Я Cepheus да си признава защо не ми подсвирква като ме подминава така в буслентата Свиркам аз после пак - никва реакция п.с.без да те кълна ама като караш така по Данаил Николаев само в бус лентата ще те спират много към 19:30 някъде беше! синьо пунто "6699" беше номра да не би случайно да съм збъркал човека
Видях те точно като спрях на светофара и ти махнах
Я Cepheus да си признава защо не ми подсвирква като ме подминава така в буслентата Свиркам аз после пак - никва реакция п.с.без да те кълна ама като караш така по Данаил Николаев само в бус лентата ще те спират много към 19:30 някъде беше! синьо пунто "6699" беше номра да не би случайно да съм збъркал човека
Видях те точно като спрях на светофара и ти махнах
То и аз махнах ама тамън спирах и гледах напред. Нещо разсеян съм станал напоследък и гледам да внимавам повече кво става пред мен
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Кой ме задмина вчера вечерта на излизане от ВТ? Синьо софийско Пунто МК2, с големия стикер поставен ниско долу на задния джам... Светнах кат ме задмина, ама не реагира Аз си карах кротко Кънчо с маргаритките към Варна...
Сигурно е тоз младеж (долу на снимката). Засякох го снощи паркиран във Варна до тунела под ФК.Днес във Варна засякох още 2 форумски коли - една Марея комби сива със софийски номер зави надолу към гарата откъм катедралата, а след това до стадион Спартак засякох тъмно зелено, доста наточено Браво с форумски стикер.Бях маскиран в Капа със софийски номер.П.П. А ти, Бубачко, ако си във Варна, може да се чуем утре за да се видим. Ние сме тук до неделя сутринта.
Ей тоя същия колега от снимката беше паркирал на Алея Първа покрай плажа днес.А около обяд, засякох червено Пунто 1 с номер В 4450... (или нещо подобно) и голям стикер отзад.
Купе 7901 или нещо подобно, в с. Кабиле, срещу "Марчела", в четвъртък, около 15:30. Има голям стикер на задното стъкло, ама май не влизаше във форума. Immortal-е, произнеси се по случая?
Коментар