Вчера на яз.Върба-Пернишко Браво.Имаше голям стикер на задното стъкло
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Вчера (02.09.12) около 17:30 - 18:00 на пътя Радомир - Перник ме изпревари и ми свирна тъмно синьо Купе мисля, че беше с Пловдивска регистрация 13**Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Днес към 16 часа във В.Търново зад мен караше тъмно зелено Браво или Брава с голям "пернишки" стикер на предното стъкло и малък стикер от Италфест.На първото кръгово се разделихме.Пуснах му аварийни за поздрав ,но реакция нямаше.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
kik73bg написа:Днес към 16 часа във В.Търново зад мен караше тъмно зелено Браво или Брава с голям "пернишки" стикер на предното стъкло и малък стикер от Италфест.На първото кръгово се разделихме.Пуснах му аварийни за поздрав ,но реакция нямаше.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
bubachko
Кой ме задмина вчера вечерта на излизане от ВТ? Синьо софийско Пунто МК2, с големия стикер поставен ниско долу на задния джам... Светнах кат ме задмина, ама не реагира Аз си карах кротко Кънчо с маргаритките към Варна...
Коментар
-
Я Cepheus да си признава защо не ми подсвирква като ме подминава така в буслентата Свиркам аз после пак - никва реакция п.с.без да те кълна ама като караш така по Данаил Николаев само в бус лентата ще те спират много към 19:30 някъде беше! синьо пунто "6699" беше номра да не би случайно да съм збъркал човекаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
bubachko написа:Кой ме задмина вчера вечерта на излизане от ВТ? Синьо софийско Пунто МК2, с големия стикер поставен ниско долу на задния джам... Светнах кат ме задмина, ама не реагира Аз си карах кротко Кънчо с маргаритките към Варна...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар