Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колата е моята но не бях аз в нея и затова е нямало реакция На амадеуса е дизел пък и той е на морето сега

Коментар

На Раковска засякох ямболска Multipla в цвят бордо с голям стикер на задното стъкло

Коментар

Днес около 17часа се разминахме с EUSUNT , на подхода за магистралата, към Бургас.
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Re: ммм

fuel injekcion написа:
          Доста често виждам един колега с бяло стило с номер СА2950** В Нови Искър..но не мога да разбера кой е в форума..преди 2-дни видях колата му пред Св.Дух до супермаркет Марио :D
          аз съм.от квартала съм и затова ме виждаш често.
          FIAT STILO 1.6 16V 3 врати

Коментар

Пешо дай му жега малко на това пунто бре :D
            Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Изморен бях такмо бях се варнал от морето не ми се караше иначе варви бравото натягаш го яко
              FIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95

Коментар

Вчера в Синеморец Пунто СТ 9862 , а днес привечер на един от светофарите в Бургас Брава А 4380

Коментар

dkenanova написа:
                  Днес към 11,00ч на Евлоги Георгиев при 1градска Cepheus ако не се лъжа.Подсвирнах и даже се поздравихме :D
                  така си беше
                  Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Ibiza написа:
                    Пешо дай му жега малко на това пунто бре :D
                    //OffЕй ч*кио докарай т’ва браво тука да го направя за смях хахах :D
                    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

petar 1986 написа:
                      Изморен бях такмо бях се варнал от морето не ми се караше иначе варви бравото натягаш го яко
                      ми кво да го правя да не е ставало фиат :D аз пък бях ходил на Технополис да му пробвам ръчока дали държи след като го натягах.. направо е супер :D излезе охраната и маи взе да звани на куки и дръпнах към каргона. Днеска те видях пак мина покрай нас ( не знам дали ми видя колата беше на бордюра ) ти с нови джантета ли си Видяха ми се много лъскави Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
                      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Днес на телевизионната кула, към 11:30, червено Браво PA 67**** или нещо такова, колегата нещо се чудеше май
                        Fiat Bravo 1.6 16V '99
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        ------------------------------------------------------------
                        Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

Да с други джанти съм взех си 15 ц оригиналните от браво
                          FIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95

Коментар

Преди 2 дена видях един колега на вилтона във каргона " небесно син цвят" и голям стикер на задния прозорец номера беше нещо с 0 ама непомня друго ( знам че беше много жаден и пиеше редбул ако не се лъжа ) :D
                            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Днес в Бургас в ранния следобяд на ОМВ на кръговото до хотел Мираж, един колега с тъмно Типо с голям стикер, дойде забързан да помага на някакъв закъсал разградски Москвич.Бяха много заети с ремонта, а ние бяхме цяла кола хора и не се обадих. Заредихме и тръгнахме.

Коментар

Да не е бил SWAT? Той е с черно Типо ама непомня имаше ли голям сикер.
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X