Доста често виждам един колега с бяло стило с номер СА2950** В Нови Искър..но не мога да разбера кой е в форума..преди 2-дни видях колата му пред Св.Дух до супермаркет Марио :D
Изморен бях такмо бях се варнал от морето не ми се караше иначе варви бравото натягаш го яко
ми кво да го правя да не е ставало фиат :D аз пък бях ходил на Технополис да му пробвам ръчока дали държи след като го натягах.. направо е супер :D излезе охраната и маи взе да звани на куки и дръпнах към каргона. Днеска те видях пак мина покрай нас ( не знам дали ми видя колата беше на бордюра ) ти с нови джантета ли си Видяха ми се много лъскави Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Днес на телевизионната кула, към 11:30, червено Браво PA 67**** или нещо такова, колегата нещо се чудеше май
Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Преди 2 дена видях един колега на вилтона във каргона " небесно син цвят" и голям стикер на задния прозорец номера беше нещо с 0 ама непомня друго ( знам че беше много жаден и пиеше редбул ако не се лъжа ) :D
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Днес в Бургас в ранния следобяд на ОМВ на кръговото до хотел Мираж, един колега с тъмно Типо с голям стикер, дойде забързан да помага на някакъв закъсал разградски Москвич.Бяха много заети с ремонта, а ние бяхме цяла кола хора и не се обадих. Заредихме и тръгнахме.
Коментар