Пепи е прав Околовръстното на града е.Почти през ден стой там когато съм в приятелката ми. п.п. Радвам се, че хваща окото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Забелязах тъмносиньо браво /1,4/ с рег.номер RV.2067.тн ... с голям стикер, странно разположен. Колегата се бе паркирал до новия "Четвъртък пазар-Пловдив".Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Такси, Фиат Брава с големия стикер. Веднъж го засякох с колелото слизах от ХЕИ към второ РПУ (това във Варна, онзи ден). Няколко часа по-късно го засякох вече с колата в Цветния квартал, дори му присветнах къси-дълги. Да си признава, че имам да му говоря как се кара около колоездачиSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Одеве към 20:45 на цариградско на моста на 4км посока младост застигнах едно браво с малкия стикер изпреварих го минах пред него намалих пуснах му аварийните за поздрав и продължих бясно към ОМВ че ми свършваше гаста... Номера не го видяхКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
petio4528 написа:Jimy твоята кола я виждам редовно но не я караш ти,едно момиче все я кара около прелеза на Смирненски или бъркам колата.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Днес на едно място/да кажем на един паркинг на едно лечебно заведение/ видях една либра с много странен цвят който съм виждал на само на крайслер едно такова бронзово кафеникаво. Номера беше софииски с много 6-ци вътре.С младежа се загледахме ама само толкова, да си признава кой е? Аз бях пешаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Днес на едно място/да кажем на един паркинг на едно лечебно заведение/ видях една либра с много странен цвят който съм виждал на само на крайслер едно такова бронзово кафеникаво. Номера беше софииски с много 6-ци вътре.С младежа се загледахме ама само толкова, да си признава кой е? Аз бях пешаFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар