Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пепи е прав Околовръстното на града е.Почти през ден стой там когато съм в приятелката ми. п.п. Радвам се, че хваща окото.
    Fiat Punto 1.4 GT
    Mitsubishi Galant 2.5 V6 Automatic

Коментар

Кой беше колегата, който поздравих около 9:30 на "Шипченски проход" днес?Бяла брава СА2481....
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Тъмно синьо Пунто Мк2 с номер СА 4227 НА на ул. "Мърфи" точно до бул. "Мадрид"... Някой да се познава?
        FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
        FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Забелязах тъмносиньо браво /1,4/ с рег.номер RV.2067.тн ... с голям стикер, странно разположен. Колегата се бе паркирал до новия "Четвъртък пазар-Пловдив".
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Виделин Райчинов написа:
            Кой беше колегата, който поздравих около 9:30 на "Шипченски проход" днес?Бяла брава СА2481....
            Аз съм колега . Отивах на работа .
            Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

Jimy твоята кола я виждам редовно но не я караш ти,едно момиче все я кара около прелеза на Смирненски или бъркам колата.
              ex. punto elx 1.2i
              Lancia Libra 1.6

Коментар

Такси, Фиат Брава с големия стикер. Веднъж го засякох с колелото слизах от ХЕИ към второ РПУ (това във Варна, онзи ден). Няколко часа по-късно го засякох вече с колата в Цветния квартал, дори му присветнах къси-дълги. Да си признава, че имам да му говоря как се кара около колоездачи
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Одеве към 20:45 на цариградско на моста на 4км посока младост застигнах едно браво с малкия стикер изпреварих го минах пред него намалих пуснах му аварийните за поздрав и продължих бясно към ОМВ че ми свършваше гаста... Номера не го видях
                  Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                  И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                  .

Коментар

Вчера към 9 сутинта бяло Браво SX 1.4 12v с големия стикер отзад, пракирано на Шела в Бургас малко преди изхода за Созопол. Бях вече изморен от пътя и не запомних номера. Може би колегата работи там ?Поздрави от Ахтопол !
                    In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Тази сутрин, около Интер експо на Цариградско бяла Мареа с надпис adi55 отзад. Май нещо ми се разсърди, че свирнах

Коментар

кой ще се познае. вчера към 14:00 в банишора. зави наляво по опълченска и не свирнах.
                        Прикачени файлове
                        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                        182A4.000 IAW49F
                        LPG - Lovato EasyFast
                        ----------------------------
                        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

petio4528 написа:
                          Jimy твоята кола я виждам редовно но не я караш ти,едно момиче все я кара около прелеза на Смирненски или бъркам колата.
                          100% бъркаш колата ... така де моята е една-единствена ! Наистина не съм аз.Обаче днес, на кръстовището на Опълченска и П.Каравелов, видях да маневрира: дизелова марея-уикенд с № РВ-9127-**! Хукна през глава към главната?! Отличителни белези: кръгъл, форумски стикер, горе в ляво на предното стъкло!
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Днес на едно място/да кажем на един паркинг на едно лечебно заведение/ видях една либра с много странен цвят който съм виждал на само на крайслер едно такова бронзово кафеникаво. Номера беше софииски с много 6-ци вътре.С младежа се загледахме ама само толкова, да си признава кой е? Аз бях пеша
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                              Днес на едно място/да кажем на един паркинг на едно лечебно заведение/ видях една либра с много странен цвят който съм виждал на само на крайслер едно такова бронзово кафеникаво. Номера беше софииски с много 6-ци вътре.С младежа се загледахме ама само толкова, да си признава кой е? Аз бях пеша
                              chaveto.
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

И аз си мислех за него ама като не съм сигурен че е той. Иначе Либрата беше много яка.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X