Одеве около 18 часа в М.Рудник-селото,на кръстовището за Кауфланд и Лидл,ме изпревари бяла Брава с малък стикер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dkenanova написа:Днес към 16,00 ч. минахме почти целия бул.Ал.Малинов с Fihi. :DМного приятна изненада!На 13-ти в Габрово, цели три попадения в рамките на два-три часа.Първо засякох на Боби(coolboby) бравото, зарадвах се, че ще се видим, но уви - баща му го караше. Към 15ч. срещу театъра беше паркирано пунто ЕВ 1634. Не че нещо, но и вчера беше паркирано пак там малко преди обяд.Малко след това, в 15.10ч., още едно пунто ЕВ 1617 (или нещо от сорта), в района на МОЛ "Майчина грижа", зави в пряката зад проектантската.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
CHILIEV написа:Ewing написа:...чист шоп съм си
даже и път натам не съм имал от година и нещо
Мойта каляска е синя
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
nikolce написа:Около 12:15 на бул. Овча Купел, тъмно синьо техеранскоСтило. Мисля че беше колегата kiselo.После към 13:30, по Тодор Александров малко карахме заедно с колега със синьо пунто спортинг, номера бе 6699. Поздравихме се на два пъти.
както обикновенно по задачи.
Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98
Коментар
-
nikolce написа:Около 12:15 на бул. Овча Купел, тъмно синьо техеранскоСтило. Мисля че беше колегата kiselo.После към 13:30, по Тодор Александров малко карахме заедно с колега със синьо пунто спортинг, номера бе 6699. Поздравихме се на два пъти.
И аз ви видях пък какво си мислите хахах
и Cepheus видях днеска и му бипках
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Ямболии ще ядете.... всички сте лепнали стикери а никой не влиза в тоя форум( вчера едно червено пунто със малък стикер на задния прозорец.. на центъра нарочно пред него паркирах да ме види ама кел файда... :DИ да допълня току що покрай нас мина бяло софииско типо със голям стикер на задното стъкло спря на един магазин в Ямбол кв.Каргон
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Ямболии ще ядете.... всички сте лепнали стикери а никой не влиза в тоя форум( вчера едно червено пунто със малък стикер на задния прозорец.. на центъра нарочно пред него паркирах да ме види ама кел файда... :DИ да допълня току що покрай нас мина бяло софииско типо със голям стикер на задното стъкло спря на един магазин в Ямбол кв.Каргон
Коментар
-
[quote="Immortal"]Ibiza написа:Ямболии ще ядете.... всички сте лепнали стикери а никой не влиза в тоя форум( вчера едно червено пунто със малък стикер на задния прозорец.. на центъра нарочно пред него паркирах да ме види ама кел файда... :DИ да допълня току що покрай нас мина бяло софииско типо със голям стикер на задното стъкло спря на един магазин в Ямбол кв.Каргон
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар