Снощи около 9 и нещо покрай Лукойл в Габрово беше засечено тъмно синьо Браво с номер ОВ4055** със големия стикер,ако се познае колегата да каже
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Велико Търново, Чолаковци, синя брава с малъкк стикер до колонката и вишнево браво с голям стикер ....ей тез моите съкварталци много фенове бе ... я да си дадат GSM-ите на лично другия път кат си дойда да направим една мини срещаNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Велико Търново, Чолаковци, синя брава с малъкк стикер до колонката и вишнево браво с голям стикер ....ей тез моите съкварталци много фенове бе ... я да си дадат GSM-ите на лично другия път кат си дойда да направим една мини среща
Коментар
-
Вчера едно браво на Ахелой...сиво спряно в дясно на тротоара точно преди излизане посока Бургас с големия стикер....Днес едно пунто с малката лепка пред Кауфланд Овча купел шофера му беше до него нещо ме погледна ама явно не е лепил той лепката...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Даниел Спасов написа:Jimy написа:... беше забелязана: софийска, светлосива марея-уикенд **7241**, с голям и малък стикер! ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Ехх,че ме хвана яд.Преди малко в кв.Младост тук в Габрово между блоковете ме изпревари бял Мерцедес 124-ка със софийски номер докато заобикалях дупките и от него слезе един мъж,който беше с форумна тениска(мисля,че не караше той),но го видях късно и нямаше как да го стигна.Колегата ако се познае аз бях с черната форумна Алфа пред вас :DAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
На 11-ти август засякох едно браво с русенска регистрация ( сиво ) на ОМВ на магистрала Хемус посока София , след Ябланица.Заговорих се с човека , който ми каза че синът му я взел от негов приятел , член на ФФБ .А сега де ? Някой ако се познае , ще е чудо чудноеFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
ogi28b написа:Кюстендилската тъмносиня Мареа с един голям стикер отзад, ама и забравих номера беше нещо с 5, паркирана в отбивка преди изхода на Боровец, чия беше?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ivailo rachev написа:Ехх,че ме хвана яд.Преди малко в кв.Младост тук в Габрово между блоковете ме изпревари бял Мерцедес 124-ка със софийски номер докато заобикалях дупките и от него слезе един мъж,който беше с форумна тениска(мисля,че не караше той),но го видях късно и нямаше как да го стигна.Колегата ако се познае аз бях с черната форумна Алфа пред вас :DManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар