Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

velladrial написа:
    Днес някой ми беше вдигнал чистачката - паркинга на 9та в Бизнес парка, да си признае кой е
    Този знак обикновено означава че пречиш на някого....
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

В Гърция по принцип означава, че търсиш някой... да ти го "бодне", ако ме разбрахте
      Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Вторник, около 5:30 в локалното на Черни връх, до хотел Хемус, беше паркирано сребристо Стило с 5 врати и номер "Хюстън" Х 8715. Минах от там с колелото и го мернах
        Bravo TD100

Коментар

Днес забелязах колите на двама колеги.На Опълченска до зона Б5 паркирана Брава с номер К8921 (или нещо подобно)с малкия стикер на задното стъкло, после на Слатинска тьмно синьо Пунто с номер СА4227 с малкия стикер на задното стъкло и от големите на страничното. Да си казват кои са.
          Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

С кой пазарувахме в Лидл тази вечер, по едно и също време :D
            Прикачени файлове
            FIAT Marea ex
            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Кой колега снощи паркира до Джиков в Борисовата, че да спортува? Браво, с малкия стикер, мисля че беше синкаво, софийска регистрация....
              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Синьо Пунто СА 4227 днес в Х.Димитър...свирнах на колежката ама незнам дали ме видя
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

:D Днес, около 19:нещо колега с черно браво рег.номер..3297 (не помня точно) на Техномаркет Люлин, малко след това се поздравихме на светофара при Бриколаж.

Коментар

Червено пунто спортинг с номер вт6739вк спрqл на 20м от входа кудето гивеъа...да си признава кой е ходил на басеина имам и снимка но нqма как да q кача тук през телефон...1.12. Писането на кирилица е задължително!Модераторки екип на fiat-bg.org

Коментар

Братовчедка ми, там живее

Коментар

kiselo написа:
                        Червено пунто спортинг с номер вт6739вк спрqл на 20м от входа кудето гивеъа...да си признава кой е ходил на басеина имам и снимка но нqма как да q кача тук през телефон...1.12. Писането на кирилица е задължително!Модераторки екип на fiat-bg.org
                        не че нещо но толко си мойе автоматичниq кирилизатор....ако имах бг клажиатурА на телефона ок амааа....

Коментар

Колегата bagera караше зад мен към 22.20, бях със зелето пунто мк1. Стори ми се, че единия габарит му е изгорял ..
                          Punto JTD

Коментар

veselin10 написа:
                            velladrial написа:
                            Днес някой ми беше вдигнал чистачката - паркинга на 9та в Бизнес парка, да си признае кой е
                            Този знак обикновено означава че пречиш на някого....
                            да, но в случая не пречих - на паркинг с обозначени места, паркирано в ъгъла и едно сейченто няма как и на кой да пречи :D разбрах виновника кой е :D

Коментар

Вчера неделя около 11:30 около разклона за Троян, забелязано такси (май беше на Калин) да се прибира към София,малко късно го забелязах за да свиркам.
                              Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Днес към 16,00 ч. минахме почти целия бул.Ал.Малинов с Fihi. :D
                                Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                                Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Working...
                                X