Червено купе в Люлин на светофара на Billa. Аз бях колата с мигащия на дискотека стоп.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Пунто с ДКН 8393 и голям стикер на дясното задно стъкло - на магистрала Хемус преди 7 дни, привечер. Браво с ДКН 259Х или нещо подобно - в четвъртък на кръговото на 4-ти км в София, около 18:00 часа. Сашко с бялото Стило в петък вечерта в Слатина.iceflame - два пъти за една седмица около Разклона за летището.Една зеленикава Брава с ДКН PA-хххх-хх - пред Фантастико - Шипченски проход (София)Тъмносинкаво или тъмновилетово Стило - пред офиса на Скай Къмпани в София, в четвъртък около 17:30Поздрави на сите! Всички ги забелязах пеш или с куеуото.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Днес след обед на плажа Вромос до Черноморец червено Браво със сливенска регистрация и няколко на брой "пернишки" стикера на форума.Имаше и едно Пунто до него ,но не видях стикер.Минах покрай тях на плажа ,но не забелязах мъжко присъствие покрай автомобилите.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:krasio_79bs написа:Днес след обед на плажа Вромос до Черноморец червено Браво със сливенска регистрация и няколко на брой "пернишки" стикера на форума.Имаше и едно Пунто до него ,но не видях стикер.Минах покрай тях на плажа ,но не забелязах мъжко присъствие покрай автомобилите.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
coolboby написа:petar 1986 написа:Вчера в поморие на ул морска паркирана зелена брава великотарновска голям стикер на предния прзорец,същата я видях и на пени маркет вечертаValenses написа:Аз я видях и в движение, караше я едно младо момче.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар