Вчера по обед, таксиметроввия колегата с мултиплата. Ама тая по-новата беше паркирал на стоянката на Калитин в Банишора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ewing написа:Вчера по обед, таксиметроввия колегата с мултиплата. Ама тая по-новата беше паркирал на стоянката на Калитин в Банишора.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
S_BANKOV написа:В понеделник към 18:30часа от автомивката на под моста в Дружба излезе едно Вишнево червено Типо с много приятен звук от генерацията.TRENDi написа:Преди около час и 1/2 се засякохме с Pepi Designs в Гара Елен Пелин и покарахме заедно Типовците :D .xctr написа:Eeee хваща ме яд че и аз не бях там тая вечер! :DFiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
wazmo написа:Днес Към 18:30 пред "Фантастико" в "Х.Димитър" :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Черно гранде пунто преди около час на Тодор Александров при пазара Димитър Петков с малък кръгъл стикер отзад СА 3ххх хх нямаше никой вътре иначе да съм освирилФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
curko написа::D Към 18:30 днес, зелена Марея комби(номера съдържа 5946, не запомних точно), голям стикер на задното стъко, паркирана в Красна поляна-3, ул."Кольо Фичето".Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Ibiza написа:Пешо днеска видя ли ме като ти свирнах : ))) А и също видях Дидо да минава покрай хотел тунджа само,че бях пеш... не можах да сигнализирам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар