Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вчера по обед, таксиметроввия колегата с мултиплата. Ама тая по-новата беше паркирал на стоянката на Калитин в Банишора.
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Вчера , към 19.30ч. колега с Браво с рег.№ 9297 с малък стикер на задното стъкло по бул. Константин Величков, беше една кола пред мен, после зави по бул. Тодор Александров посока центъра.

Коментар

white_shark написа:
        Тъмна Марея с номер 9043 вчера я засякох да отива към Ветрен на 3та с много газ :D
        Моята Мара.Там повече от 90 км не вдигам.Бъркаш се нещо за предавката и скоростта.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ewing написа:
          Вчера по обед, таксиметроввия колегата с мултиплата. Ама тая по-новата беше паркирал на стоянката на Калитин в Банишора.
          заработвал е, че той вчера рожден ден имаше ....
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

S_BANKOV написа:
            В понеделник към 18:30часа от автомивката на под моста в Дружба излезе едно Вишнево червено Типо с много приятен звук от генерацията.
            Възможно е и аз да съм бил, ама знам ли с какви джанти е било.Знам, че бях в района на Дружба, но не съм сигурен за часа.
            TRENDi написа:
            Преди около час и 1/2 се засякохме с Pepi Designs в Гара Елен Пелин и покарахме заедно Типовците :D .
            Приятно беше
            xctr написа:
            Eeee хваща ме яд че и аз не бях там тая вечер! :D
            Все някога трябва да се организират нещата да направим една Типо сбирка в София.. :DСнощи (12.06) се засекохме с колегата xctr и покарахме по софийските улици заедно, даже успяхме да отстраним един проблем с късите на десния ми фар..Спряхме на Шел България, и се нагледахме и наслушахме на коли и мадами.. Отправям директно оферта да се мисли нещо за типо среща..
            Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
            Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

wazmo написа:
              Днес Към 18:30 пред "Фантастико" в "Х.Димитър" :D
              Беше към 17:30 днес ама не можах да те видя кога си тръгна.Бях спрял на стоянката на Макгахан.
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
                wazmo написа:
                Днес Към 18:30 пред "Фантастико" в "Х.Димитър" :D
                Беше към 17:30 днес ама не можах да те видя кога си тръгна.Бях спрял на стоянката на Макгахан.
                колега теб съм те виждал в Нови Искър с таксето
                FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Черно гранде пунто преди около час на Тодор Александров при пазара Димитър Петков с малък кръгъл стикер отзад СА 3ххх хх нямаше никой вътре иначе да съм освирил
                  Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                  182A4.000 IAW49F
                  LPG - Lovato EasyFast
                  ----------------------------
                  "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

:D Към 18:30 днес, зелена Марея комби(номера съдържа 5946, не запомних точно), голям стикер на задното стъко, паркирана в Красна поляна-3, ул."Кольо Фичето".

Коментар

curko написа:
                      :D Към 18:30 днес, зелена Марея комби(номера съдържа 5946, не запомних точно), голям стикер на задното стъко, паркирана в Красна поляна-3, ул."Кольо Фичето".
                      Аз там живея, във високия блок 331Б . Само сега да не ме офулите, че не идвам в Дон Вито напоследък.
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Сутринта рано рано в 7.15 видях колега с бяло пуно ПК 0617 или нещо такова надолу по Цар Борис в посока руски паметник (малък стикер на задния прозорец).Кой беше колегата ?
                        ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

Преди малко синьо браво с големия стикер отзад РР 4860 забелязан на спирката на Алана в Стара Загора.Да си признава кой е и защо не се обажда за запознанство и среща за кафе.На страничния заден джам пишеше K.KRASTEV.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ewing написа:
                            Черно гранде пунто преди около час на Тодор Александров при пазара Димитър Петков с малък кръгъл стикер отзад СА 3ххх хх нямаше никой вътре иначе да съм освирил
                            Аз!Бях в банката на ъгъла

Коментар

Пешо днеска видя ли ме като ти свирнах : ))) А и също видях Дидо да минава покрай хотел тунджа само,че бях пеш... не можах да сигнализирам
                              Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                              Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ibiza написа:
                                Пешо днеска видя ли ме като ти свирнах : ))) А и също видях Дидо да минава покрай хотел тунджа само,че бях пеш... не можах да сигнализирам
                                Мда...или съм отивал, или съм се връщал от плажа. Приятелите, които бяха с мен живеят там зад хотела, и съм отивал или да ги взема, или да ги оставя Аз пък днес видях Красимир_79 да пие бира и да яде цаца в Поморие Също така и ШарпРади го видях да се връща от работа.

Коментар

Working...
                                X