин сребристо пунто с №114 от италфеста.
                  И аз го видях на Тодор Александров към обяд И Синьо Пунто МК2 с пернишки стикер на Лавеле вчера в 17 часа един млъдеж си тропаше по вратата
                  №114 от Феста съм аз :D а аз що ли не съм ви видял ??ПС:този колега от форума ли е бях спрял до него вчера следобяд на паркинга на Джъмбо
                  От форума е. Ама нека сам си признае.
                  признавам си колата е всеки ден на това място

Коментар

ogi28b написа:
                    Даниел Спасов написа:
                    Това е на Виктор Типото, той там живее.
                    Дори беше получило баня за награда
                    Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                    EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                    EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Днес към 18.00ч. на светофара на Тодор Александров и Вардар/ излезе от пряката преди Хранскомерс/ червено купе СА3764 с №66 от Италфеста.

Коментар

Даниел Спасов написа:
                        Днес пред Практикер на Цариградско шосе беше забелязан колега с големиястикер на задното стъкло и номер Р 6987 или нещо подобно.
                        Аз,работя в Практикер
                        FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                        ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                        миг невнимание и вече си татко

Коментар

Ето още един колега щракнат в студентски град с голям стикер на задното стъкло :D
                          Прикачени файлове

Коментар

Вчера към 2 пред Технически университет liverpool235 много говореше по телефона и не обърна внимание на присветванията ми :D
                            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Вчера вечерта към 21:10-20 беше засечена сива брава с ксенон и голям кръгъл стикер на задната врата, на ъгъла на ул.Николай Коперник и бул.Шипченски проход, бях на кафето на Galaxy
                              Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                              Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                              Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

VoDo написа:
                                Вчера вечерта към 21:10-20 беше засечена сива брава с ксенон и голям кръгъл стикер на задната врата, на ъгъла на ул.Николай Коперник и бул.Шипченски проход, бях на кафето на Galaxy
                                Като нищо да е бил Оги.
                                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                                X