А кой ми подсвирна вчера към 17:30 на Гешов. Ама сега да се изложа ли като кажа, че не помня гренде пунто ли беше или новото браво ама беше бежаво-сребристо с малкия стикер малко бях разбит след работа и карах на автопилот даже и докато се подсетя и аз да ползвам клаксона :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
petar 1986 написа:Вчера в поморие на ул морска паркирана зелена брава великотарновска голям стикер на предния прзорец,същата я видях и на пени маркет вечерта
Коментар
-
Sev написа:аз бях :DФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
harifg написа:Колега с тъмно синьо пазарджишко браво 8848 или нещо подобно, днес зареждаше гориво на ЕКО-то на Шипченски проход около 16 и 30...FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Сутринта се засякохме с един колега със Стило такси до входа на Южния парк. Май първоначално не разбра защо му махнах? Кой беше да си признава!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Бяло пунто МК1 с един син калник и големия стикер беше паркирало на билата в Люлин точно пред мен днес около 19:40. Ако не се лъжа С 4462 или подобно.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар