Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoMeO_156_GTA написа:
    Alisiq написа:
    Снощи по някое време, синьо Пунто с малкия стикер ВТ 5313 премина по центъра. Видях само, че имаше 2 руси момичета в колата, а шофьора не го видях добре. Да си признава кой е
    Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Един път да изляза с Фиата и да ме спипат Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Ходих на спасителна мисия с две туби бензин , че много жадни били тея Ланчии Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
    олега не са много жадни , а супер много жадни.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

topuzko написа:
      Забелязано сиво Стило СА 8645 ** с голям и малък стикер. Следях го от Драгичево, и го изпреварих на Цар Борис. Колегата караше 2 велоколела на тавана.
      Аз бях. Напоследък има колела на тавана
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Irka написа:
        Снощи, към 2 часа, в района на "Кубанита", засечено паркирано Стило с рег.номер СА 8645 **.Не знам в кой точно квартал се намирах (аз всъщност по принцип не знам къде се намирам ).Огледах щателно цялата кола и на предното стъкло забелязах някакъв стикер на Нестле.Това ме наведе на мисълта, че колата е на GТipo.Така ли е?
        Позна! :D Квартала е Бели Брези, улицата е Битоля :D Ако беше влезнала в Т-маркет щеше и да ме видиш.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

След 400км шофиране, тъкмо си влязох в София....в последния момент се сетих, че трябва да сляза от Цариградско на 4км, пуснах мигача и изчаках вече наредилите се в дясното платно и гледам един колега - сребрист, със средния кръгъл стикер - номера май му беше 7228

Коментар

Днес към 18:05 на "Петте кюшета" сребристо Браво РВ 31... Кой беше :D
            FIAT Marea ex
            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
              Днес към 18:05 на "Петте кюшета" сребристо Браво РВ 31... Кой беше :D
              Аз!
              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                velladrial написа:
                diko661 написа:
                Снощи на пазара на Младост 1а,форумско червено браво,горяло от вътре,съболезнования за колегата
                На Ники е ((( - NIK_THE_FLASH http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=90293
                дам, моето е.с 300 мъки вече не е там, а в Надежда. Едва ли скоро някой ще го засече пак някъде де
                Не се отчайвай колега,здраве да има
                EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Днес около 12 - 1 часа си покарахме с един колега със синьо Пунто МК1 от Опълченска (ако не се бъркам де) и след това по Сливница посока Люлин... таааа кой беше? Около 30 мин след това забелязах колага с Пунто МК1 - товарно с малкия стикер на задното стъкло, изгледа ме странно, докато ме подминаваше и не знам дали се усети защо му набих клаксон и кой е ученолюбивия колега с Браво с регистрация СН **** на паркинга на МГУ?
                  FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                  FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

iceflame написа:
                    Днес около 12 - 1 часа си покарахме с един колега със синьо Пунто МК1 от Опълченска (ако не се бъркам де) и след това по Сливница посока Люлин... таааа кой беше? Около 30 мин след това забелязах колага с Пунто МК1 - товарно с малкия стикер на задното стъкло, изгледа ме странно, докато ме подминаваше и не знам дали се усети защо му набих клаксон и кой е ученолюбивия колега с Браво с регистрация СН **** на паркинга на МГУ?
                    аз съм от опълченска до люлин.а кой е с бялото браво в люлин 5 до 520 блок?
                    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Снощи във Варна видях паркирана тунингована Брава В 5761. Мисля, че беше на бул. "Княз Борис I".
                      Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Вчера на АМ Тракия, имаше едно пунто ГТ, точно на изхода на Свиленградския път. Колегата беше вдигнал капака, но за съжаление го видях прекалено късно за да спирам.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Вчера curko беше освиркан сватбарската на излизане от работа.
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                            Вчера curko беше освиркан сватбарската на излизане от работа.
                            Да, бая сватбарси беше. Чак си помислих, че някой се жени.

Коментар

Днес някой ми беше вдигнал чистачката - паркинга на 9та в Бизнес парка, да си признае кой е

Коментар

червена/бордо брава с рег. номер КН **** АТ около 6 часа мина през светофара на окръжна по посока х-л Мираж в Бургас
                                Fiat Punto MK2 Sporting
                                Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Working...
                                X