Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А кой ми подсвирна вчера към 17:30 на Гешов. Ама сега да се изложа ли като кажа, че не помня гренде пунто ли беше или новото браво ама беше бежаво-сребристо с малкия стикер малко бях разбит след работа и карах на автопилот даже и докато се подсетя и аз да ползвам клаксона :P
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

аз бях :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Вчера привечер в Люлин на бул. Царица Йоана, точно след светофара на Била, пунто в два цвята синьо и черно, предполагам ХГТ като мойто, добър звук извади като го настъпи колегата, но аз завих и се разминахме, да си каже кой е
        punto HGT

Коментар

Вчера в поморие на ул морска паркирана зелена брава великотарновска голям стикер на предния прзорец,същата я видях и на пени маркет вечерта
          FIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95

Коментар

petar 1986 написа:
            Вчера в поморие на ул морска паркирана зелена брава великотарновска голям стикер на предния прзорец,същата я видях и на пени маркет вечерта
            Това са родителите на едно момче от форума, но му забравих ника. Той сега кара Алфа Днес не съм сигурен, но може би засякох колега от форума по пътя Русе - Плевен.Колата беше Фиат Браво, светъл цвят, за номер изобщо не се сещам, тъй като (убийте ме с камъни) прелетях набързо покрай него.

Коментар

Колега с тъмно синьо пазарджишко браво 8848 или нещо подобно, днес зареждаше гориво на ЕКО-то на Шипченски проход около 16 и 30...

Коментар

Sev написа:
                аз бях :D
                Е значи не съм бил толкова зле горе долу съм уцелил с модела. Пък и нещо много печеше тоя следобед баси
                182A4.000 IAW49F
                LPG - Lovato EasyFast
                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

harifg написа:
                  Колега с тъмно синьо пазарджишко браво 8848 или нещо подобно, днес зареждаше гориво на ЕКО-то на Шипченски проход около 16 и 30...
                  Аз съм колега... Днес отново с веломана ogi28b се засякохме... жалко, че не успях да го поздравя по-качествено
                  FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                  FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Сутринта се засякохме с един колега със Стило такси до входа на Южния парк. Май първоначално не разбра защо му махнах? Кой беше да си признава!
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Червено Браво с регистрация СА и големия стикер видях днес сутринта в к.к. Албена.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

8022 май такъв беше номера синя брава с ГАЗ.. На паркинга на Кауфланд - Дружба
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Около 19:00 червено пунто на ул.Индустриална неможах да свирна че клаксона не ми работи :D
                          "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

По обяд черно браво с жълти джанти С 0370НМ си почиваше до пазара Д.Петков
                            Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                            EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                            EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Stilo 5 врати с регистрация Х ---- на магистрала "Тракия" снощи вечерта...
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Бяло пунто МК1 с един син калник и големия стикер беше паркирало на билата в Люлин точно пред мен днес около 19:40. Ако не се лъжа С 4462 или подобно.
                                182A4.000 IAW49F
                                LPG - Lovato EasyFast

Коментар

Working...
                                X