Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С кой колега се засякохме на Екото на Ботевградско в събота по обяд :D и как мина почивката :D
    Brava 103HP
    ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Cepheus написа:
      снощи около 20:00 по монтевидео кой мина - сива брава - 1203 или нещо такова.
      Много точен пич, но още няма регистрация във форума. Само влиза, чете и толкоз.
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
        Cepheus написа:
        снощи около 20:00 по монтевидео кой мина - сива брава - 1203 или нещо такова.
        Много точен пич, но още няма регистрация във форума. Само влиза, чете и толкоз.
        аха и ако не се лъжа работи горе на пазара.
        Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Вчера сутринта около 10:00 на бул. България - сива Мареа комби, ДКН 4650, голям стикер на задното стъкло, беше поздравена от ДВЕ форумски коли. Кой е това?

Коментар

колега quintessenz не ми е избелял а мастилото на принтера ми свършваше Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 по нататък ще си направя нови

Коментар

Вчера, пунто-спортинг с номер 165 от ИТАЛФЕСТ 2010 беше паркирано до централата на енергото в центъра!!!
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Към 11ч на ВМА посока Гешов такси Мултипла. Бях през една кола отзад със сивата Панда.

Коментар

Jimy написа:
                  Вчера, пунто-спортинг с номер 165 от ИТАЛФЕСТ 2010 беше паркирано до централата на енергото в центъра!!!
                  Аз аз аз аз най-накрая да ме видите :D
                  Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                  AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Кой беше колегата с който се поздравихме на Тодор Александров,след задръстването на светафара на Ботев?
                    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Вчера на пазара в Банкя паркира сиво пунто МК2 с голям стикер на лявото задно стъкло. Аз бях в аптеката, нямаше как да поздравя.
                      Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Снощи, кой беше колегата с Бравото в Надежда до 102-ро училище.Спря и се загледа в Чинкуечентото на жена ми Хайде да си признава :D
                        FIAT Marea ex
                        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

liverpool235 написа:
                          Кой беше колегата с който се поздравихме на Тодор Александров,след задръстването на светафара на Ботев?
                          Здравей колега, аз бях признавам си :D :D
                          Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Днеска около 12 часа до банка ОББмина сиво браво от Пловдив с голям стикер.Номера не го видях.Кои беше ?
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Сутринта пред СПГЕ "Джон Атанасов", синьо пунтo с големия стикер отзад, заприлича ми на kiler_4o, ама помня че той беше с малък
                              Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Днес, в 11.20 на ул. Монтевидео, на пешеходната пътека до пицария "Винарната", ми спря, за да направи път, светло синьо Браво, с рег. номер СА 8302 РВ.Добре, че имам навика да заглеждам всеки фиат, та този се оказа форумски! След кратка телефонна справка се оказа, че е бил колегата nikolce. Благодаря за жеста!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X