Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като гледам много хора се подвизават в Поморие това лято. Братовчедка ми е на почивка там в момента. Вишнево Пунто 2-ка за рег. номер не се сещам, имаше го снимано няколко страници по-напред

Коментар

coolboby написа:
      Като гледам много хора се подвизават в Поморие това лято. Братовчедка ми е на почивка там в момента. Вишнево Пунто 2-ка за рег. номер не се сещам, имаше го снимано няколко страници по-напред
      След 17-ти август,може да се оглеждате и за нас в Поморие.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
        Интересно що не са се разбрали с другите колеги да се видят по черноморието?Ама пак не е сигурно дали е той.
        Разбрахме се. Но плановете ни се разминаваха... а и те бяха там от събота.

Коментар

Преди малко в Перник засякох синя Брава с малкия стикер на задното стъклономера беше РВ 1569 (не съм много сигурен)Изпреварих колегата и го поздравих с аварийните светлини,но не знам дали ме забеляза...
          FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
          Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

eusunt написа:
            Марея с голям стикер в Априлци, видях го 2 пъти, 2рия път се поздравихме, да си признава кой е
            Аз бях. Търсех си хотел.
            Fiat Marea 1.9 TD100 97г.

Коментар

Сива великотърновска Брава с рег. 0421 преди малко профуча на входа на В.Търново от София. Колегата не го познавам, да си признава кой е

Коментар

Днес сутринта в Харманли,черно фиат браво с доста голям и бял стикер със затъмнени стъкла,близо до някакъв склад за строителни материали,до детска градина Ален Мак.Х нещо си ВМ беше номера.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Пунто 2, У 5010... пред Ритуалната зала, тази вечер.Пешо, твойто ли беше?

Коментар

.

veskobravo написа:
                    Преди малко в Перник засякох синя Брава с малкия стикер на задното стъклономера беше РВ 1569 (не съм много сигурен)Изпреварих колегата и го поздравих с аварийните светлини,но не знам дали ме забеляза...
                    Забелязах те разбира се, но докато ти сигнализирам и ти зави.

Коментар

krasio_79bs написа:
                      Днес след обед на плажа Вромос до Черноморец червено Браво със сливенска регистрация и няколко на брой "пернишки" стикера на форума.Имаше и едно Пунто до него ,но не видях стикер.Минах покрай тях на плажа ,но не забелязах мъжко присъствие покрай автомобилите........
                      Да ама не си гледал внимателно..... или вниманието ти е било насочено към останалата част от компанията
                      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Immortal написа:
                        Не е на Пешо на Пешо беше 94 нещо си........ това пунто и аз съм го виждал и съм писал за него ама явно не влиза във форума......
                        Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ibiza написа:
                          Immortal написа:
                          Не е на Пешо на Пешо беше 94 нещо си........ това пунто и аз съм го виждал и съм писал за него ама явно не влиза във форума......
                          На venco67 на жена му е това Пунто... сега се сетих.

Коментар

Immortal написа:
                            Ibiza написа:
                            Immortal написа:
                            На venco67 на жена му е това Пунто... сега се сетих.
                            Странно защото все виждам едно момче на моята възраст +-1 година :D
                            Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Днес до Южния парк (бул. Хенрих Ибесен) се засякохме с един колега със Стило с Пазарджишка регистрация. Кой беше?
                              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

аз а Типото много приятен вид, звук и вървеж извади!

Коментар

Working...
                                X