Преди няколко дена колега с големия стикер на брава беше освиркан в Бургас до стария молДнес колега с пунто и голям стикер на бензиностанцията на 154км на Тракия и след това по пътя между Сливен и Бургас, мисля че мярнах една Ланчия с форумен стикер горе в дясно, беше спряла на едни крайпътни ресторантиСъщо така преди 2 дена видях типо с голям стикер до токсикологията и предполагам това е white_shark
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Вчера към 19 часа на Цариградско, някой ми подсвирна с червено пунто MK2 С 36** ** или нещо такова, с голям стикер. Бързо да си признава кой е :DFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
Вчера пред ст. "Васил Левски" ме подмина черно/тъмно синьо варненско Fiat Bravo с големия стикер на форума и ДКН В 7335. От стадиона до алея "Яворов" карах зад колежката, след което тя зави към Румънското посолство, а аз си продължих по пътя(по бул."Цариградско шосе").Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
В неделя беше забелязана: софийска, светлосива марея-уикенд **7241**, с голям и малък стикер! В момент, когато правеше обратен завой на булевард "Княз Борис I" - Варна, точно срещу икономическият университет!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Вчера в индустриалната зона към 15:00,бяло сливенско браво с ксенони,чакаше за десен завой.Аз бях леко под прикритие в служебния форд.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Преди 15-20 мин на Цариградко сива брава с големия стикер PA 7125 зави към ЕКО-тоFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Днес bachev на Цариградско до Горубляне, явно се изнизваше от София и не знам дали забеляза, че му присветвам, а след това в Хаджи Димитър на Макгахан с колегата kik73bg се поздравихме П.С Колегата със сиво Браво с ВН 7778 (или нещо от сорта) регистрация до ПЖИ отново беше забелязанFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар