Като гледам много хора се подвизават в Поморие това лято. Братовчедка ми е на почивка там в момента. Вишнево Пунто 2-ка за рег. номер не се сещам, имаше го снимано няколко страници по-напред
Като гледам много хора се подвизават в Поморие това лято. Братовчедка ми е на почивка там в момента. Вишнево Пунто 2-ка за рег. номер не се сещам, имаше го снимано няколко страници по-напред
След 17-ти август,може да се оглеждате и за нас в Поморие.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Преди малко в Перник засякох синя Брава с малкия стикер на задното стъклономера беше РВ 1569 (не съм много сигурен)Изпреварих колегата и го поздравих с аварийните светлини,но не знам дали ме забеляза...
FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
Единствено в България "селянин" е обидна дума.
Днес сутринта в Харманли,черно фиат браво с доста голям и бял стикер със затъмнени стъкла,близо до някакъв склад за строителни материали,до детска градина Ален Мак.Х нещо си ВМ беше номера.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Преди малко в Перник засякох синя Брава с малкия стикер на задното стъклономера беше РВ 1569 (не съм много сигурен)Изпреварих колегата и го поздравих с аварийните светлини,но не знам дали ме забеляза...
Забелязах те разбира се, но докато ти сигнализирам и ти зави.
Днес след обед на плажа Вромос до Черноморец червено Браво със сливенска регистрация и няколко на брой "пернишки" стикера на форума.Имаше и едно Пунто до него ,но не видях стикер.Минах покрай тях на плажа ,но не забелязах мъжко присъствие покрай автомобилите........
Да ама не си гледал внимателно..... или вниманието ти е било насочено към останалата част от компанията
Коментар