Днес 2 попадения. Първо на Стамболийски синьо пунто Мк1, не видях номер, но беше с големия стикер, около 13,30. След това около 14 часа сиво Браво с големия стикер и номер СА 9488 ** в Илиенци. Някой да се познава?
Аз, аз, със сивото Ти в едно синьо Браво ли беше, че мернах едно с голям стикер с РА рег на паркинга?
Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Някой познава ли себе си в следното описание: тъмно-синьо Браво с хасковска рег-я и числа 9631 (примерно), каращо по Шипченски проход минути преди 09:00 часа. С малък стикер долу вдясно на задното стъкло.
Днес 2 попадения. Първо на Стамболийски синьо пунто Мк1, не видях номер, но беше с големия стикер, около 13,30. След това около 14 часа сиво Браво с големия стикер и номер СА 9488 ** в Илиенци. Някой да се познава?
Аз, аз, със сивото Ти в едно синьо Браво ли беше, че мернах едно с голям стикер с РА рег на паркинга?
Точно
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
..... тъмно пунто СА 3957 на светофара на Костантин Величков
Това съм я След това на прибиране към нас на моста на бакърена фабрика видях зелено Пунто с "пернишки" стикер на задното стъкло - свирнах, но май не ме отразиха
Днес пак 2 "жертви" 1. Тъмно Браво с фарове с лупи и регистрация РР 6134 ** прелетя покрай сервиза на Дунев на Искърско шосе около 18 - 18,152. Сиво Стило с 5 врати, ABARTH мисля, с големичък малък стикер, паркирано на синята зона на Батемберг... около 16 часа
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Вчера около 16;00 в Априлци много готино бяло купе с регистрация Ямбол( не запомних номера) с големия стикер отзад. Ако види поста ми колегата, да пише да се видим на по кафе, цяла седмица съм тук :D
Язи съм, метнах там жената да отдъхне някой друг ден, в събота вечерта ще ходя може би да я взимам, и до понеделник сутринта ще съм там.......отидох с Купето щото на връщане щях да съм сам, а много исках да го поразкърша по Шипка......Макар че тогава може би ще съм с Алфата, щото ще минавам през СФ, Перник и т.н, и да разкарвам Купе на два и шейсе бенз из цяла БГ си е кофти......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар