Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Червено купе в Люлин на светофара на Billa. Аз бях колата с мигащия на дискотека стоп.
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
    -------------------------------------
    1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Днеска карах малко със колегата kluchar по път Е79 посока София от малко след Дупница до "магистралата".
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Зелена търновска брава със стикер на предното стъкло в Поморие около 16-17 юли ?
        94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
        03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
        02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

coolboby написа:
          petar 1986 написа:
          Вчера в поморие на ул морска паркирана зелена брава великотарновска голям стикер на предния прзорец,същата я видях и на пени маркет вечерта
          Това са родителите на едно момче от форума, но му забравих ника. Той сега кара Алфа

Коментар

Аз я видях и в движение, караше я едно младо момче.
            94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
            03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
            02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

Марея с голям стикер в Априлци, видях го 2 пъти, 2рия път се поздравихме, да си признава кой е
              Fiat Punto MK2 Sporting
              Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

infirm написа:
                Червено купе в Люлин на светофара на Billa. Аз бях колата с мигащия на дискотека стоп.
                Здрасти колега, аз бях с Купето. Оправи ли масата?Лека вечер

Коментар

Пунто с ДКН 8393 и голям стикер на дясното задно стъкло - на магистрала Хемус преди 7 дни, привечер. Браво с ДКН 259Х или нещо подобно - в четвъртък на кръговото на 4-ти км в София, около 18:00 часа. Сашко с бялото Стило в петък вечерта в Слатина.iceflame - два пъти за една седмица около Разклона за летището.Една зеленикава Брава с ДКН PA-хххх-хх - пред Фантастико - Шипченски проход (София)Тъмносинкаво или тъмновилетово Стило - пред офиса на Скай Къмпани в София, в четвъртък около 17:30Поздрави на сите! Всички ги забелязах пеш или с куеуото.

Коментар

Днес след обед на плажа Вромос до Черноморец червено Браво със сливенска регистрация и няколко на брой "пернишки" стикера на форума.Имаше и едно Пунто до него ,но не видях стикер.Минах покрай тях на плажа ,но не забелязах мъжко присъствие покрай автомобилите.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

:D Днес, преди обяд, сигурно към 11 и нещо, Стило ..0668 май беше. Кръстовището на Люлин, при пощата.Аз бях направо, колежката наляво

Коментар

krasio_79bs написа:
                        Днес след обед на плажа Вромос до Черноморец червено Браво със сливенска регистрация и няколко на брой "пернишки" стикера на форума.Имаше и едно Пунто до него ,но не видях стикер.Минах покрай тях на плажа ,но не забелязах мъжко присъствие покрай автомобилите.
                        Е тва на снимката Бравото на колегата Енчо Енчев.По снимката и бронята и номера и стикерите и джантите отговаря на неговото.Интересно що не са се разбрали с другите колеги да се видят по черноморието?Ама пак не е сигурно дали е той.Изтеглих снимката на компа си и приближих доста.Не ги мернах на така наречения плаж.Мноо импровизиран плаж.Малък и компактен.Има 2-3 лица от друга раса по-кафеникаква там.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                          krasio_79bs написа:
                          Е тва на снимката Бравото на колегата Енчо Енчев.По снимката и бронята и номера и стикерите и джантите отговаря на неговото.Интересно що не са се разбрали с другите колеги да се видят по черноморието?Ама пак не е сигурно дали е той.Изтеглих снимката на компа си и приближих доста.Не ги мернах на така наречения плаж.Мноо импровизиран плаж.Малък и компактен.Има 2-3 лица от друга раса по-кафеникаква там.
                          хах единия от другата раса ми прилича на някой спасител :D
                          Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Сега се сетих да прегледам галерията на форума и видях ,че бравото е на Енчо. А препеченият господин продава сарвиса по плажа. :DМитак,за малък и компактен плаж се бъркаш нещо.Туй съм го щракнал със 10Х оптичен зум.Ивицата е доста голяма и пълна с каравани и палатки.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Valenses написа:
                              Зелена търновска брава със стикер на предното стъкло в Поморие около 16-17 юли ?
                              Защо не съм я видял тогава.То и аз съм в Поморие.
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

coolboby написа:
                                petar 1986 написа:
                                Вчера в поморие на ул морска паркирана зелена брава великотарновска голям стикер на предния прзорец,същата я видях и на пени маркет вечерта
                                Това са родителите на едно момче от форума, но му забравих ника. Той сега кара Алфа
                                Бъркаш се Боби Родителите му карат предимно червената 146-ца А другия брат е с 145 QV & 146 JTD . Голямо итал семейство :D
                                Valenses написа:
                                Аз я видях и в движение, караше я едно младо момче.
                                Павлин , но много не влиза във форума , само ходи по мероприятията ни
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X