Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вчера на яз.Върба-Пернишко Браво.Имаше голям стикер на задното стъкло
    "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Вчера на паркинга на ЛИДЛ до мен беше спряло светлолилаво Браво с малък стикер вляво.. да се издава
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Днес в Красна поляна на бул.Възкресение Към 17.00 беше забелязана тази мареа номера беше нещо от сорта СА 96... или 98 не го видях заради аудито
        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
        .

Коментар

Вчера (02.09.12) около 17:30 - 18:00 на пътя Радомир - Перник ме изпревари и ми свирна тъмно синьо Купе мисля, че беше с Пловдивска регистрация 13**
          Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
          Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

В Дупница забелязах светлосиво браво като моето с големия стикер на задното стъкло. КН 893* ВА . Да се издава кой е :D

Коментар

Към 21:00 малко след орлов мост и преди Яворов видях Опел Астра ТАКСИ с кръглия стикер
              Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
              И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
              .

Коментар

Днес към 16 часа във В.Търново зад мен караше тъмно зелено Браво или Брава с голям "пернишки" стикер на предното стъкло и малък стикер от Италфест.На първото кръгово се разделихме.Пуснах му аварийни за поздрав ,но реакция нямаше.
                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
                  Днес към 16 часа във В.Търново зад мен караше тъмно зелено Браво или Брава с голям "пернишки" стикер на предното стъкло и малък стикер от Италфест.На първото кръгово се разделихме.Пуснах му аварийни за поздрав ,но реакция нямаше.
                  Зелена Брава Колегата не пише много из форума , иначе посещава мероприятия . Може и баща му да е карал обаче
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Начи, одеве ме видя Калин.....

Коментар

Кой ме задмина вчера вечерта на излизане от ВТ? Синьо софийско Пунто МК2, с големия стикер поставен ниско долу на задния джам... Светнах кат ме задмина, ама не реагира Аз си карах кротко Кънчо с маргаритките към Варна...

Коментар

Сребристо пунто МК1 със черен преден капак днес следобяд си купуваше части от Евро 07 в Княжево... Номер СА 93.... или СА 83...

Коментар

Днес около 19:00ч до търговски център "Европа" в "Тракия" бе засечен колегата RACER GT- присветнах му изотзадзе, той даде аварийни- т.е.- разбрахме се :D
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

на 5.09 привичер светло синьо софийско Стило на Тракия...ни помня къде точноно се движеше на ръба на ограничението на скоростта: )
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Я Cepheus да си признава защо не ми подсвирква като ме подминава така в буслентата Свиркам аз после пак - никва реакция п.с.без да те кълна ама като караш така по Данаил Николаев само в бус лентата ще те спират много към 19:30 някъде беше! синьо пунто "6699" беше номра да не би случайно да съм збъркал човека
                              Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                              182A4.000 IAW49F
                              LPG - Lovato EasyFast
                              ----------------------------
                              "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

bubachko написа:
                                Кой ме задмина вчера вечерта на излизане от ВТ? Синьо софийско Пунто МК2, с големия стикер поставен ниско долу на задния джам... Светнах кат ме задмина, ама не реагира Аз си карах кротко Кънчо с маргаритките към Варна...
                                Сигурно е тоз младеж (долу на снимката). Засякох го снощи паркиран във Варна до тунела под ФК.Днес във Варна засякох още 2 форумски коли - една Марея комби сива със софийски номер зави надолу към гарата откъм катедралата, а след това до стадион Спартак засякох тъмно зелено, доста наточено Браво с форумски стикер.Бях маскиран в Капа със софийски номер.П.П. А ти, Бубачко, ако си във Варна, може да се чуем утре за да се видим. Ние сме тук до неделя сутринта.
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X