Аз бях тоя забързания
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sharpradi написа:Преди малко в град Поморие в квартала бе заловен колега с ланчия либра 2.4 JDT с рег номер СА1541МА.Да си признава кои е.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:sharpradi написа:Преди малко в град Поморие в квартала бе заловен колега с ланчия либра 2.4 JDT с рег номер СА1541МА.Да си признава кои е.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
bravo_2626 написа:Вчера, на излизане от Варна в посока София, малко преди "Петрол" карах успоредно до сива Мареа комби. Имаше голям "пернишки" стикер на задното стъкло и малък кръгъл на капачката за горивото.
Коментар
-
ogi28b написа:bravo_2626 написа:Вчера, на излизане от Варна в посока София, малко преди "Петрол" карах успоредно до сива Мареа комби. Имаше голям "пернишки" стикер на задното стъкло и малък кръгъл на капачката за горивото.Фиат Типо 1.4 2017г.
Коментар
-
Днес 2 попадения. Първо на Стамболийски синьо пунто Мк1, не видях номер, но беше с големия стикер, около 13,30. След това около 14 часа сиво Браво с големия стикер и номер СА 9488 ** в Илиенци. Някой да се познава?FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар