Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зелена ямболска Мареа в Кюстендил около Циркова площадка ?

Коментар

Събота преди обед, на светофара на Бриколаж в Люлин кой беше? Бяло Пунто товарно фирмено с малкия стикер отзад и се навря някъде по уличката зад Бриколажа... свирнах, ама в тоя момент светна зеленото и може да е помислил, че го освирквам да бърза

Коментар

Кой беше колегата с вишнево Doblo, в задръстването на Г.М.Димитров, с малкия стикер на задното стъкло...
        FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
        FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

ммм

Доста често виждам един колега с бяло стило с номер СА2950** В Нови Искър..но не мога да разбера кой е в форума..преди 2-дни видях колата му пред Св.Дух до супермаркет Марио :D
          FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Преди малко сива марея уикенд с бургаска регистрация А 90 ... другото не го запомних.Но в тъмното не видях стикер дали има.Бе паркирана пред Сънсет Ризорт
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
              Преди малко сива марея уикенд с бургаска регистрация А 90 ... другото не го запомних.Но в тъмното не видях стикер дали има.Бе паркирана пред Сънсет Ризорт
              Ама си една сляпа сова!Що не се обади бре.Аз бях с момата.Разходихме се из Поморие и минахме през плажа за кратка разходка.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                sharpradi написа:
                Ама си една сляпа сова!Що не се обади бре.Аз бях с момата.Разходихме се из Поморие и минахме през плажа за кратка разходка.
                Бях далече.И само фиксирах това.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

С колегата quintessenz се засякохме на моста след Била-та...да сподели ръждата* дали го е догонила или се е изплъзнал *сиреч вишневата вектра...
                  EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                  Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Вчера младеж със синьо Пунто спортинг с повтарящи се цифри в номера се изнесе по Лавеле към Стамболийски. Да се разкрива кой е.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                      Вчера младеж със синьо Пунто спортинг с повтарящи се цифри в номера се изнесе по Лавеле към Стамболийски. Да се разкрива кой е.
                      аз аз аз разкрит съм там ми е офиса,защо не викаш или махаш,можеше да пием по кафе.
                      Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

white_shark написа:
                        С колегата quintessenz се засякохме на моста след Била-та...да сподели ръждата* дали го е догонила или се е изплъзнал *сиреч вишневата вектра...
                        :D ръждока ме догони малко преди Еко-то :D нещо май не я биваше
                        Haters Gonna Hate

Коментар

Cepheus написа:
                          S_BANKOV написа:
                          аз аз аз разкрит съм там ми е офиса,защо не викаш или махаш,можеше да пием по кафе.
                          Пушех скрит в храстите, на Булбанк, и те видях кака хлопна във дупките
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Днес към 11,00ч на Евлоги Георгиев при 1градска Cepheus ако не се лъжа.Подсвирнах и даже се поздравихме :D
                            Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                            Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

За малко да забравя Днес фиксирах колега с XX с номер XXX бях зад него бипнах му ама нещо се забавляваха в колата и не се усети
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Тая като на Амадеос-ката ми прилича...

Коментар

Working...
                                X